• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Udajne bugovani mapy
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... hp?bid=468
Nějaký důkaz?
Chtěl jsem položit dead station na zem, jenže mi tam omylem vběhl hráč a hold se ta lékárnička do něj zasekla. Že jo kejtynko?
Heisenberg
Nějaký důkaz?
Chtěl jsem položit dead station na zem, jenže mi tam omylem vběhl hráč a hold se ta lékárnička do něj zasekla. Že jo kejtynko?

Heisenberg
- aa000bbb1111
- Amatér
[Vyriešené]Udajne bugovani mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Udajne bugovani mapy
Děláš to pořád. Celou situaci jsme už několikrát řešili i s adminem Vencou, který se doufám také vyjádří, popř. dodá dema (jestli ještě má). Děláš to pokaždé co hraješ a pokaždé, když tě viděl admin tak tě upozornil ať to neděláš. Byl jsem na serveru když ti Kosso ban dal a vůbec se mu nedivím, protože ti jednou něco řekne a ty to máš úplně u p....
Využíváš bugy ke svému zvýhodnění a ještě z toho máš prdel, když ti někdo napíše ať to neděláš.
PS: Určitě si i tak chytrý, že ses koukl na vzor a všiml sis, že ve stížnostech na admina máš důkaz dodat ty.
Využíváš bugy ke svému zvýhodnění a ještě z toho máš prdel, když ti někdo napíše ať to neděláš.
PS: Určitě si i tak chytrý, že ses koukl na vzor a všiml sis, že ve stížnostech na admina máš důkaz dodat ty.
-
Smouky - Drbna
Jakože jaký důkaz mám dát? Myšlenky v hlavě, když jsem tu deadstation pokládal?
To že to "dělám pořád" není argument. To je jako říct země je plochá, protože to všichni kolem říkají, ale ops důkaz nikde.
Jak víš, že jsem to teď udělal schválně?
ps: na konkurenčním serveru tento bug není. Možná by nebylo na škodu ho prostě opravit. Ale tak banovat je jednodušší?

To že to "dělám pořád" není argument. To je jako říct země je plochá, protože to všichni kolem říkají, ale ops důkaz nikde.

ps: na konkurenčním serveru tento bug není. Možná by nebylo na škodu ho prostě opravit. Ale tak banovat je jednodušší?

- aa000bbb1111
- Amatér
1) Měl si to dát sem, jestli chceš chceš důkaz k tomu, za co si dostal ban -) unban-zadost-f841.html
2) Země je plochá, nebo ne ?
3) Není důvod řešit něco, čeho využíváš jenom TY. To je snadnější vyřešit tebe.
4) I když se ti honí hlavou jak mě teď suprově přeargumentovat, tak tu PROSÍM nespamuj a vyčkej vyjádření banujícího admina, nebo vyšších.
2) Země je plochá, nebo ne ?
3) Není důvod řešit něco, čeho využíváš jenom TY. To je snadnější vyřešit tebe.
4) I když se ti honí hlavou jak mě teď suprově přeargumentovat, tak tu PROSÍM nespamuj a vyčkej vyjádření banujícího admina, nebo vyšších.
-
Smouky - Drbna
btw asi bych to neřešil, kdyby jste neměli zabugované i banování. 30 minut dávno uplynulo a stále nemůžu hrát.Jinak server se po mém banu vyprázdnil, ale tak hlavně že jste mě potrestali a ulevili si ...
- aa000bbb1111
- Amatér
Počkáme na vyjadrenie admina, tak tu prestaňte prosím spamovať a počkajte
Rovno však tvrdím, že ak ťa už admin raz upozornil a urobil si to znova, určite "neúmyselne", tak máš aj tak smolu 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj banoval som ťa ja.
Vážne máš ešte tú drzosť tu klamať že to bolo náhodou ? Každý jeden hráč čo tam hráva ti povie že to robíš stále , upozornil som ťa na to a ty si mi hned zaklamal že to nie ty. Tak som to skontroloval a bol si to ty následne si dostal ban. Zaslúžil by si si ovela dlhší ban za toto opakované bugovanie a kazenie hry hráčom.
Vážne máš ešte tú drzosť tu klamať že to bolo náhodou ? Každý jeden hráč čo tam hráva ti povie že to robíš stále , upozornil som ťa na to a ty si mi hned zaklamal že to nie ty. Tak som to skontroloval a bol si to ty následne si dostal ban. Zaslúžil by si si ovela dlhší ban za toto opakované bugovanie a kazenie hry hráčom.

-
KosSo - Spamer
Kosso, nikomu to hru nekazi. Ano napsal jsem to, prece nenapisu ze jsem to byl ja a jsem zradce.
Vis ja tim chci poukazat hlavne na to, ze nekteri hraci chodi na server kazit hru ostatnim, tim ze je cilene zabiji. A ban za to nedostanou, protoze se tomu oficialne rika "random" a za to prece ban neni, protoze je "potresta" hra. Vis urcite sam ze je to bullshit a tohle je podobne, rikas ze to delam cilene. A dostal jsem za to ban. To ze chodi hraci na server cilene zabijet je v pohode?
Muzete to locknout, ale zkuste se nad tim zamyslet.
Vis ja tim chci poukazat hlavne na to, ze nekteri hraci chodi na server kazit hru ostatnim, tim ze je cilene zabiji. A ban za to nedostanou, protoze se tomu oficialne rika "random" a za to prece ban neni, protoze je "potresta" hra. Vis urcite sam ze je to bullshit a tohle je podobne, rikas ze to delam cilene. A dostal jsem za to ban. To ze chodi hraci na server cilene zabijet je v pohode?
Muzete to locknout, ale zkuste se nad tim zamyslet.
- aa000bbb1111
- Amatér
Neboj sa , ja prvý by som začal banovať randomákov a ostatné podobné kazenie hry, len žiaľ... A kazíš tým hru napríkald tak, že hráča tým bugneš a nemôže sa hýbať. Skús to menej robiť a dobre bude 

-
KosSo - Spamer
Heisenberg robíš to stále, buguješ dvere, rebríky, hráčov a potom sa ešte smeješ.
Choď tam radšej podnikať a neklam tu.
Choď tam radšej podnikať a neklam tu.

-
Xample - Mistr
Xample
To prekrucujes. Ja nebuguju zebriky, nedelam nic co vadi ostatnim. Lekarnicku davam do hracu, kterym to nevadi a zasmejou se tomu. To co ty pises delaji jini hraci, proto byste meli ten bug opravit. Resis neco, co prakticky vadi jen adminum. Na foru na me neni zadna stiznost. A ted se podivej na anakina, valentina apod. chodi na server umyslene kazit hru,vsak davat umyslne randomy je uplne v pohode.
To prekrucujes. Ja nebuguju zebriky, nedelam nic co vadi ostatnim. Lekarnicku davam do hracu, kterym to nevadi a zasmejou se tomu. To co ty pises delaji jini hraci, proto byste meli ten bug opravit. Resis neco, co prakticky vadi jen adminum. Na foru na me neni zadna stiznost. A ted se podivej na anakina, valentina apod. chodi na server umyslene kazit hru,vsak davat umyslne randomy je uplne v pohode.
- aa000bbb1111
- Amatér
11) Je zakázáno využívat chyb ve hře!
Vieš, že to nemáš robiť, ešte ťa na to upozorňujú admini a aj tak to robíš a teraz si ešte prekvapený z banu? Fajne..

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1