I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Zklamání admina ThereZ

Příspěvekod RamajakCZE » 13 led 2019, 00:31

Vážené Dámy, vážení Pánové;
Vážení adminky, vážení adminové

Hned takto na začátek bych rád pronesl, že by každý mohl říci, že zamítá moji žádost, protože nepoužívám ty vaše formuláře, avšak to není předmětem této mé stížnosti. Důkazy, opět, také nemám. ,,Proč?" Myslím si, že stejně nejsou třeba. Nerad bych zde schytával nějáké případné osečování od ThereZ, že si tu vymýšlím a říkám nesmysly. Nicméně z podstaty je to také člověk. Pravděpodobně člověk, který chce hájit své postavení, což je přirozené, ale konec konců, asi bych neměl jinak pádný důvod tuto chcete-li recenzi psát, pokud bych si vymýšlel. Mým cílem není nijak někoho obvinovat z něčeho, co vůbec neudělal. Pevně totiž doufám, a domnívám se, že by to tak stále mělo platit, že admini nesou své jméno z původně latinského slova administrāte, tedy udržovat pořádek.

Nicméně rád bych se nyní přesunul k samotnému případu, kvůli kterému také píši. Je mi úplně jedno na jak dlouho jsem dostal ban a proto také nepíši na téma žádosti o unban. Bylo to 11. Ledna 2019 k večeru, okolo 10 hodiny, kdy jsem se během hry na mapě rebellion_fix dostal do týmu dozorců a představil jsem svým spoludozorcům svou vychytávku otevření a zavření cel jež vedla k zablokování šachty dokud byly cely zavřené. Ze začátku jsme měli rozpory o tom, zda to koresponduje pravidlům a oprávněná osoba mi to do chatu stvrdila, že je to povoleno. Tou osobou byl administrátor ThereZ. O několik kol později jsem omylem zmáčkl Q (odkazující na napsání do konzole /simon) když jsem náhodně hmátl po klávenici abych se začal pohybovat, jelikož jsem to tak akorát stihl vrátit se se sklenkou vody z koupelny orientované ve spodním patře mé vily (řekněme rodinného domku). Omylem jsem vzal Simona a v první chvíli jsem si reflexně bez nějákého dalšího uvažování uvědomil, že musím provést otevření a zavření cel pro prevenci útěku vězňů šachtou a ztrácení jednoho drahocenného dozorce, který by případně mohl i dokonce zemřít. Nicméně než jsem si to uvědomil, došlo mi, že jsem Simona v posledních kolech bral poměrně hojně. Proto jsem se přes Menu Simona vzdal role Simona a nabídl ji ostatním kolegům. Nicméně ještě mezitím jsem byl administrátorem dotázán o zdůvodnění incidentu. Celé jsem mu to tak, jak zde vyprávím vylíčil, nicméně když jsem v naší odborně řečeno konzultaci byl z důvodu infiltrace vězňů do zázemí dozorců nad celou zavražděn v našem rozhovoru jsme jsem stihl doříct akorát že jsem Simona vzal omylem. To bylo uprostřed již poměrně útočné debaty znamenité argumetující intonací ze strany administrátora. Hned po mé smrti jsem byl okamzitě bez dořešení odvolán od strany dozorců a následně penalizován na 1440 minut s odůvodněním úmyslného kažení hry. Jak jsem již apeloval, vyvracím, že jsem úmyslně kazil hru, protože jsem pouze chtěl obmněnit Simona a zpříjemnit požitek ze hry vězňům. Zde opět platí zmámé přísloví ,,Pro dobrotu na žebrotu". Já jsem se něčeho obětoval a díky tomu jsem byl vlastně obviněn za kažení hry. Myslím si, že kdyby ThereZ byl o něco stačí pronést rozumnější, i kdyby byl sebevíc přesvědčený, že je můj scénář vymyšlený, nechal by se mě k tomu dovyjádřit a okamžitě mě nepenalizoval. Nehledě na to, že jsem server již po několikáté podpořil zakoupením statusu VIP. Nadále si myslím, že mi za takovou banalitu, i kdyby si byl sebevíc odhodlaný, nemusel udělovat ban ale postačil by move/pokárání a nějáké vysvětlení a dohoda typu ,,Už se to nebude nikdy opakovat". A né na první dobrou dát dokonce takto dlouhý ban srovnatelný s délkou banu za mnohonásobné bezdůvodné zabíjení vězňů.

