• Stránka 1 z 1
[Vyr.]KOHI/JB1/Nadávka do rodiny
Nick: !_kempa_! lukick *KOHI*
ID: STEAM_0:1:2503419
Screen
Popis: Hráč chytil rage při hře semafor a říkal že simon lagl, což se nestalo a napsal nadávku do rodiny
Čas Odehrání: 1.1. 20:55
Nadávka - možná se to jako nadávka nebere ,ale pokud se nepletu tak se rodina nemá do hry vůbec tahat!
Hezký zbytek dne!
ID: STEAM_0:1:2503419
Screen
Popis: Hráč chytil rage při hře semafor a říkal že simon lagl, což se nestalo a napsal nadávku do rodiny
Čas Odehrání: 1.1. 20:55
Nadávka - možná se to jako nadávka nebere ,ale pokud se nepletu tak se rodina nemá do hry vůbec tahat!
Hezký zbytek dne!
Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
[Vyr.]KOHI/JB1/Nadávka do rodiny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KOHI/JB1/Nadávka do rodiny
radsej rob demo a natacaj ho ako laguje kazde kolo
2x mi zato padol FK a raz mi bolo dane VD kedze sam CT priznal ze si len domyslel co chcel povedat tak nemudruj a ked uz chces poriadok v hre tak natacaj teho co zbytocne laguje.. nikto si to nepriznal ze laguje lebo kazdy si domyslal co chcel pvoedat kedze je to zlozvyk a stale automaticky pri kazdej mape a kazdom kole iba to jedno ct lebo kazdy si automaticky domysla kedze napr. povie skakat begripovat cupiet robit herne pohyby (a toto na zaciatku mate zakazane) nebolo pocut a ct ma zabilo pisem mu ze si len domyslel co chcel simon povedat a on ze ano a potom mi dal VD a takto lagoval stale co bral simona..
2x mi zato padol FK a raz mi bolo dane VD kedze sam CT priznal ze si len domyslel co chcel povedat tak nemudruj a ked uz chces poriadok v hre tak natacaj teho co zbytocne laguje.. nikto si to nepriznal ze laguje lebo kazdy si domyslal co chcel pvoedat kedze je to zlozvyk a stale automaticky pri kazdej mape a kazdom kole iba to jedno ct lebo kazdy si automaticky domysla kedze napr. povie skakat begripovat cupiet robit herne pohyby (a toto na zaciatku mate zakazane) nebolo pocut a ct ma zabilo pisem mu ze si len domyslel co chcel simon povedat a on ze ano a potom mi dal VD a takto lagoval stale co bral simona..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
tu máš demo, já sám jsem měl vysoký ping a voice se mi u simona vůbec nelagl, i kdyby se mu to lagovalo tak mu nezačneš nadávat že je to chudák a že jeho matka neplatí net, nebo snad jo?
Huh?
-
ct sa priznalo ze laguje a domysla si ostatne T tiez to robili
kebyze si to prizna simon vsetko by bolo OK a to niesu nadavky do rodiny co som pisal..
nespammuj tu viac nemam chut citat co pises..
kebyze si to prizna simon vsetko by bolo OK a to niesu nadavky do rodiny co som pisal..
nespammuj tu viac nemam chut citat co pises..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Přiznalo, nepřiznalo.. na demu vidím něco jiné než tu píšeš, třeba ti to admin nebude brát jako nadávku do rodiny.
Už se zdržme spamu a počkejme na vyřešení. a také zde neřeším zda lagovavl nebo nelagoval, tam už důkaz máš ale tvoje chování
Pohov a Rozchod!

Už se zdržme spamu a počkejme na vyřešení. a také zde neřeším zda lagovavl nebo nelagoval, tam už důkaz máš ale tvoje chování
Pohov a Rozchod!
Huh?
-
Nebudem sa vyjadrovať tam, kde sa ma to netýka.
VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
-
champagnepapi - Amatér
Hele, vysvětlím ti to následovně:
Mne zde nezajímá zda Jim lagoval nebo nelagoval, demo tam máte z mého pohledu a NELAGOVAL, každopádně to tu já vubec neřeším, řeším zde tu nadávku a tu reakci hráče. Na Jimyho nemám důkazy, pokud máte VY tak ho nahlašte, mě se prostě nelagoval a já ho zde ani nenahlašuji! nevím jak jinak ti to vysvětlit.
TO ŽE HRAČ LAGUJE NEZNAMENA ŽE MU BUDE NADÁVAT JINÝ ŽE JE CHUDEJ.
Jak zde píšete tak si zkusím Jima odchytit a podívat se na něj ale mě se nelagoval.. není zde co řešit
PS: Nechci aby Admin banoval hráče kterého nahlašuji, jde vidět že forum sleduje a určitě si příště dá pozor
To, že se proti mne spyknete že Jim laguje , když mě nelaguje mi nevadí, spíš mi vadí že zde nedokážete pochopit že nahlašuji něco jiného!
a už to tu opravdu nespamujme, doufám že jsme si vše vyjasnili a na Jima mrknu když vám to tedy nedá spát.
Dobrou noc, KOHIho poprosím nebanovat!
Mne zde nezajímá zda Jim lagoval nebo nelagoval, demo tam máte z mého pohledu a NELAGOVAL, každopádně to tu já vubec neřeším, řeším zde tu nadávku a tu reakci hráče. Na Jimyho nemám důkazy, pokud máte VY tak ho nahlašte, mě se prostě nelagoval a já ho zde ani nenahlašuji! nevím jak jinak ti to vysvětlit.
TO ŽE HRAČ LAGUJE NEZNAMENA ŽE MU BUDE NADÁVAT JINÝ ŽE JE CHUDEJ.
Jak zde píšete tak si zkusím Jima odchytit a podívat se na něj ale mě se nelagoval.. není zde co řešit
PS: Nechci aby Admin banoval hráče kterého nahlašuji, jde vidět že forum sleduje a určitě si příště dá pozor
To, že se proti mne spyknete že Jim laguje , když mě nelaguje mi nevadí, spíš mi vadí že zde nedokážete pochopit že nahlašuji něco jiného!
a už to tu opravdu nespamujme, doufám že jsme si vše vyjasnili a na Jima mrknu když vám to tedy nedá spát.
Dobrou noc, KOHIho poprosím nebanovat!
Huh?
-
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
HUTAJ píše:Ok, akademik vysvětlil a uznal svojí chybu, myslím, že můžeme lockAkademik si příště dá samozřejmě větší pozor
Nevím jakou chybu máš namysli, toto je mé poslední téma a píšu ti že jsem nahlašoval KOHIho a jeho reakce neomluvují to že Jim lagoval, pokud myslíš "chybu" že jsem nenahlásil Jima tak ti znova píšu, že mi Nelagoval. Nyní budu všechny ostatní tématy již ignorovat a odpovídat pouze do SZ!
Huh?
-
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
Za to, čo si tu dodal, by dostal maximálne 10 minút na chat.
Za toto už ale BAN dostane:
To si ale nenahlasoval, takže si body nepočítaš.
Nabudúce si spamujte vo Flame a nie tu....
Vyriešené.
Lock.
Za toto už ale BAN dostane:
2019-01-01 20:56:29 od tvojej materi hlupej. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_community
To si ale nenahlasoval, takže si body nepočítaš.
Nabudúce si spamujte vo Flame a nie tu....
Vyriešené.
Lock.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1