Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Tak je toto možné? :D

Příspěvekod maxdep » 11 led 2019, 23:18

Zdar,

jak někdo jako on ( post914541.html?hilit=aNxious#p914541 ) může být akademik :roll: ? Na DM D2 only neustále uráží do "potratu bez matky".. neustále campi a pak si začne hrát na nějakého 30 letého moudrého hráče, který hraje csko 20 let.. a když se odpojím, tak mi ještě na steam acc do komentu začne psát, jaký jsem ubožák, že mám jít brečet za matkou, protože jsem ho zabil s pistolkou.. Vždyť mu je tak 14-15, má komplex ze školy, tak si je musí léčit na DM nebo urážet a vyhrožovat banem do komentu na steamu :cry: . Místo toho aby si sedl do spectu, tak radši bude půlku mapy psát, jak někdo má WH/AB.. o jeho aroganci a neustálem toxic chování radši ani nepíšu... :DD

Bohužel ani po x letech není hlstats na dm servery, což jsem nevěděl, takže nemám žádne screeny.. měl jsem v plátu tu rovnou poslat jeho chat na DM..
maxdep
Pokročilý
Pokročilý

Tak je toto možné? :D

od Rumcajz » 11 led 2019, 23:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tak je toto možné? :D

Příspěvekod VoLdEmOrD » 15 led 2019, 19:42 VIP

To že sa hráč stane akademikom neznamená nič viac ako to že prejavil záujem o práva.
To však neznamená že ich dostane. Nema o nič vyššie postavenie na servery ako iný hráč.
Jeho úlohou je snažiť dohliadať na poriadok a v prípade že zisti opak, nahlásiť to do PP sekcie.
Po splnení akadémie môže požiadať o práva kde bude jeho žiadosť posudzovaná rovnako ako keby ju dal akýkoľvek iný hráč.
Jediná výhoda je že prejavil záujem o práva a je o ňom troska viac informácií.
Ak to však bude toxicky kokot ako ho tu prezentuješ tak skúsene HLSA ho neprijme ani na pohovor.

Čo z toho plynie?
Nema žiadne práva na fóre ani na servery.
Nemusíš sa báť že ich dostane ak tvoje tvrdenie je pravdivé.
Ak ho za porušovanie pravidiel nahlasis do PP sekcie bude potrestaný a vedenie akadémie ho zruší.
Daj si nohy do tepla a buď v klude.

Cmuk
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Zpět na Volná debata