• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Práva na superhero
Zdravím všetkých, chcel by som požiadať o admin práva a vziať si na starosť server Superhero 
Nick v hre: _LegiTDreLP
Nick na fóre: LilShadowiik
Nick na Steame: shadowik12456
Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883030655/
Vek:16 Dnes mam narodeniny 12.1
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=73557
Bany / prehrešky:
Nikdy v živote žiadny ban, cheatery neznášam už od mala (jeden z dôvodov, prečo žiadam o práva). Jediný môj problém boli nevhodné nicky (v tomto smere som nevykročil práve najlepšie), za čo ma admin zo začiatku niekoľkokrát pokarhal, ale je to už viac ako pol roka preč a už sa snažím skôr s každým vychádzať bez problému, čo sa mi celkom darí
Niečo málo o sebe:
Takže čau, moje meno je Dušan, som cca 1 roky zamestnaný ako brigádnik v Kauflande, pochádzam z jedneho mesta Dolný Kubín neďaleko Ružomberka. Medzi moje záujmy a koníčky patrí napríklad: Hranie futbalu
Prečo by som chcel adminov na GS:
Chcel by som, pokiaľ možno, čo najviac dohliadať na plynulý chod servera. Za ten rok a niečo, čo na serveri hrám pravidelne, som sa stretol s ledačím, ale zo začiatku, keď som ešte nemal účet na Fork ani nikoho admina či akademika na Steamu, riešil som to veľa amatérsky, ako som písal už hore (nevhodný nick atď ..). Teraz už to taký problém nie je, ale v jednom kuse otravovať niektorého admina nechaj sa ukáže na serveri ma už tiež veľmi nebaví (nehovoriac o tom, že cheater koľkokrát zdrhne a admin dorazí a ja si pripadám ako vôl ...: D). Avšak o server sa starám už dlhšiu chvíľu, hriešnikov hláste a to už aj na iných serveroch (zm, public ...) a hodlám v tom pokračovať aj v prípade, že práva nedostanem
Tak, snáď všetko: D teda ďakujem za prečítanie žiadosti a dúfam v jej kladné vybavenie;)
Posielam to ešte raz

Nick v hre: _LegiTDreLP
Nick na fóre: LilShadowiik
Nick na Steame: shadowik12456
Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883030655/
Vek:16 Dnes mam narodeniny 12.1
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=73557
Bany / prehrešky:
Nikdy v živote žiadny ban, cheatery neznášam už od mala (jeden z dôvodov, prečo žiadam o práva). Jediný môj problém boli nevhodné nicky (v tomto smere som nevykročil práve najlepšie), za čo ma admin zo začiatku niekoľkokrát pokarhal, ale je to už viac ako pol roka preč a už sa snažím skôr s každým vychádzať bez problému, čo sa mi celkom darí

Niečo málo o sebe:
Takže čau, moje meno je Dušan, som cca 1 roky zamestnaný ako brigádnik v Kauflande, pochádzam z jedneho mesta Dolný Kubín neďaleko Ružomberka. Medzi moje záujmy a koníčky patrí napríklad: Hranie futbalu
Prečo by som chcel adminov na GS:
Chcel by som, pokiaľ možno, čo najviac dohliadať na plynulý chod servera. Za ten rok a niečo, čo na serveri hrám pravidelne, som sa stretol s ledačím, ale zo začiatku, keď som ešte nemal účet na Fork ani nikoho admina či akademika na Steamu, riešil som to veľa amatérsky, ako som písal už hore (nevhodný nick atď ..). Teraz už to taký problém nie je, ale v jednom kuse otravovať niektorého admina nechaj sa ukáže na serveri ma už tiež veľmi nebaví (nehovoriac o tom, že cheater koľkokrát zdrhne a admin dorazí a ja si pripadám ako vôl ...: D). Avšak o server sa starám už dlhšiu chvíľu, hriešnikov hláste a to už aj na iných serveroch (zm, public ...) a hodlám v tom pokračovať aj v prípade, že práva nedostanem

Tak, snáď všetko: D teda ďakujem za prečítanie žiadosti a dúfam v jej kladné vybavenie;)
Posielam to ešte raz

-
LilShadowiik - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Práva na superhero
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva na superhero
Zabudol som dodať že práve teraz nemám mikrofon ale o 3dni asi budem ho mať.
-
LilShadowiik - Kolemjdoucí
Re: Práva na superhero
Naposledy si si žiadal pred 3 dňami... post919607.html#p919607
Musíš počkať minimálne mesiac, aby si mohol založiť ďalšiu žiadosť
Z toho ako sa správaš na serveri si ťa neviem predstaviť ako admina... Prejdi Akadémiou, pomôže ti to vo viacerých veciach
Zamietnuté
Musíš počkať minimálne mesiac, aby si mohol založiť ďalšiu žiadosť

Z toho ako sa správaš na serveri si ťa neviem predstaviť ako admina... Prejdi Akadémiou, pomôže ti to vo viacerých veciach

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1