• Stránka 1 z 1
Re: ok, jeste jednou a ted slusne
Tak já to tady překopíruji, protože se nic nemění. (To tučně si přečti, než začneš obviňovat nás.)
Zdravím,
na serveru bylo více adminů, kteří ti mohli dát kick.
Celkově tvoje chování na serveru byla čistá provokace a arogance vůči adminům na serveru. Byl jsi několikrát i napomenut, ať zklidníš své chování, stále si ale pokračoval. Každopádně, já ti kick nedal a nevím kdo to byl. Já v té chvíli vůbec nesledoval chat ani jsem nevěděl, že jsi vůbec kick dostal. Podle chatlogu jsi ho evidentně dostal za slova "hovada, hovado jedno", jak už jsem psal, upozorněn jsi několikrát byl - po upozornění následuje kick.
Na tvém místě bych chování zklidnil, jinak to bude pokračovat hůř a hůř.
Uny.
Zdravím,
na serveru bylo více adminů, kteří ti mohli dát kick.
Celkově tvoje chování na serveru byla čistá provokace a arogance vůči adminům na serveru. Byl jsi několikrát i napomenut, ať zklidníš své chování, stále si ale pokračoval. Každopádně, já ti kick nedal a nevím kdo to byl. Já v té chvíli vůbec nesledoval chat ani jsem nevěděl, že jsi vůbec kick dostal. Podle chatlogu jsi ho evidentně dostal za slova "hovada, hovado jedno", jak už jsem psal, upozorněn jsi několikrát byl - po upozornění následuje kick.
Na tvém místě bych chování zklidnil, jinak to bude pokračovat hůř a hůř.
Uny.
-
UnyversaL - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Z hlstats, ktoré bolo dodané ešte v predošlej sťažnosti bolo jasne vidno ako si adminov opakovane počas niekoľkých máp provokoval. Bol si každým z nich niekoľkokrát slovne upozornený, ale svoje pripomienky si si aj tak nenechal pre seba.
Adminka to síce nemyslela úplne zle, upozornil si ju na to, že sa tak správať nemôže a o chvíľu to sám napíšeš? Jasná provokácia a výsmech... Tak ako si čakal, že to dopadne?
Kick bol v poriadku a som prekvapený, že neprišiel ban, ktorý by som ti ja osobne dal už oveľa skôr 
Ako som vravel, verím, že adminka to nemyslela zle, avšak nabudúce si dá pozor, aby niečím takýmto nenavádzala problémových hráčov na podobné výmysly...
Sťažnosť zamietnutá
Adminka to síce nemyslela úplne zle, upozornil si ju na to, že sa tak správať nemôže a o chvíľu to sám napíšeš? Jasná provokácia a výsmech... Tak ako si čakal, že to dopadne?

Ako som vravel, verím, že adminka to nemyslela zle, avšak nabudúce si dá pozor, aby niečím takýmto nenavádzala problémových hráčov na podobné výmysly...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]ok, jeste jednou a ted slusne
inkognitoViCE píše:Gratuluji extremere, cenu za čuráka roku jsem chtěl dát unyversalovi ale jak ted vidím tak ti to můžu s klidným srdcem přenechat tobě. Nemáš zač.
Tady ti předávam tvojí odměnu i s tvojí fotkou.
https://pbs.twimg.com/media/CiqHspxWsAALuj2.jpg
Konečne som aj ja získal nejaké ocenenie, ďakujem, cením

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1