• Stránka 1 z 1
Presun EVIP/VIP a problém s VIP
Dobrý večer, mám problém s VIP a EVIP na servery: Furien#2 mal som ho aktivované. Chcel som si ho dať cez Steam Cs1.6, ale vymazal sa mi kod z emailu pretože už sú to 4 roky... Nie je problém predložiť email na ktorý boli poslané kody,mobilné číslo.
Ešte by som chcel poprosiť či by ste mi nedali EVIP na Dust2 Only3 (mám VIP) za náhradu týchto VIP/EVIP: EVIP na Zombie Mini 2,
VIP na Zombie Blood 3,EVIP Basebuilder 2. Nie je problém predložiť z týchto serverov kody. Prajem pekný den.
Ešte by som chcel poprosiť či by ste mi nedali EVIP na Dust2 Only3 (mám VIP) za náhradu týchto VIP/EVIP: EVIP na Zombie Mini 2,
VIP na Zombie Blood 3,EVIP Basebuilder 2. Nie je problém predložiť z týchto serverov kody. Prajem pekný den.

S pozdravom, Mentoll 

-
Mentollka - Amatér
Presun EVIP/VIP a problém s VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Presun EVIP/VIP a problém s VIP
napis na mail [email protected], napis tam z registracneho mailu a uved tam vsetky info
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Aké info ? S tým problémom na FURIENE mi nechcú uveriť ani sa somnou zaťažovať. Vkuse mi píšete že som si ho mal uschovať. Ja viem že som ho mal uschovať, ale kľudne Vám dám všetky info. Ohľadom toho. A ten presun ?
S pozdravom, Mentoll 

-
Mentollka - Amatér
Tady ti nikdo nepomůže víc než na [email protected]. Nicméně všude píšeš něco jiného, ale i tak platí, že sis kód měl zálohovat, tak jak se píše v aktivačním e-mailu.
-
Lulka - Šerif
Neviem či som si to nedal do obľúbených alebo čo ale proste sa mi vymazal. Darmo napíšem na Gmail keď mi budete trepať vkuse že uschovať. Ja viem však. Ale keď začnem spomínať aby ste mi prehodili tie vipka tak už neodpisujete.
S pozdravom, Mentoll 

-
Mentollka - Amatér
• Stránka 1 z 1