• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Furien 1 / NESTEA
1. Vek minimálne 16 rokov (v opačnom prípade akadémia) ✔
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 ✔
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín ✔
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch
Nick v hre : NESTEA
Nick na fóre : NESTEA
Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/nestea-u62125.html
Vek : 17
Steam nick : NESTEA
Steam ID : STEAM_0:0:240149178
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=357895#
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Tak čo si pamätám bol ban za nadávky ale to už veľmi dávno. O viacerých banoch neviem.
Niečo o sebe : Volám sa Mário, som študentom strednej školy Obchodnej Akadémie. Bývam v oblasti Stredného Slovenska v malom mestečku Dolný Kubín. Mojími koníčkami sú športy ako je napr. hokej súťažne a rekreačne sem tam si zahrám aj futbal alebo florbal. Tak tiež chodím rád s kámošmi von, do kina alebo na kupalisko
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na GS hrám niečo už cez 3-4 roky. Za tieto roky som tu stále len hráč a tak som sa rozhodol to skúsiť a postúpiť o level vyššie a vyskúšať si, či je naozaj také ťažké robiť admina na servery. Samozrejme keď hrám a hrá proti mne cheater tak mi to je veľmi nepríjemne a myslím si že nie len mne ale aj ostatným. Každý chodí predsa na ten server sa pobaviť a zahrať si schuti. Viem že admini nemôžu byť všade a tak im chcem aj ja teda pomôcť a zbaviť servara ľudí, ktorý používajú externé/zakázané programy, ktoré im zľahčujú hru.
Diky za každé pozretie mojej žiadosti a tak tiež za Vaše odpovede.
2. Mať funkčný mikrofón a používať komunikačný server TS3 ✔
3. Byť vlastníkom originálnej hry CS 1.6 ✔
4. V príslušnej sekcií mať nahratých minimálne 20 hodín ✔
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch
Nick v hre : NESTEA
Nick na fóre : NESTEA
Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/nestea-u62125.html
Vek : 17
Steam nick : NESTEA
Steam ID : STEAM_0:0:240149178
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=357895#
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Tak čo si pamätám bol ban za nadávky ale to už veľmi dávno. O viacerých banoch neviem.

Niečo o sebe : Volám sa Mário, som študentom strednej školy Obchodnej Akadémie. Bývam v oblasti Stredného Slovenska v malom mestečku Dolný Kubín. Mojími koníčkami sú športy ako je napr. hokej súťažne a rekreačne sem tam si zahrám aj futbal alebo florbal. Tak tiež chodím rád s kámošmi von, do kina alebo na kupalisko

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na GS hrám niečo už cez 3-4 roky. Za tieto roky som tu stále len hráč a tak som sa rozhodol to skúsiť a postúpiť o level vyššie a vyskúšať si, či je naozaj také ťažké robiť admina na servery. Samozrejme keď hrám a hrá proti mne cheater tak mi to je veľmi nepríjemne a myslím si že nie len mne ale aj ostatným. Každý chodí predsa na ten server sa pobaviť a zahrať si schuti. Viem že admini nemôžu byť všade a tak im chcem aj ja teda pomôcť a zbaviť servara ľudí, ktorý používajú externé/zakázané programy, ktoré im zľahčujú hru.
Diky za každé pozretie mojej žiadosti a tak tiež za Vaše odpovede.
-
NESTEA - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Furien 1 / NESTEA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien 1 / NESTEA
2018-12-31 16:31:38 Iba keď on ma botov v teame tak musi prehodiť. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2
2018-12-31 16:31:26 Nie jemu sa teraz dobre hra. Gamesites.cz ^Furien #1 de_dust2
2018-12-31 16:30:57 Adminko?.
Podobných komentárov a nadávok je tam viac...
Aj keď musím uznať, dnes si sa dosť snažil robiť na serveri poriadok

Ukáž trochu snahy o tie práva.. Aktívne hraj, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znova

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1