Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Cr0cky

Příspěvekod ferdo54321 » 08 led 2019, 17:03

Nick na serveru: Cr0cky

SID: STEAM_0:1:444139467

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 18

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=73821

Bany, které jsem dostal:

1 za FK, po bane som sa ospravedlnil a zisťoval som kde som robil chybu, pretože som mal zafixované, že sa to robí inač, chybu som našiel a poučil sa na nej.

Něco o mně:

Volám sa Vlado, mám 18 rokov, ako som už uviedol vyššie a chodím na technickú školu,
kde sa učím remeslu mechanik nastavovač a praxujem vo firme Schaeffler, ktorá svojou prioritnou
výrobou ložísk posunula zakladateľa Georg Schaeffler až na 36. priečku najbohatšieho človeka sveta,
podľa aktualít forbes za rok 2017.
Jeden rok som navštevoval jazykovú školu, ktorú mi sprostredkoval môj zamestnávateľ.
Bola to pre mňa obrovská skúsenosť, nielen jazyková škola, ale aj brigáda v zahraničí, kde som
pochopil, že cudzí jazyk je v Československu základ. Asi sa pýtate prečo ? Je to jednoduché,
bez jazyka by ste nezarábali toľko čo človek ktorý vie jazyk na pokročilej úrovni. Príklad:
Pracovník, ktorý nevie jazyk a zo všetkým musí otravovať stavbyvedúceho je menej potrebný, ako
ten ktorý stavbyvedúceho nepokúša a vie si všetko preložiť, dohovoriť sa z Nemcami sám.
Sú tam rozdiely v zárobkoch o niekoľko eur väčšie na hodinu a za mesiac vám to urobí dosť.
Ale vráťme sa späť k nám na Slovensko, odkiaľ pochádzam, som hrdý na svoju vlasť.
Máme tu nádhernú prírodu, pamiatky a bohaté pramene a samozrejme ženy, ktoré v Nemecku sú
ako by si polesníky na stenu hádzal, ale za to u nás je radosť žiť. Moje záľuby : Cvičenie, hranie
hier: CS:GO, League of legends. Cvičenie ma napĺňa vo veľa obrazoch, áno hlavne z vnútra (Creatin).
Keď som nahnevaný svoje problémy môžem utĺmiť v posilňovni, kde ventilujem svoj hnev - cez ne-
cvičiaci deň boxovaním, cez cvičiaci cvičením partií. Nemyslím si že by som bol v tom nejaký ama-
tér ba naopak, robím to naplno. Čo to znamená ? Znamená to že cvičím 1 až 2 hoď denne a za týždeň
dokážem precvičiť celé telo, o ktoré sa starám. Teraz by som sa rád dostal k mojej druhej záľube,
ktorú som uviedol vyššie a to je hranie PC hier. Niesom nejaký hráč, ktorý priahne po každej novej
hre, práveže som skôr ten pasivnejší, ktorý je závislý od jednej dvoch hier, ktoré som tu spomínal.
Na záver by som chcel dodať už len pár slov. Ďakujem že ste si to dočítali až do konca, ak
nie, každopádne ste si prečítali aspoň úvod, možno jadro, kde som spomenul to najdôležitejšie.

Proč právě já:

Snažím sa zdokonaľovať každým dňom v pravidlách, pretože človek sa celý život učí, zdokonaľuje a myslím si
že robím zo servera lepšie miesto. Druhým dôvodom je asi to, že admin nemôže byť 24/7 online, takže by som
aspoň maličko prispel k tomu, aby nás tu bolo trocha viac aktívnejších. Naďalej si začínam všímať, že Admini
strácajú rešpekt pred adminmi a dovoľujú si čoraz viac, treba na nich tvrdú ruku !

Zkušenosti s CS:GO:

Na prvom účte som docielil rank Sherif, kedysi som hrával z vážne špičkovými hráčmi, ktorí vedeli
ako sa má hrať a zdokonaľoval som sa spolu s nimi, každodennými radami a hraním. Skúsenosti s Jailbreakom mám bohaté,
keďže Jailbreak hrávam odhadom 6 rokov, kde som mal od 1.6 pauzu niekoľko mesiacov a nastúpil som na lepšiu verziu
Jailbreak, ktorý sa časom zdokonaľoval, až sa z neho stal Jailbreak Fusion, za ktorý by som chcel pochváliť všetkých,
ktorý priložili ruky k dielu. Dokopy som mal nahraných 1500 hodín, ktoré sa každým dňom zväčšujú.

Případné poznámky:

Chcel by som sa ospravedlniť za gramatiku, je to jedna z mojich slabých stránok
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Cr0cky

od Rumcajz » 08 led 2019, 17:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cr0cky

Příspěvekod Trsak » 09 led 2019, 14:06 VIP

Prosím adminy o zaslání referencí mně nebo Onlymu do PM.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Re: [Reference] Cr0cky

Příspěvekod Onlyy » 11 led 2019, 14:17 VIP

Zkusíš si test. Najdi si mě na TS nebo mi napiš na steam a dohodneme si čas.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Re: [Reference] Cr0cky

Příspěvekod Onlyy » 12 led 2019, 19:49 VIP

Po testu přijat, vítej :)
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů