• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Unban / Kiso / Public1V1 / balCZak
Názov topicu: Public / Kiso
Vaše SID: STEAM_1:1:459995090
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/irLd
Popíšte čo sa stalo: Daval som bomby ako stale
zrazu You have been banned from this server more info on gamesites.cz XD XD XD XD
Vaše SID: STEAM_1:1:459995090
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/irLd
Popíšte čo sa stalo: Daval som bomby ako stale

Največšia lychotka v Gočku je ked si o tebe CS:GO Admini myslia že cheatuješ lmao XD

- Kiso123
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Unban / Kiso / Public1V1 / balCZak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban / Kiso / Public1V1 / balCZak
Počkáme na důkaz banujícího admina.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
https://psopf.cz/csgo-demos/demos/Publi ... ge.dem.bz2
24:30 - napojíš na jedno kolo s clan tagom stránky ponúkajúcej premium cheaty.
~25:40 - porozdávaš 4 hlavy.
28:50 - perfektne sprayuješ CT do hlavy cez drevo v B apoch.
29:00 - preaimuješ CT za stĺpom, akoby si nepochybne vedel, ktorým smerom ide.
29:08 - tu namieriš priamo na CT za rohom, čakáš, kým vylezie z krátkej.
30:30 - sleduješ hráča cez stenu, následne ho chceš streliť cez smoke.
31:40 - cez stenu sa pozeráš na hráčov, kk, robím to isté.
32:30 - vystrelíš presne v ten moment, kedy ti ZA STENOU prebehne CT cez cross.
32:33 - na rovnaké CT ti následne lockne cross a perfektne ho sleduješ vo vzduchu, keď preskakuje popred tunel B baráku.
32:58 - detto.
33:03 - to isté, lock crossu na CTčko za krabicou po celú dobu, ako ho vybiehaš.
34:15 - perfektne strelíš CTčko do hlavy cez smoke. Okay, smoky môžu byť na zázname inde, ako skutočne dopadli.
34:30 - prakticky s nulovou kontrolou plantuješ bombu na open pri 3 živých CT.
34:55 - prestreľuješ stenu a hituješ CT na schodoch v konektore. Následne ho sleduješ crossom, aj keď ho nevidíš.
35:41 - lock crossu na CT v okne, Ospravedlniteľné 32-tickovým GOTV demom.
36:15 - scopuješ na CT, ani ho nevidíš.
36:20 - lock?
Ďalej som nepozeral.
Počas celého gameplayu pozeráš sa na CT cez steny. Sleduješ len tie spoty, kde sú nepriatelia, absolútne zanedbávaš tie, kde by MOHLI byť.
Za mňa jednoznačne multihack.

~25:40 - porozdávaš 4 hlavy.
28:50 - perfektne sprayuješ CT do hlavy cez drevo v B apoch.
29:00 - preaimuješ CT za stĺpom, akoby si nepochybne vedel, ktorým smerom ide.
29:08 - tu namieriš priamo na CT za rohom, čakáš, kým vylezie z krátkej.
30:30 - sleduješ hráča cez stenu, následne ho chceš streliť cez smoke.
31:40 - cez stenu sa pozeráš na hráčov, kk, robím to isté.
32:30 - vystrelíš presne v ten moment, kedy ti ZA STENOU prebehne CT cez cross.
32:33 - na rovnaké CT ti následne lockne cross a perfektne ho sleduješ vo vzduchu, keď preskakuje popred tunel B baráku.
32:58 - detto.
33:03 - to isté, lock crossu na CTčko za krabicou po celú dobu, ako ho vybiehaš.
34:15 - perfektne strelíš CTčko do hlavy cez smoke. Okay, smoky môžu byť na zázname inde, ako skutočne dopadli.
34:30 - prakticky s nulovou kontrolou plantuješ bombu na open pri 3 živých CT.
34:55 - prestreľuješ stenu a hituješ CT na schodoch v konektore. Následne ho sleduješ crossom, aj keď ho nevidíš.
35:41 - lock crossu na CT v okne, Ospravedlniteľné 32-tickovým GOTV demom.
36:15 - scopuješ na CT, ani ho nevidíš.
36:20 - lock?
Ďalej som nepozeral.
Počas celého gameplayu pozeráš sa na CT cez steny. Sleduješ len tie spoty, kde sú nepriatelia, absolútne zanedbávaš tie, kde by MOHLI byť.
Za mňa jednoznačne multihack.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
mam private clan tag changer dam ti tam aj GG ez a bude sa to hybať omniaim.net poznam lebo spolužiak použiva. davam si to lebo ma aj baví ked mi hovoria cheater + ked som hraval so spolužiakom on to neskryval on davaj hlavy cez stenu a clantag sa mu hybal :O Btw keby mam cheaty tak to asi nemam zapnute ne?
DDDDDDD btw odpojil som sa lebo nwm či som mal byť radšej afk ... išiel som na zachod. môžem natočiť cez hocijaky program video kde bude moj gameplay a odovzdam Xdddddddddddddd... dalej toto čo som strelil z wipom v apoch ked skočil tak luck btw a asi by som to trafil ne ? XD a strelil som až potom jak skočil
tebe sa nikdy nestalo že si strelil niekde ked on prave prebehol a tak? lmaooooo. ďalej som nepozeral lebo mi blba ta tabuľka + je to cele zabagovane... tak no.... nemam slov xd ako budem sa smiať ked dostanem že BAN opravneny no nič sa nedeje ked to bude opraveny ban za nič ale no ... život ide dalej xd
Tak prajem dobrý večer
.

Tak prajem dobrý večer

Največšia lychotka v Gočku je ked si o tebe CS:GO Admini myslia že cheatuješ lmao XD

- Kiso123
- Kolemjdoucí
Tak to si "vysvetlil" jednu situáciu, zaujímalo by ma zvyšných 16. Demo zabugované nie je a funguje korektne.
Pripojíš sa s takým clantagom (vraj "private clan tag changer", len ďalší externý program), odpojíš sa, aby si si odbehol na záchod, medzitým ti prebehne mačka po klávesnici, stiahne a spustí multihack, začneš dávať hlavy cez steny a smoky a dostaneš "ban za nič". Takých už tu bolo...
Počkáme na dodanie dema banujúcim adminom a vyjadrenie ďalších CHH.
Pripojíš sa s takým clantagom (vraj "private clan tag changer", len ďalší externý program), odpojíš sa, aby si si odbehol na záchod, medzitým ti prebehne mačka po klávesnici, stiahne a spustí multihack, začneš dávať hlavy cez steny a smoky a dostaneš "ban za nič". Takých už tu bolo...
Počkáme na dodanie dema banujúcim adminom a vyjadrenie ďalších CHH.
-
Asi nejak tak až nato že :
mačku nemám
nič som nesťahoval
nič som nezapinal (csko, clantag , windows, eset, adware blocker, steamwebhelper, shelf, monitor, klavesnicu, myšku..)
dal som 1 kill cez stenu (mby 2)
1 do smoku ...
plantoval som bombu pri 3 živych CT no asi neviem či vy by ste teraz cele B-čko prešli a prezeraly ho pozrel som short auto to stači? nie nemal by si aj na CT ešte skontrolovať? lmao
dalšie popozeram zajtra
+ to zabugovane myslim že ja som strielal a postava v deme ne ...
mačku nemám
nič som nesťahoval
nič som nezapinal (csko, clantag , windows, eset, adware blocker, steamwebhelper, shelf, monitor, klavesnicu, myšku..)
dal som 1 kill cez stenu (mby 2)
1 do smoku ...
plantoval som bombu pri 3 živych CT no asi neviem či vy by ste teraz cele B-čko prešli a prezeraly ho pozrel som short auto to stači? nie nemal by si aj na CT ešte skontrolovať? lmao
dalšie popozeram zajtra
+ to zabugovane myslim že ja som strielal a postava v deme ne ...

- Kiso123
- Kolemjdoucí
Zdravím, takže zde zanechávám DEMO s časama, myslím si, že se dále k tomu vyjadřovat nemusím. Jak směšné si mě ještě přidat do friend listu a dělat, že se nic neděje
akorát mě mrzí, že jsem nezačal natáčet dřív, bylo tam hodně PRO WH kousků, co sám ani bůh nesvede !!!
DEMO:
http://leteckaposta.cz/584282035
Časy:
00:25 - 00:45
01:45 - 02:00
02:50 - 03:05
05:10 - 05:40
PS: Ten poslední čas, total markeloff
DDDDDDDD

DEMO:
http://leteckaposta.cz/584282035
Časy:
00:25 - 00:45
01:45 - 02:00
02:50 - 03:05
05:10 - 05:40
PS: Ten poslední čas, total markeloff

-
balCZak - Amatér
01:16 - pozeráš sa niekam doprava (9815), následne (9817) perfektný a presný snap na stred tela.
01:50 - smoke neriešiš, ideš na istotu cez, predscopuješ apy skôr, než do nich vôbec vidíš.
01:55 - snap najprv na pelvis bone, pár tickov nato na hrudník.
02:00 - kontrola situ štýlom otočím sa okolo seba a utekám preč?
02:58 - čakáš, kým CT vybehne spoza steny.
04:48 - pri presune popod catwalk absolútne neriešiš CTčka, ktoré by mohli byť v konektore, v okne, na A site, na CT spawne, len prejdeš doľava, popritom sa pozeráš zospodu cez CTčko na shorte, následne sa otočíš na okno, scopneš si, aj keď odtiaľ nikto predtým nevyliezol, CT je ešte za stenou, ale ty už hýbeš crossom v smere jeho pohybu (36920), trochu prekompenzuješ, ale cross ti znovu spoľahlivo prilepí priamo na stred enemy (37010).
Za mňa verdikt rovnaký, jednoznačne multihack. Bolo to zrejmé už z 32-tickového GOTV dema. Toto je 128-tickové demo, kde niekoľkokrát v priebehu stotín sekundy namieriš rovno na stred enemy.
01:50 - smoke neriešiš, ideš na istotu cez, predscopuješ apy skôr, než do nich vôbec vidíš.
01:55 - snap najprv na pelvis bone, pár tickov nato na hrudník.
02:00 - kontrola situ štýlom otočím sa okolo seba a utekám preč?
02:58 - čakáš, kým CT vybehne spoza steny.
04:48 - pri presune popod catwalk absolútne neriešiš CTčka, ktoré by mohli byť v konektore, v okne, na A site, na CT spawne, len prejdeš doľava, popritom sa pozeráš zospodu cez CTčko na shorte, následne sa otočíš na okno, scopneš si, aj keď odtiaľ nikto predtým nevyliezol, CT je ešte za stenou, ale ty už hýbeš crossom v smere jeho pohybu (36920), trochu prekompenzuješ, ale cross ti znovu spoľahlivo prilepí priamo na stred enemy (37010).
Za mňa verdikt rovnaký, jednoznačne multihack. Bolo to zrejmé už z 32-tickového GOTV dema. Toto je 128-tickové demo, kde niekoľkokrát v priebehu stotín sekundy namieriš rovno na stred enemy.
-
Ban oprávněný.
Na demech multihack, tvá možnost: chci-vymenit-unban-za-vip-t185980.html.
Na demech multihack, tvá možnost: chci-vymenit-unban-za-vip-t185980.html.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1