• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Nestabilní ping
Jsou na to programy, napr. glasswire, ale moc bych to nehrotil. Ten vir muzes bud smazat antivirem, a nebo pokud se mu to nepovede, muzu ti pomoct s reinstalaci windows.
Co se toho notebooku tyce, muzes zkusit tohle:
Co se toho notebooku tyce, muzes zkusit tohle:
randomguy64 píše:
- Zmáčkni Start + R > napiš tam sysdm.cpl a dej OK.
- V okně, které ti to otevře nahoře klikni na Upřesnit a potom na první tlačítko Nastavení... shora.
- Otevře se další okno, tam klikni na Zabránění spuštění dat a dole vyber tu druhou možnost.
- Klikni na Přidat..., najdi si tam složku s CS a přidej tam soubor s názvem hl.
- Potom restartuj PC a zkus zda to funguje.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dobré ráno, tak píši nějaké aktualizace....
Vir v počítači nakonec nemám , bohužel mám Free verzi Avastu , který ti ten vir automaticky vyhodí jako RIZIKO, ale to neznamená , že ten vir mám ...na fórech jsem se dočetl , že ten Avast to tak dělá abych si koupil plnou verzi atd. atd. atd.
Na noťasu se mi povedlo csko zprovoznit (povypínal jsem všechny procesy v pozadí a najednou to šlo) a taky mi to hlásí to riziko viru "Wanna cry"... ale jedná se jen o riziko.
No a na noťasu mě ty lagy dělaj uplně to stejné co na počítači....ping 10,15,20,15 a najednou mrd 250, 300, 75 a zas to spadne dolu ...cl_flushentitypacket atd atd ....
(((
Už fakt nevím čím to je , ten problém musí být u poskytovatele i když net je na poměry cska výborný ! Asi nějaký problém v signálu nebo nevím ...
Vir v počítači nakonec nemám , bohužel mám Free verzi Avastu , který ti ten vir automaticky vyhodí jako RIZIKO, ale to neznamená , že ten vir mám ...na fórech jsem se dočetl , že ten Avast to tak dělá abych si koupil plnou verzi atd. atd. atd.
Na noťasu se mi povedlo csko zprovoznit (povypínal jsem všechny procesy v pozadí a najednou to šlo) a taky mi to hlásí to riziko viru "Wanna cry"... ale jedná se jen o riziko.
No a na noťasu mě ty lagy dělaj uplně to stejné co na počítači....ping 10,15,20,15 a najednou mrd 250, 300, 75 a zas to spadne dolu ...cl_flushentitypacket atd atd ....

Už fakt nevím čím to je , ten problém musí být u poskytovatele i když net je na poměry cska výborný ! Asi nějaký problém v signálu nebo nevím ...
- 0ide
- Kolemjdoucí
Tak pokud hlasi riziko, znamena to ze tim tvuj pc muzou napadnout. To muzes vyresit obyc aktualizaci - https://support.avast.com/cs-cz/article ... nerability
Taky bych rad vedel, jaky mas internet? Optika, pres kabelovku, bezdratove...?
Taky bych rad vedel, jaky mas internet? Optika, pres kabelovku, bezdratove...?

-
Jsem připojený přes kabel. můj net https://ctrlv.cz/LpEy
- 0ide
- Kolemjdoucí
Vzdyt se tam jasne pise OPAVSKY BEZDRAT. Na strankach maji v ceniku jenom bezdratova pripojeni. Ses si jisty?
Hodne by se tim vysvetlovalo, zvlast pokud jsi menil zpusob pripojeni behem te tvoji pauzy ve hrani cs.

Hodne by se tim vysvetlovalo, zvlast pokud jsi menil zpusob pripojeni behem te tvoji pauzy ve hrani cs.

-
No já jako myslel , že jsem připojený přes kabel ...takhle je to asi bezdrát no ... ale máme to tak odjakživa a nikdy to nedělalo a to byl ten net pomalejší ...
- 0ide
- Kolemjdoucí
Ono je mozne ze presli na 5 Ghz (z 2,4). Umozni to vyssi rychlost, ale ten signal hur prochazi prekazkami (okolni stavby, stromy...). Pokud vam treba menili nejaky prijmac nebo tak, je to dost mozne.
Co potrebujes je zjistit, jak se veci skutecne maji. Zavolej tam, nebo jim napis email a zeptej se jak jsou na tom s silou (resp kvalitou) a stabilitou signalu smerem k tobe. A hlavne se zmin, ze volas (pises) protoze mas potize s odezvou (=ping), treba se na to dovedou podivat.
Co potrebujes je zjistit, jak se veci skutecne maji. Zavolej tam, nebo jim napis email a zeptej se jak jsou na tom s silou (resp kvalitou) a stabilitou signalu smerem k tobe. A hlavne se zmin, ze volas (pises) protoze mas potize s odezvou (=ping), treba se na to dovedou podivat.

-
Asi to tak bude nejlepší tam zavolat, bude to poslední možnost. Máme v baráku 4 kamery co sledují pozemek, tak jsem vypnul vzadu druhý modem kde jsou kamery. Asi tak hodinu jsem hrál bez lagu a myslel jsem si , že konečně jsem rozluštil čím to je. Ale bohužel lagy jsou furt. Každopádně dopoledne to jde vždycky líp , než pak po 15:00 + , večer už to není ani hratelné, ping skáče až na 300-500 ...
- 0ide
- Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 2 • 1, 2