• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Žádost o unban
Combat Surf/XoN
Steam ID: STEAM_1:0:461780742
Odkaz na banlist: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mid&Submit
Popis toho, co se stalo: Zneužíval jsem zakázaných příkazů a jsem si toho vědom. Moc se omlouvám. Slibuji, že se to nebude opakovat.
S bratrem máme logicky stejnou IP adresu a taky dostal ban (na Combat Surfu), i přes to, že nezneužíval zakázaných příkazů. Požádal bych o unban nás obou.
Jeho jméno: DE乂.(TムDミ)
Jeho SteamID: STEAM_1:1:446036215
Steam ID: STEAM_1:0:461780742
Popis toho, co se stalo: Zneužíval jsem zakázaných příkazů a jsem si toho vědom. Moc se omlouvám. Slibuji, že se to nebude opakovat.
S bratrem máme logicky stejnou IP adresu a taky dostal ban (na Combat Surfu), i přes to, že nezneužíval zakázaných příkazů. Požádal bych o unban nás obou.
Jeho jméno: DE乂.(TムDミ)
Jeho SteamID: STEAM_1:1:446036215
- Gelm
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Jestli bych se mohl k tomuto vyjádřit, tento účet, jehož Šimon zmínil, je můj smurf účet, kde toho mám dosti nahraného pouze na combat surfu, moc mi o něj nejde, ale jde o následující (můj main);
Dostal jsem také přenesený ban na jailbreaku na jiném nepodstatném účtě - přihlásil jsem se z mého počítače po dlouhé době na jb a vidím ban, ale z jakého důvodu? --> Když kdokoliv injectne z naší IP (můj bratr -.-) a jde na jakýkoliv váš server z gamesites, SOURCEbans paste zaznamená a dá určité static adrese IP ban (na gs.cz serverech jsem nikdy neinjectnul). Tudíž bych se rád zeptal jak se zbavit tohoto multiple banu. Také bych rád dodal, že ze svého mainu (steamcommunity.com/id/tejd - 40+ dnů na JB) jsem se ještě na gamesites po bratrovém banu z naší IP ještě nepřihlásil a proto ještě ban není aktivní na banlistu (proto se tam ještě nechci přihlašovat než se to vyřeší) Na tom mainu mám nahráno přes 40 dnů a rád bych se za komunitou vrátil, zná mě tam dost lidí a já je a jedině na vašem portálu mě baví hrát.
Díky za odpověď.
Dostal jsem také přenesený ban na jailbreaku na jiném nepodstatném účtě - přihlásil jsem se z mého počítače po dlouhé době na jb a vidím ban, ale z jakého důvodu? --> Když kdokoliv injectne z naší IP (můj bratr -.-) a jde na jakýkoliv váš server z gamesites, SOURCEbans paste zaznamená a dá určité static adrese IP ban (na gs.cz serverech jsem nikdy neinjectnul). Tudíž bych se rád zeptal jak se zbavit tohoto multiple banu. Také bych rád dodal, že ze svého mainu (steamcommunity.com/id/tejd - 40+ dnů na JB) jsem se ještě na gamesites po bratrovém banu z naší IP ještě nepřihlásil a proto ještě ban není aktivní na banlistu (proto se tam ještě nechci přihlašovat než se to vyřeší) Na tom mainu mám nahráno přes 40 dnů a rád bych se za komunitou vrátil, zná mě tam dost lidí a já je a jedině na vašem portálu mě baví hrát.
Díky za odpověď.
cauahoj
-
trebbo7 - Amatér
Takže, abych si to objasnil...
Gelm
Ty jsi hrál pouze jako ten XoN (viz tvůj odkaz), dostal jsi "bezdůvodně" permu a přiznal si se tady k cheatování, nebo jak to mám chápat?
trebbo7
Ty jsi jeho brácha a cheatoval jsi u nás jak na běžícím páse, ale říkáš, že ty nic, ty muzikant?
Protože na vaši IP adresu je spousta banů a někomu patřit musí. Taky existuje možnost, že jsi jeden člověk a snažíš se to nějak uhrát. Nepřeběhla ti třeba jen kočka přes klávesnici?
Jinak Jailbreak má odlišný banlist, takže pokud jsi tam ještě nedostal ban za cheaty, můžeš normálně hrát.
Gelm
Ty jsi hrál pouze jako ten XoN (viz tvůj odkaz), dostal jsi "bezdůvodně" permu a přiznal si se tady k cheatování, nebo jak to mám chápat?
trebbo7
Ty jsi jeho brácha a cheatoval jsi u nás jak na běžícím páse, ale říkáš, že ty nic, ty muzikant?
Protože na vaši IP adresu je spousta banů a někomu patřit musí. Taky existuje možnost, že jsi jeden člověk a snažíš se to nějak uhrát. Nepřeběhla ti třeba jen kočka přes klávesnici?
Jinak Jailbreak má odlišný banlist, takže pokud jsi tam ještě nedostal ban za cheaty, můžeš normálně hrát.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
trebbo7 píše:na gs.cz serverech jsem nikdy neinjectnul
Živo si pamätám, ako som banoval hráča TADE na smurfe za multihack, ktorý veselo používal na JailBreakoch. Nevybavím si, kedy to bolo (snáď ešte pred resetom banlistu?). Isto mám aj demo, jeho funkčnosť je však po všetkých tých updatoch otázna.
Ďalej by som rád vedel, koho je teda tento účet, ktorý len na JB dostal týždňový ban za bunnyhop a ďalší za obchádzanie banu. Dokonca ho na svojom maine označuješ ako "smurfa".
Na tom istom účte v popise hovoríš o ďalšom účte "or even here [another main], [with] less $", ktorý má podľa Steam ID finderu meno (surprise-surprise!) ✪ Gelm. :thonking:
Ak necheatuješ, prečo máš teda bambiliardu účtov a banov s nimi spojených, či už na GS alebo od VACu?
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Mám 2 účty: ''XoN'' a ''=)'' (na ''=)'' jsem dostal jenom 1 ban, a to bylo na JB. 24h ban za to, že jsem zabil CTčko, když s ním mluvil admin v grabu, ale to bylo před resetem banlistu). Na účtu XoN jsem dostal permu (ne bezdůvodnou) na CombatSurfu - [SourceSleuth] Obchazeni banu (Nevím proč za obcházení banu, když jsem používal cheaty. Jestli bys to nějak mohl vysvětlit, díky). A jeden člověk opravdu nejsme...
''Na tom istom účte v popise hovoríš o ďalšom účte "or even here [another main], [with] less $", ktorý má podľa Steam ID finderu meno (surprise-surprise!) ✪ Gelm. :thonking:'' - ericek111, to je můj main acc.
''Na tom istom účte v popise hovoríš o ďalšom účte "or even here [another main], [with] less $", ktorý má podľa Steam ID finderu meno (surprise-surprise!) ✪ Gelm. :thonking:'' - ericek111, to je můj main acc.
- Gelm
- Kolemjdoucí
1. TADE bunnyhopoval na JailBreakoch, dostal týždeň ban, následne sa ho snažil obísť, dostal ďalší týždeň (sori, iný acc, rovnaká profilovka + custom url "tejduvsmurfkdetestujejehohax"):
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Z rovnakého účtu používal multihack aj na ALL serveroch:
A samozrejme z toho, ktorý si nalinkoval Ty. Bohvie, koľko ich ešte bolo.
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mid&Submit
2. V popise tohto účtu TADE o Tvojom účte tvrdí, že je jeho alt, rovnako Ťa má vo friendliste.
3. Cheatoval si na Combat Surfe, k čomu si sa priznal. Reason "Obchádzanie banu" však s Tvojim cheatingom nesúvisí, bol udelený automaticky systémom, ktorý Ťa, ako správne TADE poznamenal, zabanoval, pretože na Tvoju IP adresu už bol uvalený ban.
Neviem, čo si mám o tomto myslieť. "Cheatoval brat" je výhovorka stará ako multiplayer samotný. A všetky tie zabanované účty, kohokoľvek už sú, tomu naozaj nepomáhajú.
