• Stránka 1 z 1
všeobecne - nové mapy
Ahoj, nerád píšem tuto sťažnosť, ale tak nedá mi to inak..
Ako väčšina vie, nahodili sa nové mapy. Jasné, ja to nijak nezmením, vaša voľba máp. Všetky mapy, ktoré sa nahodili, sú cudzie, nie tie, ktoré vytvorili GS hráči priamo pre GS - Luther, acko, Kohi. Osobný názor na mapy?
Aj keď neviem, ako pomôže tento môj stručný názor na mapy, ale to nie je, prečo sa sťažujem.
Skôr ide o to, že hráči sa snažia vytvoriť pre GS peknú mapu, fakt lepšie ako zahraničné (lepšie ako vyše polka nových). Ako spravil Luther mapu - jail_concrete_widow, tak len samé dobré veci na tú mapu. Od acka - jail_russia, uznám, že tak kreatívnu mapu som ešte nevidel. Hunger games, to by ľudí bavilo, tajná miestnosť, atď. Od Kohiho? jail_sandprison + jail_gsiteprison.
Chlapci sú kreatívni, chceli spraviť pre GS mapu, nech sa aj hrá. Ja by som tiež spravil mapu, len keby sa to nahodilo. Jasné, otestovať treba proti bugom. Dobre, otestuje sa, povie sa v čom je chyba, opraví sa v okamžiku. Prečo asi zanikla Tvorba map sekcia? Kvôli tomu, že má asi každý na saláme alebo lenivý otestovať. Nájde sa pár jedincov (hráčov), ktorý to otestujú, a nebude ich málo.
PS: jail_crime sa opravuje, taktiež aj jail_indiana_v2 (bude z toho jail_indiana_v3).
Dúfam, že sa to tu troška spamätá, a bude sa robiť niečo s tým. Niektoré mapy z JB ak tak vyhodiť, nahradiť novými, lepšími (viz. jail_west_v2).
Ako väčšina vie, nahodili sa nové mapy. Jasné, ja to nijak nezmením, vaša voľba máp. Všetky mapy, ktoré sa nahodili, sú cudzie, nie tie, ktoré vytvorili GS hráči priamo pre GS - Luther, acko, Kohi. Osobný názor na mapy?
- jail_birsey_mr - mapa s klasickými atrakciami, nehovorím, že je špatná, ale tak klasika
- jail_istiklal - ako jail_birsey_mr, len farebnejšia no..
- jail_nuke_v3 - super mapa, síce atrakcie na jedno kopyto, ale je tam toho viac (volejbal, tenis,...)
- jb_ngamers - mix jail_niceshoot_v2 a jb_rats
- jail_topfrags_v5 - ako celkom málo atrakcií sa mi zdá, ale aj nejaké nové, len futbal chýba no.. je len strela na bránu
- jail_buuuuuuuuuuuu - úplne odlišná mapa, cely, atrakcie, atď.. len - dobugované, zle spracované (hlavne tá náhodná atrakcia - jeden vojde na surf, posunie sa stena, druhý IK).. mapa akurát na zhadzovanie servera
Aj keď neviem, ako pomôže tento môj stručný názor na mapy, ale to nie je, prečo sa sťažujem.
Skôr ide o to, že hráči sa snažia vytvoriť pre GS peknú mapu, fakt lepšie ako zahraničné (lepšie ako vyše polka nových). Ako spravil Luther mapu - jail_concrete_widow, tak len samé dobré veci na tú mapu. Od acka - jail_russia, uznám, že tak kreatívnu mapu som ešte nevidel. Hunger games, to by ľudí bavilo, tajná miestnosť, atď. Od Kohiho? jail_sandprison + jail_gsiteprison.
Chlapci sú kreatívni, chceli spraviť pre GS mapu, nech sa aj hrá. Ja by som tiež spravil mapu, len keby sa to nahodilo. Jasné, otestovať treba proti bugom. Dobre, otestuje sa, povie sa v čom je chyba, opraví sa v okamžiku. Prečo asi zanikla Tvorba map sekcia? Kvôli tomu, že má asi každý na saláme alebo lenivý otestovať. Nájde sa pár jedincov (hráčov), ktorý to otestujú, a nebude ich málo.
PS: jail_crime sa opravuje, taktiež aj jail_indiana_v2 (bude z toho jail_indiana_v3).
Dúfam, že sa to tu troška spamätá, a bude sa robiť niečo s tým. Niektoré mapy z JB ak tak vyhodiť, nahradiť novými, lepšími (viz. jail_west_v2).
Dwandy píše:protože nejsem kdo ví jakej JB player, tak to musím nechávat na lidech co tam aktuálně tráví nejvíc času. Nahodil jsem tedy to, co mi bylo předáno a prošlo to nějakýma crash testama. Každopádně nový mapy se nahodit zase můžou, stačí nás trochu prudit
- Crash testy robili aj na GS mapy? Sa mi zdá, že nie, skôr si vybrali zahraničné.
- jail_concrete_widow - jail_russia - jail_gsiteprison - jail_winter - jail_sandprison
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
všeobecne - nové mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: všeobecne - nové mapy
Přesunuto do správné sekce.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
V hľadáčiku na nahodenie máp ich bolo oveľa viac. Možno aj cez 20. Aj niektoré od GS hráčov. Dôvod, prečo sa nenahodili, je, že buď zhadzovali server, a tým pádom nemohli byť nahodené (čo platilo pre väčšinu vybratých máp), alebo boli proste slabšie oproti ostatným. Nezáživné.
Čo sa týka zhadzovania servera, kľudne sa opýtaj aj asdfáča alebo PEta, povedia ti to isté. Je mi ľúto, ale ak ich server nechce prijať, my s tým nič nespravíme.
Čo sa týka zhadzovania servera, kľudne sa opýtaj aj asdfáča alebo PEta, povedia ti to isté. Je mi ľúto, ale ak ich server nechce prijať, my s tým nič nespravíme.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ale autori máp s tým spravia.. stačí tam napísať. Však chválite Lutherovu mapu, a nenahodí sa. Stačí napísať, že čo je zle a upraví sa.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Chvíľka prejde, server bude zhodený na nových mapách. Radšej by som to dával testovať ľuďom, ktorý vedia zhodiť aj mapu. Poznám ich samozrejme, tak by som im napísal a testovalo by sa.
e.KosSo: čo? to nie ja
ale tak pravda keď sme testovali my mapy to bola iná liga

