Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Zombie servery - Mapy

Příspěvekod GETMEDOWN » 10 črc 2013, 23:50 VIP

Vadí mi jedna vec (neviem či je to tak na všetkých zombie serveroch) neustále sa opakujú tie isté mapy ... Na servery Zombie Blood #1 mám odohraných 75 hodín a vždy keď tam prídem je jedna z týchto máp: zm_arctic_fun, zm_aztec2012, zm_dd, zm_cpl mill_kamp, zm_dusty_camp_v1 atd. :/ Nevrátite na server mapy: zm_egyptian, zm_2_crazy_tower2x, zm_forest, zm_school a neodstránite mapy: zm_inferno_small_fix, zm_trainsanity (tieto mapy sa skoro nikomu nepáčia; sú moc malé a je tam málo campov (skoro žiadne))???
Pýtal som sa na to veľa hráčov a rozprával som sa o tom aj s niektorými adminmi a všetci by radi uvítali takúto staronovú zmenu :)
Obrázek
GETMEDOWN
Pokročilý
Pokročilý

Zombie servery - Mapy

od Rumcajz » 10 črc 2013, 23:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie servery - Mapy

Příspěvekod Mirrors » 12 črc 2013, 12:14

Niesu náhodou tieto mapy v rannom mapliste ? Ak nie tak ty môžeš sám nominovať mapu ktorú by si chcel hrať tak že napíšeš jej názov do chatu a už je len na hráčoch či ju pri votovaní zvolia.
Zombie Admin
Hore musí ísť každý sám. Dole ti už všetci pomôžu..
Mirrors
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod GETMEDOWN » 12 črc 2013, 16:13 VIP

tie mapy sú už zmazane :/ skúšal som ich nominovat
Obrázek
GETMEDOWN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Mirrors » 12 črc 2013, 17:40

No tak si musíš zvyknúť na nove mapy :D
Zombie Admin
Hore musí ísť každý sám. Dole ti už všetci pomôžu..
Mirrors
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Luther » 13 črc 2013, 00:07

Cheaterisko píše:Vadí mi jedna vec (neviem či je to tak na všetkých zombie serveroch) neustále sa opakujú tie isté mapy ... Na servery Zombie Blood #1 mám odohraných 75 hodín a vždy keď tam prídem je jedna z týchto máp: zm_arctic_fun, zm_aztec2012, zm_dd, zm_cpl mill_kamp, zm_dusty_camp_v1 atd. :/ Nevrátite na server mapy: zm_egyptian, zm_2_crazy_tower2x, zm_forest, zm_school a neodstránite mapy: zm_inferno_small_fix, zm_trainsanity (tieto mapy sa skoro nikomu nepáčia; sú moc malé a je tam málo campov (skoro žiadne))???
Pýtal som sa na to veľa hráčov a rozprával som sa o tom aj s niektorými adminmi a všetci by radi uvítali takúto staronovú zmenu :)

Tyto mapy (zm_egyptian, zm_2_crazy_tower2x, zm_forest, zm_school, zm_chavo_gs, zm_chaves2_click, zm_barells, zm_hk_hideout a mnoho dalších) byly odstraněni poté, co se dospělo k názoru, že zatěžují příliš server (nízké FPS, padání serveru, ...), takže se na servery nevrátí. ;) Co se týče mapy zm_inferno_small_fix je určena spíše pro večerní hodiny, kdy je na serveru málo hráčů třeba. :D Nevím na co si furt stěžujete.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Niggas » 13 črc 2013, 21:36

je uplne jedno aké mapy tam pridáme či odstránime. To, čo sa tam hrá je na vás, hráčoch. čo si votnete, to hráte. Môžeme meniť a prídávať mapy ako chceme, kým sa nezmení vaše myslenie, tak je to zbytočné.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Michalrss2 » 15 črc 2013, 00:59

Mě to taky štve, v těch smazaných mapách jsem měl mnoho oblíbených! A ty co jsou tam teď pořád dokola? ... nechci psát sprostě ale prostě mě to štve. Tento Upload podle mě uplně ZM servery zničil. Přestávám mít chuť tam ubec hrát. Např. ten typ zm co umí chodit po stenách, ok klidně, ale když jsem zakempenej v tunelu tak se přichytí za střechu a jde proti mě stejnou rychlostí jako kdyby stál a normálně chodil i když do něj střílim. A to když si zapne nesmrtku tak tomu se dá ubránit tak jedině bazookou když jí máte náhodou nabitou. Ostatní typy zm když si zapnou nesmrtku tak ok jsou aspoň normálně pomalí a dá se jim ještě ubránit ale tenhle typ me stve. Ale kybych mel psát všechny věci co mi vadí na těhle "nových" (ono to neni až tak nove ale ja sem až ted po dvouch mesicich zase zacal hrat) zm serverech tak to tu píšu ještě zítra. Podle mě by bylo lepší nechat to při starým, dat tam třeba jen ty nove typy zm (bez toho co leze po stenach).
Michalrss2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata