• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]SPEEDHACK / SIMPL
1. Lamacik
2. http://leteckaposta.cz/433441626 ; VALVE_0:0:398945307
3. 2.1. 16:34
4. Speedhack. Jde to moc dobře vidět.
5. http://leteckaposta.cz/568727007
6. Asi 1,5 minuty před koncem.
PS: K bodu 6, leze šachtou rychlostí geparda.
2. http://leteckaposta.cz/433441626 ; VALVE_0:0:398945307
3. 2.1. 16:34
4. Speedhack. Jde to moc dobře vidět.
5. http://leteckaposta.cz/568727007
6. Asi 1,5 minuty před koncem.
PS: K bodu 6, leze šachtou rychlostí geparda.
- Netajemny
- Amatér
[Vyriešené]SPEEDHACK / SIMPL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SPEEDHACK / SIMPLE
Vycasuj to prosim ta, demo ma 78 mb a 1,5 minuty pred koncom je sice pekny cas, ale stopovat sa mi to fakt nechce.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: [V rieseni]SPEEDHACK / SIMPLE
Sme ti tu na srandu alebo ako to mám chápať ? V každom jednom nahlásení som ti napísal, že to vyčasuješ tak ako to máš vo vzore a ty stále po svojom ? Nenecháme si skákať od teba po hlave.
Mimo vzor.
Vyriešené.
Mimo vzor.
Vyriešené.

-
NomeroUno - Spamer
Re: [Vyriešené]SPEEDHACK / SIMPLE
Dovolím si teď být kurva drzý.
Za prvé, moje nahlášení ignorujete.
A za druhé, kurva, 1 a půl je před koncem JE VYČASOVÁNÍ. SI MYSLÍTE, ŽE VÁM BUDU SLEDOVAT CELÉ DEMO 50 MINUT, ABY JSTE NEMUSELI KLIKNOUT 1,5 CM PŘED KONCEM? JSTE SNAD PÍČI NEBO CO? Nechte si na serveru pobíhat hackery, mě je to u prdele vy namyšlení přizdisráči.
Za prvé, moje nahlášení ignorujete.
A za druhé, kurva, 1 a půl je před koncem JE VYČASOVÁNÍ. SI MYSLÍTE, ŽE VÁM BUDU SLEDOVAT CELÉ DEMO 50 MINUT, ABY JSTE NEMUSELI KLIKNOUT 1,5 CM PŘED KONCEM? JSTE SNAD PÍČI NEBO CO? Nechte si na serveru pobíhat hackery, mě je to u prdele vy namyšlení přizdisráči.
- Netajemny
- Amatér
Re: [Vyriešené]SPEEDHACK / SIMPLE
Ale veď nebuuď...
demo sa časuje tak, že si to demo otvoríš, preklikáš "1,5 minúty" pred koniec dema a napíšeš čas. Je to jednoduché a skús pochopiť, že PP admin tu má viac nahlásení, ako len toto jedno od teba. Ďalej je tu nejaký vzor, ktorý by mal akceptovať každý jeden hráč.
Ďalej chcem apelovať k PP a CHH, ktorí takéto nahlásenia ignorujú, že nech začnú troška rozmýšľať a vykonávať to, čo im je dané. Keď tam raz máte, aspoň približne ten čas, tak hádam to nebudete uzatvárať ako vyriešené. Nie je to DIP a používa speedhack, tak poproste hráča, aby to demo vyčasoval, ale len vtedy, ak ho tam vy nenájdete a schválne idem to pohľadať, či to bolo naozaj tak strašne ťažké...
V riešení.
demo sa časuje tak, že si to demo otvoríš, preklikáš "1,5 minúty" pred koniec dema a napíšeš čas. Je to jednoduché a skús pochopiť, že PP admin tu má viac nahlásení, ako len toto jedno od teba. Ďalej je tu nejaký vzor, ktorý by mal akceptovať každý jeden hráč.
Ďalej chcem apelovať k PP a CHH, ktorí takéto nahlásenia ignorujú, že nech začnú troška rozmýšľať a vykonávať to, čo im je dané. Keď tam raz máte, aspoň približne ten čas, tak hádam to nebudete uzatvárať ako vyriešené. Nie je to DIP a používa speedhack, tak poproste hráča, aby to demo vyčasoval, ale len vtedy, ak ho tam vy nenájdete a schválne idem to pohľadať, či to bolo naozaj tak strašne ťažké...
V riešení.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V riešení]SPEEDHACK / SIMPLE
Dostal ban od Punka, lebo to asi už kontroloval, ale našiel som to bez problémov.
Ďakujeme za nahlásenie, cheater bol zabanovaný. Nabudúce to naozaj vyčasuj ako máš.
Vyriešené (až teraz)!
Ďakujeme za nahlásenie, cheater bol zabanovaný. Nabudúce to naozaj vyčasuj ako máš.
Vyriešené (až teraz)!
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1