e.KosSo: čo? to nie ja

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Čiken, sme veľmi radi, že si iniciatívny a chceš nám pomôcť. Nabudúce určite zvolíme lepšiu cestu a budeme kontaktovať napríklad aj teba. Bol som asi naivný, keď som si myslel, že hráči budú radi a budú vďační aj za to, čo sme spravili. Poviem ti k tomu ešte to, že na testovací server nemôžeme pustiť nejakých neznámich ľudí, takže to chápeš asi. No a teraz je rad na vás skúsených bugerov, aby ste nám dokázali aké strašné mapy sme vybrali. Lebo bez bugov nejde hrať, vieš ako.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Ako, aj hráč, ktorý nevie čo je to bug, tak vie, že na jail_buuuuuuuuuuu nie je niečo v poriadku. Prvá mapa.. ďalšie sa uvidia. Sranda, že na greytown-e sa dá zhodiť server, a predsa je tam stále.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Dôvod, prečo sa nenahodili, je, že buď zhadzovali server, a tým pádomi nemohli byť nahodené (čo platilo pre väčšinu vybratých máp), alebo boli proste slabšie oproti ostatným.
a mohol by si mi aspon povedat, kde sa dalo na spominanych gs mapach zhodit server, alebo ako sa vyhodnotili ze su horsie ako napr buyukisyan, greytown apod.? lebo ma to uprimne velmi zajima
a mohol by si mi aspon povedat, kde sa dalo na spominanych gs mapach zhodit server, alebo ako sa vyhodnotili ze su horsie ako napr buyukisyan, greytown apod.? lebo ma to uprimne velmi zajima
alf
-
ackocc - Drbna
Kašlať na tunajších maperov a radšej stiahnuť randomné cudzie , to je jak futbalový slovan 

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
JimCarry píše:Kašlať na tunajších maperov a radšej stiahnuť randomné cudzie , to je jak futbalový slovan
ale vies napr. oni nahodia random mapu ktora sa mozno casom stane nahravanejsia mapa potom sa casom ukaze nejaky bug co bude zhadzovat server a najhravanejsiu mapu uz musia zrusit a tak kebyze su tam mapy tunajsich mapperov tak ten bug ktory by sa mozno casom ukazal sa lahko moze fixnut kedze budu potrebne subory pre mapu a jej opravu

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Už sa pracuje na novom riešení, tak vyčkajte. 

-
asdfJB - Spamerův sluha
Čau,
Úplně souhlasím s Chickem, protože ty mapy co jste přidali jsou fakt o ničem. Většina z těch map vypadají skoro stejně blbě, až na Jail_buuuuuuuuuu, která je bohužel plná bugů a už dokonce odebrána. A docela bych přivítal kdyby jste přidali nějakou mapu kterou jste odebrali. Například Jail_Crime,jail_indiana_v2 nebo jail_indiana_v1. Pokud tu jsou lidi co to dokážou opravit ty bugy, tak nevidím problém je znovu nahodit. Já bych si je znovu rád zahrál, protože jsou mnohem lepší než ty co tu jsou aktuálně. A pokud hledáte nějakého bugéra co by vám otestoval mapu a nenajdete, tak můżete napsat mně a já vám stím pomohu.
Úplně souhlasím s Chickem, protože ty mapy co jste přidali jsou fakt o ničem. Většina z těch map vypadají skoro stejně blbě, až na Jail_buuuuuuuuuu, která je bohužel plná bugů a už dokonce odebrána. A docela bych přivítal kdyby jste přidali nějakou mapu kterou jste odebrali. Například Jail_Crime,jail_indiana_v2 nebo jail_indiana_v1. Pokud tu jsou lidi co to dokážou opravit ty bugy, tak nevidím problém je znovu nahodit. Já bych si je znovu rád zahrál, protože jsou mnohem lepší než ty co tu jsou aktuálně. A pokud hledáte nějakého bugéra co by vám otestoval mapu a nenajdete, tak můżete napsat mně a já vám stím pomohu.
Venom
-
Veenom - Amatér
• Stránka 1 z 1