• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost o Akademika [upraveno]
Nick ve hře: [MAFIE] D34L3R
Nick na fóru: MafieDealer
Odkaz na profil: mafiedealer-u62841.html
Věk: 14
STEAM_0:0:453451518
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=310624
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Proč chci akademika: Akademika abych chtěl dostat, protože chci pomoct hernímu portálu Gamesites udělat pořádek na Jailbreaku. Dále bych si chtěl zkusit jaké toje být akademikem.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem asi 2 bany za cheating ztoho sem se ponaučil takže cheaty už nemám. Cheaty nehodlám použávat.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na Gamesites?: Ne nebyl, a proto píšu tuto žádost abych si to mohl vyzkoušet.
Nick na fóru: MafieDealer
Odkaz na profil: mafiedealer-u62841.html
Věk: 14
STEAM_0:0:453451518
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=310624
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Proč chci akademika: Akademika abych chtěl dostat, protože chci pomoct hernímu portálu Gamesites udělat pořádek na Jailbreaku. Dále bych si chtěl zkusit jaké toje být akademikem.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem asi 2 bany za cheating ztoho sem se ponaučil takže cheaty už nemám. Cheaty nehodlám použávat.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na Gamesites?: Ne nebyl, a proto píšu tuto žádost abych si to mohl vyzkoušet.
Svět patří těm, co se nepo$erou.
Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
-
MafieDealer - Amatér
[Zrušen] Žádost o Akademika [upraveno]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika [upraveno]
Vyber si, JB nebo Jump, obojí nedostaneš.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Re: Žádost o Akademika [upraveno]
Tak ten JailBreak teda. 

Svět patří těm, co se nepo$erou.
-
MafieDealer - Amatér
• Stránka 1 z 1