Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Karmik / HnS / Un1Ty

Příspěvekod Un1TyV2 » 24 led 2019, 19:37

Trest od admina: Karmik
Byl udelen hraci: Un1Ty
SID: STEAM_0:1:88911873
S duvodem: zneuzivani bugu
Delka banu: 1 týden

VIP Nemám

Dostal som ban za multihack, ktorý bol za FPS a potom som dostal ban za zneužívanie bugov.
GS Admin team by sa konečne mal naučiť pojem niektorých slov, napríklad že zneužívanie bugov znamená zneužívanie chýb, čož znamená že by som mal nejakým super spôsobom niečo urobiť, čo sa normálne nedá, no, každopádne obchádzanie fps, či ako tomu vy hovoríte, v podstate neni obchádzanie fps, to že niekto tu očividne nemá znalosti programovania a nevie nastaviť fps lock tak ako byť má, tak neni žiadne zneužívanie bugov, ale zneužívanie hlúposti GS, nič také v pravidlách nevidím, čiže som dostal ban bezdôvodne, vymýšlať si pravidlá len tak, ako si zachcete, a je mi jedno čo ty chceš, pokiaľ nemáš určené pravidlá, tak, aby dávali zmysel a nie si vymýšlať že tamto sa vzťahuje aj na toto, žiadne také, ale chápem že túto UB žiadosť píšem zbytočne, keďže Karmik má zjavne zakrpatený mozog a neuzná si chybu, mohol by to vyriešiť niekto iný než karmík, by bolo celkom divné ak by riešil UB žiadosť ten čo banoval, díky. :)
Un1TyV2
Amatér
Amatér

Karmik / HnS / Un1Ty

od Rumcajz » 24 led 2019, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Karmik / HnS / Un1Ty

Příspěvekod Un1TyV2 » 24 led 2019, 19:39

Mali by ste vedieť aj o tom, že používate slowhack plugini, ktoré pozmeňujú súbory v počítači, to mi nepríde celkom fér ;), ešte aj chcete banovať za to, že robím niečo, na čo mám právo, klasika od GS.
Un1TyV2
Amatér
Amatér

Příspěvekod Un1TyV2 » 24 led 2019, 19:42

Jaj inak zabudol som, to s tým banom, že dlhšie a dlhšie, to si mysleli aj admini na knife, 10 banov za 2 mesiace boli v pohode a to som nemusel kupovať ani csko, sťahovať ns, kupovať ub a zamienať vip, kompletka zadarmo a do 1 minúty, nie ešte aby som platil za unban a ešte musím čakať 24 hodín na to. :D
Un1TyV2
Amatér
Amatér

Příspěvekod Karmik66 » 25 led 2019, 08:36 VIP

Řeknu ti to znovu a v řeči tvého kmene, když nerozumíš, co to znamená zneuzivani bugu.

Sam si napsal, ze zneuzivani bugu = zneuzivani chyb. V tom FPS locku na serveru je pravděpodobně chyba, a protože jsi díky této chybě omezení FPS obešel, dostal jsi ban za zneužívání bugu (bug je anglicky chyba).

Víc to s tebou nebudu rozebírat a polemizovat tady, co je a není v pravidlech. Místo toho aby sis přišel zahrát, tak lezeš na servery a svým chováním akorát ostatním hráčům kazíš hru...

Vyčkej na vyjádření kompetentní osoby.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Un1TyV2 » 25 led 2019, 09:08

V pravidlách je napísané zákaz zneužívaní bugu ve hre, hra samotná nebsahuje žiaden fps lock, je to chyba serveru a nie hryychybq hry je napríklad to, že funguje begrip. Takže aj ma chceš poučovať že čo je čo, tak si otvor slovník a preštuduj si slová server a hra.

Zrazu sa vám to nepáči na hns, ale to že niekto kazil knife mód a admin team s tým nič neurobil, tak to je vám jedno.

Asi vám m ukážeme na hns, ako sa budú cítiť poctivý hráči, proti hráčom s fps, zdržovaním hry, rampami, obchádzanim banov,atd...
Berte to ako poučenie. Nie ako kazenie hry bez významu, chcem docieliť spravodlivosť, a hrať si kľudne aj na knide.
Un1TyV2
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 25 led 2019, 09:51

Vydrbavat se systemem budes jen tak dlouho, dokud ti to system dovoli.

UB nedostanes.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost