• Stránka 1 z 1
[V] Nastenka/aimbot
Nick: Nastenka
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:1:243012224 https://ctrlv.cz/shots/2019/01/10/m61F.png
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/779778546
Vyčasovanie: Neobsahuje Demo
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:1:243012224 https://ctrlv.cz/shots/2019/01/10/m61F.png
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/779778546
Vyčasovanie: Neobsahuje Demo
- N1ghtCor3
- Amatér
[V] Nastenka/aimbot
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nastenka/aimbot
Kvalitne natočené, pekne vidieť ako jej to trhá na hlavy.
Dúfam, že ti toho admina nedajú, lebo takto vybanuješ polku servera.
Dúfam, že ti toho admina nedajú, lebo takto vybanuješ polku servera.
- PatoPique3
- Amatér
Tak za 1 ona má aimbot a za 2. bohužel jsem jí nemohl natočit tak aby to bylo vidět
- N1ghtCor3
- Amatér
A navíc je na adminovi jak uzná za vhodné. je taky škoda že toho nemám víc.
- N1ghtCor3
- Amatér
To čo si daaaaal?
Takže za prvé, demo je z tvojho pohľadu.
Za druhé, cez pol obrazovky je nejaký tupý nápis.
A za tretie, teraz vypadáš ako idiot.
Velebnosti, jdu blejt!

Takže za prvé, demo je z tvojho pohľadu.
Za druhé, cez pol obrazovky je nejaký tupý nápis.
A za tretie, teraz vypadáš ako idiot.
Velebnosti, jdu blejt!

-
Xample - Mistr
1)Demo to není
2)logicky je to z mého pohledu když to jinak nešlo on byl zrádce já ne takže sem spec. nemohl
3)tupý nápis? stáhnul jsem zdarma editor který to tam tak má musel by být placený aby to tam nebylo
4)slyšet od admina že jsem idiot tak to je dobrá vizitka.
2)logicky je to z mého pohledu když to jinak nešlo on byl zrádce já ne takže sem spec. nemohl
3)tupý nápis? stáhnul jsem zdarma editor který to tam tak má musel by být placený aby to tam nebylo
4)slyšet od admina že jsem idiot tak to je dobrá vizitka.
- N1ghtCor3
- Amatér
Navíc si na ní stěžovalo dost lidí tak to zamítni a až budu mít přesnější důkaz tak to sem dám
- N1ghtCor3
- Amatér
Ahoj,
keďže si si žiadal prednedávnom o práva, usudzujem, že myslíš, že na to máš. Preto len jedna otázka.
Ty by si na základe toho, čo si dodal, zabanoval hráča? Pretože na tom tvojom videu je vidieť len jedna vec - ako bezdôvodne začneš hitovať hráčku, ktorá ťa následne aj tak zabije.
Tým, že budeš nahlasovať náhodných hráčov do PP, si k právam nepomôžeš.
keďže si si žiadal prednedávnom o práva, usudzujem, že myslíš, že na to máš. Preto len jedna otázka.
Ty by si na základe toho, čo si dodal, zabanoval hráča? Pretože na tom tvojom videu je vidieť len jedna vec - ako bezdôvodne začneš hitovať hráčku, ktorá ťa následne aj tak zabije.
Tým, že budeš nahlasovať náhodných hráčov do PP, si k právam nepomôžeš.
-
Senorita - Mistr
1) Radšej toč demá a časuj ich, pozeral som aj to čo si hodil na kotlicka, 1 minutove video - 60MB?
2) Na to aby mohli CHH posúdiť či je hráč zapnutý treba točiť demo z pohľadu hráča a z 1. osoby.
3) Vykašli sa na editor.
4) Ako teraz bez urážky, ale ak mi chceš dokázať opak tak sa trošku čiň aj na serveri a nenahlasuj len preto lebo ti to Extrémis povedal. A hlavne keby si admin a dáš niekomu Ban a dodáš takéto demo tak by si nepochodil.
2) Na to aby mohli CHH posúdiť či je hráč zapnutý treba točiť demo z pohľadu hráča a z 1. osoby.
3) Vykašli sa na editor.
4) Ako teraz bez urážky, ale ak mi chceš dokázať opak tak sa trošku čiň aj na serveri a nenahlasuj len preto lebo ti to Extrémis povedal. A hlavne keby si admin a dáš niekomu Ban a dodáš takéto demo tak by si nepochodil.

-
Xample - Mistr
Tak snažím se co to jde já v tom viděl aimbot.
- N1ghtCor3
- Amatér
Předem bych poprosila, aby se sem nevyjadřovali ti, co se sem vyjadřovat nemají. Viz. vzor nahlášení
Dále.. Ve stejném topicu je i nařízeno, že důkaz ve formě videa musí mít koncovku .dem, tudíž nemá cenu to ani kontrolovat. Doporučuji ti si vzor pečlivě přečíst a dodržovat jej.
Předpokládám, že video s koncovkou .dem nemáš, tudíž pokládám za vyřešené. V případě, že se pletu, napiš sem.
Děkujeme za snahu.
1. Prísne zakázané sa vyjadrovať do témat, ktoré ste nevytvorili! Ohľadne dôkazov, informujte kontrolórov v PM!
Dále.. Ve stejném topicu je i nařízeno, že důkaz ve formě videa musí mít koncovku .dem, tudíž nemá cenu to ani kontrolovat. Doporučuji ti si vzor pečlivě přečíst a dodržovat jej.
Předpokládám, že video s koncovkou .dem nemáš, tudíž pokládám za vyřešené. V případě, že se pletu, napiš sem.
Děkujeme za snahu.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1