• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] HnS / Nocky / Un1Ty
Trest od admina: Nocky
Byl udelen hraci: Un1Ty
SID: STEAM_0:1:88911873
S duvodem: Multihack /pp
Delka banu: Permanentni
VIP Nemám
Dobre, pobavili sme sa a teraz mi už môžete dať UB
Dávať ban za to že som mal FPS, pohodička.
Byl udelen hraci: Un1Ty
SID: STEAM_0:1:88911873
S duvodem: Multihack /pp
Delka banu: Permanentni
VIP Nemám
Dobre, pobavili sme sa a teraz mi už môžete dať UB

Dávať ban za to že som mal FPS, pohodička.
-
Un1TyV2 - Amatér
[vyřešeno] HnS / Nocky / Un1Ty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HnS / Nocky / Un1Ty
un1ty-hns-fpska-t199258.html
Kdyby si obešel FPSka pomocí příkazu, tak tě to kopne a napíše, že máš nastavených XXX FPSek, ale tebe to koplo a měl si 99.5 FPS , s čímž tohle určitě neuděláš, takže si pravděpodobně použil rN a obešel je..
A nebo si našel nějaký další způsob jak ten FPS lock obejít a nenahlásil ho, za což bych ti taky ten ban nechal
Kdyby si obešel FPSka pomocí příkazu, tak tě to kopne a napíše, že máš nastavených XXX FPSek, ale tebe to koplo a měl si 99.5 FPS , s čímž tohle určitě neuděláš, takže si pravděpodobně použil rN a obešel je..
A nebo si našel nějaký další způsob jak ten FPS lock obejít a nenahlásil ho, za což bych ti taky ten ban nechal

-
Nocky - Profesionál
Vidím že programovaniu a pawn jazyku rozumieš asi tak, ako ja ženským problémom.
To že máte FPS lock, neznamená že sa nedá obísť, ano dá sa taký urobiť, ja sám taký jeden mám a ponúkal som ho tu dávnejšie gsku zadarmo, to už ale dávno neplatí, keď nechceli a môžeš mi veriť, že tento fps lock je strašne easy obísť.
Nekoplo ma nič a nemal som 99.5 fps
Mal som 500+ fps.
Neviem z akého dôvodu by som mal ja nahlasovať to, čo neviete urobiť za 10 rokov na GSku, to že niekto tu očividne nevie pawnovať, tak neni môj problém, a tento fps lock sa obchádza na knife vkuse a je zakázané ho banovať, takže nevidím dôvod aby som dostal ban za niečo, čo bolo zakázané.
To že máte FPS lock, neznamená že sa nedá obísť, ano dá sa taký urobiť, ja sám taký jeden mám a ponúkal som ho tu dávnejšie gsku zadarmo, to už ale dávno neplatí, keď nechceli a môžeš mi veriť, že tento fps lock je strašne easy obísť.
Nekoplo ma nič a nemal som 99.5 fps

Neviem z akého dôvodu by som mal ja nahlasovať to, čo neviete urobiť za 10 rokov na GSku, to že niekto tu očividne nevie pawnovať, tak neni môj problém, a tento fps lock sa obchádza na knife vkuse a je zakázané ho banovať, takže nevidím dôvod aby som dostal ban za niečo, čo bolo zakázané.
-
Un1TyV2 - Amatér
J inak, dneska uploadlo vedenie fps lock z hns na knife, už som stihol urobiť aj video -- https://www.youtube.com/watch?v=3AoQlJYLEUE&t
-
Un1TyV2 - Amatér
Na konci dema mi to ukazuje, že si byl vyhozen za nastavených 99.5 FPS
Ale počkáme ať to vyřeší vyšší, v případě mé chyby, se předem omlouvám
Ale počkáme ať to vyřeší vyšší, v případě mé chyby, se předem omlouvám

-
Nocky - Profesionál
Nebudu se vyjadřovat kam nemám a už vůbec né vulgárně, omluvte mě!
- 666ViCE
- Kolemjdoucí
Konečne niekto, kto vie o čom hovorí, díky bohu 
Ano píše mi to že mám 99.5 fps, pretože mám v configu bind na X, ktorý mi zmení fps na 999+ cez alias a keď to stlačím znova, tak mi to vráti pôvodné fpska na 99.5, keďže ten fps lock požaduje presne 100, či 101 či kolko fps, tak ma to kickne aj keď si dám menšiu hodnotu.

Ano píše mi to že mám 99.5 fps, pretože mám v configu bind na X, ktorý mi zmení fps na 999+ cez alias a keď to stlačím znova, tak mi to vráti pôvodné fpska na 99.5, keďže ten fps lock požaduje presne 100, či 101 či kolko fps, tak ma to kickne aj keď si dám menšiu hodnotu.
-
Un1TyV2 - Amatér
Dovolím si ešte doplniť, že je veľa vecí, čo sa dá urobiť cez konzolu, o ktorých by si povedal že to je nejaký cheat
Príklad, script čo som vytvoril --> https://www.youtube.com/watch?v=ENLHKySFXPw
Ktorý môžeš aj vidieť v predošlom obrázku, ten Backscript alias
Príklad, script čo som vytvoril --> https://www.youtube.com/watch?v=ENLHKySFXPw
Ktorý môžeš aj vidieť v predošlom obrázku, ten Backscript alias

-
Un1TyV2 - Amatér
nechajte tak, nocky len čistí server od lepších hráčov aby tam bol on sám najlepší a mastil ego na nsakoch Pepega
-
sbrnv4 - Pokročilý
jako rip keď sa tu priznávaš so svojimi scriptami XD.. legálne si neobišiel FPSka, ako na knife pomocou cl_filterstuffcmd 1 .. XD jen tak dál
PS: sorry za vyjadrenie sem
PS: sorry za vyjadrenie sem
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Ty si strašne hlúpy človek chickey, zisti si pojem "legálne", než napíšeš takú sračku.
A tie scripty sú úplne useless čo sa týka zvýhodnenia hry, akurát to urýchli pár vecí, ktoré sú užitočné, aby to človek nemusel písať furt dokola, ak chce niečo zmeniť, jediná vec čo je tam taká zaujímavá, tak je backscript, ktorý vôbec nijak nezvýhodňuje hru, takže si sa znova ukázal aký si debil, gratulujem.
A tie scripty sú úplne useless čo sa týka zvýhodnenia hry, akurát to urýchli pár vecí, ktoré sú užitočné, aby to človek nemusel písať furt dokola, ak chce niečo zmeniť, jediná vec čo je tam taká zaujímavá, tak je backscript, ktorý vôbec nijak nezvýhodňuje hru, takže si sa znova ukázal aký si debil, gratulujem.
-
Un1TyV2 - Amatér
Ahoj, vyčkej na vyjádření kompetentní osoby.
Nikdo jiný kromě banujícího admina, zabanovaného se tu vyjadřovat nemá chicken, sbrn..
Zamykám, pak si to otevřou s verdiktem.
e. asdf: Hráčovi bol udelený dočasný unban.
Nikdo jiný kromě banujícího admina, zabanovaného se tu vyjadřovat nemá chicken, sbrn..
Zamykám, pak si to otevřou s verdiktem.
e. asdf: Hráčovi bol udelený dočasný unban.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: (čeká se na vyjádření) HnS / Nocky / Un1Ty
Zapomeň, tohle mi na HNS dělat nebudeš. Pokud to znovu obejdeš, budu tě banovat na delší a delší dobu, aby sis to zapamatoval.
https://www.gamesites.cz/amxban/others/ ... hp?bid=802
PS: Pokud k tomu někdo vyšší něco má, prosím, kontaktujte mě.
https://www.gamesites.cz/amxban/others/ ... hp?bid=802
PS: Pokud k tomu někdo vyšší něco má, prosím, kontaktujte mě.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1