Očekávám omluvu zastupitele gamesites a odpověď od samotného obviněného na nějáké úrovni inteligentní odpovědi. Navíc nechápu, co jsem si měl trestem uvědomit, když jsem ani nic neudělal špatně.

Se vší úctou, Šimon Jiří Vávra.
RamajakCZE
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Zklamání admina ThereZ

od Rumcajz » 13 led 2019, 00:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zklamání admina ThereZ

Příspěvekod ThereZ » 13 led 2019, 01:16

No páni. Jedna hodina ráno a já tu musím číst takovou slohovku :)

Je pěkné, že to řešíš takto.
Důkaz pro takovou situaci ani mít nemusíš, od toho tu máme GOTV. Tam se dá důkaz jednoduše dohledat.
- Tudíž, pokud chceš, mužeš nám tu demo vyčasovat.

Teď k mému pohledu na věc:

Vzal si si simona, okamžitě jsi zablokoval onu zmíněnou šachtu a pak sis simona zrušil.
Já se tě slušně zeptal, proč?
Bohužel si přesně nepamatuji tvoje slova, ovšem dostal jsi po nich okamžitě move, protože jsi nasadil takový tón, který mi přišel jako výsměch. Pak jsem přemýšlel, jestli to banovat nebo ne. Avšak z mého pohledu to bylo UKH, tudíž jsem k tomu takto přistupoval.

Nemá smysl to tu nějak dále rozvádět, jelikož už ti ban vypršel. Nejlepší bude, když sem pošleš vyčasované GOTV a z toho všichni uvidí, co přesně se stalo a tím pádem to budou moct nezávisle posoudit vyšší.

Z mé strany prozatím vše, počkám si na vyjádření od nadřízených.

S pozdravem, ThereZ
ThereZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod ThereZ » 13 led 2019, 02:03

Tak po konzultaci s Gustikem jsme došli k závěru, že pravděpodobně byl ban moc. Ačkoliv si stále myslím, že to z tvé strany bylo úmyslné, tak se ti tímto omlouvám za neadekvátní trest za tuto situaci. Ban ti již vypršel, můžeš normálně hrát. A příště si dávej pozor a Simona omylem neber.
ThereZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod RamajakCZE » 13 led 2019, 10:22

Dobře, sám si ještě záznam zkouknu, víš co, abych posoudil své chování, třeba to vážně tak vypadalo ¯\_(ツ)_/¯
RamajakCZE
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ThereZ » 13 led 2019, 11:14

S tím ti rád pomohu, ať to nemusíš hledat na GOTV, zařídil to už Schmett.

https://www.youtube.com/watch?v=M2KBcjp ... 4g2yEdAjmY

s pozdravem

ThereZ
ThereZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod Gustik » 13 led 2019, 12:38 VIP

Therez zbytečně reagoval banem, stačilo tě přehodit. Omluvit se ti omluvil a příště nebude reagovat tak zbrkle a vyřeší to správně.

U další tvé stížnosti dodej důkaz a nepočítej s tím, že Schmetovi boti budou procházet GOTV. Btw. podle toho tvého popisu bys možná mohl natočit film. :P

Stížnost oprávněná.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] Zklamání admina ThereZ

Příspěvekod RamajakCZE » 13 led 2019, 12:50

Gustiku, chtěl jsem to napsat takhle komplexně, protože kdybych jen napsal já nevím.. třeba ,,Hej TereZ tys mi dal ban neprávem" a začal nadávat tak bychom asi nic neprobrali no xd ;)
RamajakCZE
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy