Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Farksein - Nemám hacky potřebuji to dořešit

Příspěvekod FarkseinCZ » 03 led 2019, 17:52

1. Furien / d0unt / Farksein
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eX
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [obchadzanie banu]
[=] Zabanovany nickname: Farksein
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:381132799
[=] Zabanovana IP: 193.179.179.9
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
3. Žádné hacky nemám a chci dořešit ban, který si nezasloužím. Nevím jestli to bylo tím, že jsem měl na cracked steamu 1.6 a fps override 1, ale měl jsem to kvůli tomu, že na originálním Gamesites vydání cs 1.6 mám méně FPS jen na serverech na singlu mám stejně 998 FPS na serveru Furienu to skáče občas 250 někdy i na 190, ale klasicky někde v mapě to je na 500-600 chtěl bych to nějak vyřešit jestli máte základně špatně nastavené rate to já nevim, potřebuji nějakého Admina, aby se podíval na mé strafy zdá se mi totiž, že to boostuje normálně na gamesites vydání 1.6 ale pomaleji tudíž na cracked steam 1.6 to strafuje lépe rychleji se to rozletí. Budu rád, když dostanu UNBAN aspoň na normální vaší cs 1.6 a cracked steam mám odinstalovaný účet jsem měl starší na steamu, protože nový už nejde vytvořit a používat, takže vážně prosím o UNBAN můžu hrát CSGO nebo GTA V ale 1.6 jsou klasika mám na to krásné vzpomínky a baví mě furieny na csgo to nění ono a je to dobrý oddych budu rád, když mi poradíte, jak to mám nastavit nebo co tam mám stáhnout abych dosáhl 1000 fps jak na cracked steamu a děkuji za to jestli mi věříte a dočetli jste o demne tenhle vzkaz a omlouvám se moc za spam MOCKRÁT DĚKUJI A DOUFÁM, ŽE MÁTE POCHOPENÍ A NEJSTE ZLÍ A CHCETE JEN, ABYCH SI KOUPIL VIP NEBO UNBAN. :-)
4. Nevlastním VIP
FarkseinCZ
Amatér
Amatér

[V] Farksein - Nemám hacky potřebuji to dořešit

od Rumcajz » 03 led 2019, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Farksein - Nemám hacky potřebuji to dořešit

Příspěvekod FarkseinCZ » 03 led 2019, 17:54

Jinak máte super na CS:GO surfy s útokem jen je škoda, že to není jak dříve RPG a nejsou tam jako kdyby nonsteam hráči, protože je tam celkem dost hackerů obvykle nebo někdo nedostal ban.
FarkseinCZ
Amatér
Amatér

Příspěvekod D3nis » 03 led 2019, 17:58 VIP

Tvoje demo bolo opätovne preverené a potvrdili sa cheaty. Prestať sa tu vyhovárať. Obchádzal si ban, takže nie je čo ďalej riešiť. Unban nebude. Možnosti máš v predošlom topicu.
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Příspěvekod FarkseinCZ » 03 led 2019, 18:02

Shrnutí komu by se to nechtělo číst:
1. Nemám hacky
2. Měl jsem cracked steam a na něm cs 1.6, protože mi tam jede 1000 FPS a na normálním gamesites 200 občas jinak 500-600 FPS
3. Budu rád za pomoc kdo mi řekne čím to je, že steam csko má více FPS a nepřeskakuje to
4. Je možné, že csko na steamu je lepši udělané na fpska a rychleji se to rozlíta
5. Třeba se to takhle rychleji rozlétne jen na tom cracknutém steamu 1.6 nemám zakoupené a mám ban, přotože jako kdyby nemám steam ID
6. Omlouvám se za SPAM, ale jsem rád, že se k tomu aspoň mohu vyjádřit a vím konečně, že mohu psát do komentáře :D
7. Budu rád, kdyby jste mi dali UNBAN neměl jsem cheaty žádné
FarkseinCZ
Amatér
Amatér

Re: [V] Farksein - Nemám hacky potřebuji to dořešit

Příspěvekod FarkseinCZ » 03 led 2019, 18:04

V demu jsou horší FPS, ale z mého pohledu to vypadalo stejně skoro aspoň ten boost nevymýšlel bych si jen nechci ban, když jsem neměl cheaty a chci si zahrát baví mě to. Cheater by si změnil IP ID nebo co a nesnažil by se to osvědčit.
FarkseinCZ
Amatér
Amatér

Re: [V] Farksein - Nemám hacky potřebuji to dořešit

Příspěvekod D3nis » 03 led 2019, 18:06 VIP

1. CHH hovorí niečo iné
2. Unban nebude
3. Lock kvôli spamu
4. Nezakladaj ďalší topic lebo dostaneš ban aj na web
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter