• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Ghast aka Mr.Lock aka Mr. Multiple VAC bans on record
No takže, to že mal náš Pán Admin Mr.Lock ban za cheaty a boli mu odobrané práva, alebo sa odobral sám lebo bol príliš tupý, to je jedna vec, ale to že cheatoval znova a vyhovoril sa na to že necheatoval a vy ste mu znova dali práva, lebo ste jeho rozprávke uverili, tak je dobre vtipné, je fakt v pohode mať v admin teame admina čo dostáva neustále vac bany no
. To už si nikto nežiada o práva, tak beriete aj cheaterov?
Mr.Lock prišiel na knife, tak som zo srandy napísal niečo v štýle "Nazdar Mr.Lock, ty cheater čo má 2x vac ban", napísal že mi pošle na steam dôkazy že necheatoval a že to bolo iba za zdieľanie čísla, čož je z časti pravda, ale to že necheatoval pravda nieje, po tom či mi poslal screen, tak som zistil že necheatoval len na 1.6, ale aj na inej hre, ktorá patrí source enginu, čiže logicky musel cheatovať 2x, inak by nedostal ban na druhý účet za hry ktoré sú na source engine, ale za tie isté, čož tam vôbec niesu napríklad, EXPOSED
Ak budete chcieť dôkaz že následujúce správy/screeny odkazujú na jeho reálny profil a že to neni iba nejaké fake, tak neni problém poslať video, ako klikám na jeho meno v tej správe a dávam otvoriť jeho profil, kde je jeho SteamID64 (ktoré sa nedá zmeniť) a custom url.
Btw po tom čo som mu dokázal že je to klamár a že sa snaží všetkých klamať, tak si ma odstránil, zmenil fotku + meno, zaujímavé
, prečo to asi tak urobil?
Screeny sú všetky pod sebou --> https://imgur.com/a/FYqKFAT
PS: Ak vám povedal niečo iné, že necheatoval a že to má iba za to číslo, tak vás pekne oklamal a už len z toho princípu by ste ho mali odobrať

Mr.Lock prišiel na knife, tak som zo srandy napísal niečo v štýle "Nazdar Mr.Lock, ty cheater čo má 2x vac ban", napísal že mi pošle na steam dôkazy že necheatoval a že to bolo iba za zdieľanie čísla, čož je z časti pravda, ale to že necheatoval pravda nieje, po tom či mi poslal screen, tak som zistil že necheatoval len na 1.6, ale aj na inej hre, ktorá patrí source enginu, čiže logicky musel cheatovať 2x, inak by nedostal ban na druhý účet za hry ktoré sú na source engine, ale za tie isté, čož tam vôbec niesu napríklad, EXPOSED

Ak budete chcieť dôkaz že následujúce správy/screeny odkazujú na jeho reálny profil a že to neni iba nejaké fake, tak neni problém poslať video, ako klikám na jeho meno v tej správe a dávam otvoriť jeho profil, kde je jeho SteamID64 (ktoré sa nedá zmeniť) a custom url.
Btw po tom čo som mu dokázal že je to klamár a že sa snaží všetkých klamať, tak si ma odstránil, zmenil fotku + meno, zaujímavé

Screeny sú všetky pod sebou --> https://imgur.com/a/FYqKFAT
PS: Ak vám povedal niečo iné, že necheatoval a že to má iba za to číslo, tak vás pekne oklamal a už len z toho princípu by ste ho mali odobrať

-
Un1TyV2 - Amatér
[Vyr.]Ghast aka Mr.Lock aka Mr. Multiple VAC bans on record
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ghast aka Mr.Lock aka Mr. Multiple VAC bans on record
Přesně jsem věděl, že po resetu se ozveš a budeš zas prudit,
Takže za sdílení tel. čísla ... Tak jsem to řešil i s Extremerem. Nevím co sem taháš TF2 ... hrál jsem na GS serverech ?? nehrál.
Tvoje retardace je naprosto nekonečná. Na první účtu jsem dostal VAC za cheating na ruských serverech. Následoval účet druhý na kterém jsem si zapl steamguard ... Jen díky tomu že tf2 hraju na zabezpečených serverech jsem dostal vac ban na tf2 (a na to co jsi psal ... Proč i na cs1.6 ? Páč na Prvním účtu byl vac právě na cs1.6 // Ty dva účty jsou mezi sebou tak propojeny ...)
Jelikož jsem si na novém účtu aktivoval steamguard pod stejným tel. číslem jako na prvním už dávno zabanovaném účtu a následovně se napojoval na zabezpečené servery ... Proto vac, hold mě chytli zrovna na tf2 .. A pro pořádek moje předměty na tom účtu byly v řádu několika eur, proč bych cheatoval ?
Tvoje video atd mě nezajímá, Ex to má v pm napsaný co jsem mu psal před nahozením práv z5t. Takže jsem nikomu nelhal, i na těch tvých krásných screenech je napsané to co jsem napsal já jemu.
Finální verdikt ? Mám tě na háku, tvoje touha mě odtud vyštípat mě žene dál mišáčku a z takových exotů jako jsi ty mám jen dobrou show.
Dál nic psát nebudu, řekl bych že jsem vše podstatně vysvětlil.
Btw kdyby chtěl nějaký šerif či hlsa vidět screen důvodu vac banu na starém účtu nebo konverzaci s extremerem ať mi pošle pm.
Takže za sdílení tel. čísla ... Tak jsem to řešil i s Extremerem. Nevím co sem taháš TF2 ... hrál jsem na GS serverech ?? nehrál.
Tvoje retardace je naprosto nekonečná. Na první účtu jsem dostal VAC za cheating na ruských serverech. Následoval účet druhý na kterém jsem si zapl steamguard ... Jen díky tomu že tf2 hraju na zabezpečených serverech jsem dostal vac ban na tf2 (a na to co jsi psal ... Proč i na cs1.6 ? Páč na Prvním účtu byl vac právě na cs1.6 // Ty dva účty jsou mezi sebou tak propojeny ...)
Jelikož jsem si na novém účtu aktivoval steamguard pod stejným tel. číslem jako na prvním už dávno zabanovaném účtu a následovně se napojoval na zabezpečené servery ... Proto vac, hold mě chytli zrovna na tf2 .. A pro pořádek moje předměty na tom účtu byly v řádu několika eur, proč bych cheatoval ?
Tvoje video atd mě nezajímá, Ex to má v pm napsaný co jsem mu psal před nahozením práv z5t. Takže jsem nikomu nelhal, i na těch tvých krásných screenech je napsané to co jsem napsal já jemu.
Finální verdikt ? Mám tě na háku, tvoje touha mě odtud vyštípat mě žene dál mišáčku a z takových exotů jako jsi ty mám jen dobrou show.
Dál nic psát nebudu, řekl bych že jsem vše podstatně vysvětlil.
Btw kdyby chtěl nějaký šerif či hlsa vidět screen důvodu vac banu na starém účtu nebo konverzaci s extremerem ať mi pošle pm.
-
Ghast - Sponzor
Zaujímalo by ma, prečo ma provokuješ na fórku ako admin a vysmievaš sa mi že ťa moje video nezaujíma, ja ho ponúkam niekomu kompetentnému, nie tebe, keď na teba je tá sťažnosť, ty hlupáčik, ja to tu píšem kvôli dobru GSka, to že tebe vyskočila cievka a krvný tlak, lebo mám pravdu a ty nevieš jak sa brániť inak, než napísať blbosti ktorým nerozumieš, tak neni môj problém.
Nemôžeš dostať ban na TF2, ani nikde inde, len za to že si tam akurát hral a prehodil si si číslo, čiže podla toho čo píšeš, tak si mal v jeden moment zapnuté TF2, CSS, DOD:S, HL2:DM HLDM: Source + aj by boli účty prepojené, tak by si dostal aj na hry s GoldSrc Enginom, jj presne, viac si naser do svojej klamárskej huby.
Tu je vidieť že klame furt.
Nemôžeš dostať ban na TF2, ani nikde inde, len za to že si tam akurát hral a prehodil si si číslo, čiže podla toho čo píšeš, tak si mal v jeden moment zapnuté TF2, CSS, DOD:S, HL2:DM HLDM: Source + aj by boli účty prepojené, tak by si dostal aj na hry s GoldSrc Enginom, jj presne, viac si naser do svojej klamárskej huby.
Tu je vidieť že klame furt.
-
Un1TyV2 - Amatér
btw absolútne neviem čo s tým má reset, si myslíš že som tam nemohol hrať pred tým, alebo čo?

-
Un1TyV2 - Amatér
J inak ako hovoríš, že tie 2 účty kde si dostal vac boli prepojené, tak ak by si prepojil účet kde máš vac za 1.6, tak by si dostal tie bany na účet kde máš ban za tie source hry a naopak, na účte kde máš ban na 1.6 a goldsrc engine, by si dostal tiež aj ban na tie hry z toho účtu kde je vac na source hry,, čiže logicky ak by to bola pravda, tak by na tom screene boli všetky hry a nie iba Source hry, šašo 

-
Un1TyV2 - Amatér
Pardon za spam, ale ja som si ani poriadne neprečítal to čo písal, ale myslím že som ani nemusel, ajtak písal poriadne sračky a výhovorky.
To že si sa následovne pripojoval na servery a tak si dostal ban, nieje pravda. Tie VAC Bany dostaneš hneď jak si prepojíš to číslo, nemusíš sa nikde pripájať (a ak ho nedostaneš hneď, tak je tam delay 24hodín, ale to že sa musíš pripájať je blbosť a opakujem sa znova, keď máš ban na 1.6, tak nemôžeš dostať ban na hre ktorá beží na source engine, neviem dokedy sa budem opakovať)
Tvoje € na steame ma absolútne nezaujímajú, schválne mi pošli steam profil a daj public inventár
spočítame si cenu itemov, a aj keby, tak sú tu hráči čo mali oveľa drahšie itemy a cheatovali, nebol by si prvý ani posledný.
To že si sa následovne pripojoval na servery a tak si dostal ban, nieje pravda. Tie VAC Bany dostaneš hneď jak si prepojíš to číslo, nemusíš sa nikde pripájať (a ak ho nedostaneš hneď, tak je tam delay 24hodín, ale to že sa musíš pripájať je blbosť a opakujem sa znova, keď máš ban na 1.6, tak nemôžeš dostať ban na hre ktorá beží na source engine, neviem dokedy sa budem opakovať)
Tvoje € na steame ma absolútne nezaujímajú, schválne mi pošli steam profil a daj public inventár

-
Un1TyV2 - Amatér
A pointa příspěvku ?
Je v těch blábolech někde důkaz o tom že admin použil Cheaty na GS?
Pokud ne tak příspěvek je zbytečný jelikož admin konzultoval s HLSA o jeho činech a pokud za tu dobu nijak nezneužil své práva tak nevidím důvod ho vyhazovat, at si klidně cheatuje a ddosuje třeba reddit, dokud to nebude u nás tak nevidím důvod to nějak řesit.
Tvůj příspěvek má jen poukázat na skorumpovaný admin team a jak strašně moc tě štve že ty v něm nemůže být, protože jinak už si to nedokážu vysvětlit proč si někdo fotí přiblblé konverzace na steamu které nikoho nezajímají jen aby našel minimální důkaz o ničem.
Je v těch blábolech někde důkaz o tom že admin použil Cheaty na GS?
Pokud ne tak příspěvek je zbytečný jelikož admin konzultoval s HLSA o jeho činech a pokud za tu dobu nijak nezneužil své práva tak nevidím důvod ho vyhazovat, at si klidně cheatuje a ddosuje třeba reddit, dokud to nebude u nás tak nevidím důvod to nějak řesit.
Tvůj příspěvek má jen poukázat na skorumpovaný admin team a jak strašně moc tě štve že ty v něm nemůže být, protože jinak už si to nedokážu vysvětlit proč si někdo fotí přiblblé konverzace na steamu které nikoho nezajímají jen aby našel minimální důkaz o ničem.

-
Taygete - Mistr Yoda
Pána Taygeteho sa asi dotklo čo som napísal v tých správach
, každopádne, ja ho nenahlasujem za to že cheatuje ty šašo, nauč sa čítať najprv, nahlasujem ho za to, že má VAC a pokiaľ viem, tak na to aby si niekto požiadal o práva, tak nemôže mať perma ban na portáloch a ani VAC ban, čiže ak niekto dostane ban v deň čo dostal práva, tak sa nič nedeje? Či ako to tu funguje
+ ho nahlasujem za to, že tu klame admin team.
A vážne taygete, možno som tu naozaj chcel byť ešte admin keď ma kofola vyhodil, to ano, ale teraz naozaj nie, a som mu vďačný teraz za to že tak urobil, nedokázal by som tu naďalej byť s odpadom ako je lock, ty a ďalších pár príkladov čo ničia tento portál a myslia si že robia dobre.
e.Tay: Já ani ty vaše kraviny nečtu, nezajímá mě co si píšete na steamu a pokud nenahlašuješ za cheaty tak potom se toto téma lockne protože už všichni víme že má VAC a nemusíš nám to tu oznamovat znova.

A vážne taygete, možno som tu naozaj chcel byť ešte admin keď ma kofola vyhodil, to ano, ale teraz naozaj nie, a som mu vďačný teraz za to že tak urobil, nedokázal by som tu naďalej byť s odpadom ako je lock, ty a ďalších pár príkladov čo ničia tento portál a myslia si že robia dobre.

e.Tay: Já ani ty vaše kraviny nečtu, nezajímá mě co si píšete na steamu a pokud nenahlašuješ za cheaty tak potom se toto téma lockne protože už všichni víme že má VAC a nemusíš nám to tu oznamovat znova.
-
Un1TyV2 - Amatér
Nevidím nikde dôkaz o tom, že by admin používal cheaty na našich serveroch alebo dôkaz o tom, že má admin nahodené práva na Steam účte s aktívnym VAC banom
K druhému spomínanému ani dôkazy nenájdeš 
Súkromné konverzácie a vaše osobné problémy do toho neťahaj...
Zvyšok ti napísal už Taygete
Sťažnosť zamietnutá

Súkromné konverzácie a vaše osobné problémy do toho neťahaj...
Zvyšok ti napísal už Taygete

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyr.]Ghast aka Mr.Lock aka Mr. Multiple VAC bans on rec
GS Logika, kúp nový steam účet aby sme neboli za debilov na tomto portále a budeme sa robiť že si nikdy necheatoval, potrebujeme adminov a nikto kto má rozum u nás práva nechce, asi na tom volačo bude.
-
Un1TyV2 - Amatér
Re: [Vyr.]Ghast aka Mr.Lock aka Mr. Multiple VAC bans on rec
Un1TyV2 píše:GS Logika, kúp nový steam účet aby sme neboli za debilov na tomto portále a budeme sa robiť že si nikdy necheatoval, potrebujeme adminov a nikto kto má rozum u nás práva nechce, asi na tom volačo bude.
Ty ideš hovoriť niečo o cheatovaní? Milé...

Píšeš o veciach, ktorým nerozumieš a absolútne netušíš ako fungujú...
Dôkazy si nedodal, tak bohužiaľ

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1