P. S.: "george prudí jelikoz kdyz je nekdo horsi nez on tak ma jednoduse hacky :DDDDD mam dost." - 8 days since last ban :(
Z rovnakého účtu používal multihack aj na ALL serveroch:
A samozrejme z toho, ktorý si nalinkoval Ty. Bohvie, koľko ich ešte bolo.
http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mid&Submit
2. V popise tohto účtu TADE o Tvojom účte tvrdí, že je jeho alt, rovnako Ťa má vo friendliste.
3. Cheatoval si na Combat Surfe, k čomu si sa priznal. Reason "Obchádzanie banu" však s Tvojim cheatingom nesúvisí, bol udelený automaticky systémom, ktorý Ťa, ako správne TADE poznamenal, zabanoval, pretože na Tvoju IP adresu už bol uvalený ban.
Neviem, čo si mám o tomto myslieť. "Cheatoval brat" je výhovorka stará ako multiplayer samotný. A všetky tie zabanované účty, kohokoľvek už sú, tomu naozaj nepomáhajú.
P. S.: "george prudí jelikoz kdyz je nekdo horsi nez on tak ma jednoduse hacky :DDDDD mam dost." - 8 days since last ban :(
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
-
ericek111 - CS:GO Admin
Gelm píše:Na účtu XoN jsem dostal permu (ne bezdůvodnou) na CombatSurfu - [SourceSleuth] Obchazeni banu (Nevím proč za obcházení banu, když jsem používal cheaty. Jestli bys to nějak mohl vysvětlit, díky)
Hráč XoN dostal ban za obcházení banu, protože to evidentně zaznamenalo shodu IP dřív, než Anti-Cheat nebo admin udělil ban za cheating, ale v topicu se hráč přiznal, že cheatuje, takže ban oprávněný.
trebbo7 píše:Když kdokoliv injectne z naší IP (můj bratr -.-) a jde na jakýkoliv váš server z gamesites, SOURCEbans paste zaznamená a dá určité static adrese IP ban (na gs.cz serverech jsem nikdy neinjectnul).
Tady moc nechápu, proč tedy podle tebe údajně tvůj bratr cheatuje na GS pod tvým jménem, přece ty jsi TADE a na tohle jméno tu je taky aspoň 5 banů. Kdybys na gs.cz nic neinjectnul, asi by na vaši IP nebylo 7 starých permabanů, nemyslíš? Jediné možné logické vysvětlení je, že by vlastně "tvůj bratr" cheatoval na dalších sedmi účtech pod tvým jménem (TADE), čemuž opravdu moc nevěřím. Proto je i další ban za obcházení oprávněný.
Nějaký injecty si zkoušej někde na hvh nebo v offlinu, navíc nevím, co si na tom potřebuješ zkoušet, když to není tvůj paste.

Osobně nevidím důvod pro unban, počkáme ještě na Gustíka, jak rozhodne on.
Jinak na JailBreak je banlist separovaný, pokud nikdo z vás necheatoval tam, klidně se můžete napojit z jakéhokoliv účtu. Pokud tam však někdo z vaší IP dostal permu, nepřipojíte se tam v tuhle chvíli nijak.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
polskasila - "Hráč XoN dostal ban za obcházení banu, protože to evidentně zaznamenalo shodu IP dřív, než Anti-Cheat nebo admin udělil ban za cheating, ale v topicu se hráč přiznal, že cheatuje, takže ban oprávněný." Však to by mi dalo ban hned, když se připojím na server, ne? Já jsem tam hrál několik dní na main account "=)" a několik hodin jako "XoN", tak to je blbost, nemyslíš???
- Gelm
- Kolemjdoucí
Actually věř nebo ne, muj c++ inj to byl
)) byl to dlouhodobý projekt, na němž jsem si dával záležet.. (taky jsem zkoušel gamesense ale to jsem fakt neměl dělat na gs, injectnul jsem tam vlastně, jsem si nasral do huby :---))
Nicméně nic nemění na tom, že na gs bych si rád ještě zahrál, a rád bych věděl, co pro to musíme udělat u vás. Tudíž či to vyjde lépe a rychleji u vás nebo u mého poskytovatele netu.
Díky moc za vstřícnost.

Nicméně nic nemění na tom, že na gs bych si rád ještě zahrál, a rád bych věděl, co pro to musíme udělat u vás. Tudíž či to vyjde lépe a rychleji u vás nebo u mého poskytovatele netu.
Díky moc za vstřícnost.
cauahoj
-
trebbo7 - Amatér
• Stránka 1 z 1