• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]krpytofasista mfk
Názov topicu:
1. Nick: krpytofasista
2. Steam ID: STEAM_0:014699185 ; https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... F9F80BE21/
3. Dátum a čas: 09.01 18:00
4. Popis situácie: hral dal mfk lebo to zle vysvetlil na servery bol admin ktory sa to snazil riesit ale nejako mu to nevyslo
5. Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-190109174 ... v1.dem.zip
6. Vyčasovanie: 30:00
1. Nick: krpytofasista
2. Steam ID: STEAM_0:014699185 ; https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... F9F80BE21/
3. Dátum a čas: 09.01 18:00
4. Popis situácie: hral dal mfk lebo to zle vysvetlil na servery bol admin ktory sa to snazil riesit ale nejako mu to nevyslo
5. Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-190109174 ... v1.dem.zip
6. Vyčasovanie: 30:00

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Vyriešené]krpytofasista mfk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: krpytofasista mfk
Snažil som sa vyriešiť situáciu priamo na serveri, no nakoľko som v kľučovy moment - v moment príkazu nebol v hre, jediné čo som mal k dispozícií bolo slovo Tvoje, slovo Simona a ostatných CT.
V daný moment som moc Simonovi neveril, pretože som videl dvoch skúsených hráčov na čiare pri bazéne, preto som Simonovi hneď povedal, aby Vás nezabíjal, keďže som ešte nevedel o čo ide, no už som to nestihol. Zo zaujímavosti som si teda pozrel demo, síce som si situáciu pustil niekoľkokrát, keďže musím uznať, že Simonovi nebolo v daný moment dobre rozumieť. Musím uznať, že Simon skutočne vyslovil vetu, podľa ktorej ste mali ísť na atrakciu, kde sa zdržoval on.
Situáciu by som určite banom netrestal, nakoľko nahlásený hráč si stal len za tým, čo skutočne povedal.
Keby celú situáciu od začiatku vidím, určite by som to na serveri riešil inak, preto mi zostáva len sa ospravedlniť, že som včasne nestihol zasiahnuť.
V daný moment som moc Simonovi neveril, pretože som videl dvoch skúsených hráčov na čiare pri bazéne, preto som Simonovi hneď povedal, aby Vás nezabíjal, keďže som ešte nevedel o čo ide, no už som to nestihol. Zo zaujímavosti som si teda pozrel demo, síce som si situáciu pustil niekoľkokrát, keďže musím uznať, že Simonovi nebolo v daný moment dobre rozumieť. Musím uznať, že Simon skutočne vyslovil vetu, podľa ktorej ste mali ísť na atrakciu, kde sa zdržoval on.
Situáciu by som určite banom netrestal, nakoľko nahlásený hráč si stal len za tým, čo skutočne povedal.
Keby celú situáciu od začiatku vidím, určite by som to na serveri riešil inak, preto mi zostáva len sa ospravedlniť, že som včasne nestihol zasiahnuť.
-
Habs - Spamer
Re: krpytofasista mfk
Na demo sa zajtra pozriem. Každopádne Habsovo vyjadrenie beriem na vedomie, kedže si tu ako nie len admin niečo odkrútil.
Verdikt doplním.
V riešení.
Verdikt doplním.
V riešení.

-
NomeroUno - Spamer
Re: [V riešení]krpytofasista mfk
Takže takto, demo som si prehral 4 x a po každé som mu jasne rozumel, že máte plniť atrakciu u ktorej stojí simon. Ty a Woldemort ste plnili úplne inú atrakciu ako ste mali, takže obom mal prísť kill už skôr. Čo sa týka toho momentu ked povedal, že pôjdete na čiaru u tej atrakcie, príkaz ste obaja splnili správne, ale kill bol za to, že ste neplnili atrakciu, ktorú mal simon na mysli a navyše prví traja už mali dávno tú atrakciu prejdenú.
Vyriešené.
Vyriešené.

-
NomeroUno - Spamer
Re: [V riešení]krpytofasista mfk
NomeroUno píše:Takže takto, demo som si prehral 4 x a po každé som mu jasne rozumel, že máte plniť atrakciu u ktorej stojí simon. Ty a Woldemort ste plnili úplne inú atrakciu ako ste mali, takže obom mal prísť kill už skôr. Čo sa týka toho momentu ked povedal, že pôjdete na čiaru u tej atrakcie, príkaz ste obaja splnili správne, ale kill bol za to, že ste neplnili atrakciu, ktorú mal simon na mysli a navyše prví traja už mali dávno tú atrakciu prejdenú.
Vyriešené.
a tak to bolo potom znevyhodnovanie kedze sme boli od atrakciu ovela dalej ako ostatny ne ?

-
L0GiC1337 - Sponzor
Re: [Vyriešené]krpytofasista mfk
Simon vás poslal na čiaru pri bazéne, kde ste sa mohli ľubovoľne na tej čiare pohybovať. Sám si si vybral na aké miesto si sa postavil a neurčil ti ho nikto. Tým chcem povedať, že si sa mohol postaviť na tej čiare aj bližšie k tej atrakcii. A navyše nikto nevedel, že simon dá úplne inú atrakciu.

-
NomeroUno - Spamer
• Stránka 1 z 1