• Stránka 1 z 1
[v] viewdemo problem
Zdravím potřeboval bych poradit..
Pokud si zapnu demo přez příkaz playdemo (nazevema) - tak mi vše jde vpohodě demo se spustí ale neukáže se mi tam tabulka kterou bych mohl posouvat časovou osu .. doudám že víte co myslím...
Pokud chci spustit příkaz viewdemo (nazevdema) - tak mi to napíše https://ctrlv.cz/uW5f
Tím padem nmůžu časovat hráče....
Nevíte mi s tím někdo pomoct?
Děkuju všem za rady předem
Pokud si zapnu demo přez příkaz playdemo (nazevema) - tak mi vše jde vpohodě demo se spustí ale neukáže se mi tam tabulka kterou bych mohl posouvat časovou osu .. doudám že víte co myslím...
Pokud chci spustit příkaz viewdemo (nazevdema) - tak mi to napíše https://ctrlv.cz/uW5f
Tím padem nmůžu časovat hráče....
Nevíte mi s tím někdo pomoct?

-
Hapiik - Pokročilý
[v] viewdemo problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: viewdemo problem
nejedna se jen o to konkrétní demo ale o všechny..
-
Hapiik - Pokročilý
Ahoj,
Prosím pozri sa na toto, dokonca sám useless poskytoval túto radu
viewdemo-not-available-t177077.html
Skrátene: Len pre info, išlo to predtým? Máš Steam alebo nonsteam? Ak máš steam tak ako písal Useless v linku: Myslím že stačí vymazať súbor demoplayer.dll a následne overiť integritu súborov. Ak máš nonsteam, odinštaluj CS 1.6, choď do zložky CS 1.6 kde predtým bolo a vymaž všetky zvyšné súbory ktoré sa tam nachádzajú. Potom nainštaluj CS 1.6.
Čiste pre info, nikto ťa nebude súdiť ale neinštaloval (nevkladal) si do CSka nejaké podozrivé pozmenené súbory demoplayer.dll A.K.A cheaty?
Prosím pozri sa na toto, dokonca sám useless poskytoval túto radu

viewdemo-not-available-t177077.html
Skrátene: Len pre info, išlo to predtým? Máš Steam alebo nonsteam? Ak máš steam tak ako písal Useless v linku: Myslím že stačí vymazať súbor demoplayer.dll a následne overiť integritu súborov. Ak máš nonsteam, odinštaluj CS 1.6, choď do zložky CS 1.6 kde predtým bolo a vymaž všetky zvyšné súbory ktoré sa tam nachádzajú. Potom nainštaluj CS 1.6.
Čiste pre info, nikto ťa nebude súdiť ale neinštaloval (nevkladal) si do CSka nejaké podozrivé pozmenené súbory demoplayer.dll A.K.A cheaty?

-
strafemachine - Zkušený
Zdarec, je to možné vkládal jsem si do cska demoplayer.dll svůj, takže to vyzkousim až budu doma, myslim ze to bude teda tím.
A ano mám Steam verzi hry
A ano mám Steam verzi hry

-
Hapiik - Pokročilý
Děkuju za pomoc...
Vyřešeno můžete lock.

Vyřešeno můžete lock.

-
Hapiik - Pokročilý
• Stránka 1 z 1