• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Wh4Tik debílek
Wh4Tik admin na furien 1 komem 22:12h mi dal neoprávněný kick a ban za nadávky na 12h
Máme spolu neschody tak machruje že má admina. a na furien |1 nic nedelá každý tak kempí má hacky a on napíše že je to složitý banovat že se mu nechce tak si uvědomte co nabíráte za idioty
Máme spolu neschody tak machruje že má admina. a na furien |1 nic nedelá každý tak kempí má hacky a on napíše že je to složitý banovat že se mu nechce tak si uvědomte co nabíráte za idioty
- goad0123
- Amatér
[Vyriešené]Wh4Tik debílek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wh4Tik debílek
Serus, kick si dostal za net upozornoval jsem tě na to at si to spravíš. Ban za to že na mě neustale nadavas naražíš atd. Upřimně já nemám čas sedět třeba celou mapu ve spectě a sledovat flatcheat který není vubec vidět a v spousta případech v tom flat ani není 
a já si myslel že mezi nám nic neni

a já si myslel že mezi nám nic neni

[EVIP]Base Builder
[EVIP]Furien 1
[EVIP]Jailbreak 1
Steam: Wh4Tik
[EVIP]Furien 1
[EVIP]Jailbreak 1
Steam: Wh4Tik
- CapitanSprklez
- Zkušený
Re: [Vyriešené]Wh4Tik debílek
Admin ma pre istotu kontaktoval s otázkou ako riešiť hráča s vysokým pingom, aby si bol istý svojim postupom
Ak si dostal kick za svoje pripojenie, mal si s tým niečo urobiť. Musíš pochopiť, že ostatným hráčom nie je príjemné hrať s tebou, keď laguješ 
Čo sa banu za nadávky týka, tvoje správanie na serveri a správanie voči adminom je úplne nevhodné a touto sťažnosťou si na to iba upozornil
Ban som ti zatiaľ trochu predĺžil, ak si z toho nezoberieš poučenie a budeš sa naďalej takto správať, bany sa budú predlžovať 
Zvyšok sťažnosti nebudem ani riešiť, ku všetkému chýbajú dôkazy
Ale čo sa Whatika týka, tak vždy sa pre istotu pýta, z čoho je jasné, že svoju prácu admina sa snaží vykonávať poctivo a správne 
Sťažnosť zamietnutá

Čo sa banu za nadávky týka, tvoje správanie na serveri a správanie voči adminom je úplne nevhodné a touto sťažnosťou si na to iba upozornil

Zvyšok sťažnosti nebudem ani riešiť, ku všetkému chýbajú dôkazy

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
no tak to chcípám
DDDDDD gs uz jde do píči admini uplne kokoti se nedivim predatorovi ze odesel vse mi rekl jak ste vychcani nabíráte same kokoty ( Whatik nejvetsi )

- goad0123
- Amatér
na dva dny ban za |1 nadávku na toho krypla???
- goad0123
- Amatér
• Stránka 1 z 1