I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Popel / TTT

Příspěvekod Senorita » 30 led 2019, 19:10

Ahoj,

Rada by som podala sťažnosť na admina s nickom Dano (Popel).

Začala nová mapa, po asi 2-3 kolách sa pripojil Dano. Dostal rolu detektíva a následne začal nezmyselne hitovať hráčov naokolo. Zopár ich zabil, kúpil si pocket revolver (zbraň, ktorú si môže kúpiť len detektív, má 6 nábojov a zabije kohokoľvek na 1 ranu) a vyzabíjal zvyšných hráčov v okolí (dostal karmu 1). Očakávane sa na neho spustila vlna sťažností. Dano sa oháňal tým, že randomovanie nie je zakázané, netrestá sa a ak sa nám nepáči, máme napísať Dwandymu alebo Garlinovi, prepokladám, že týto dvaja páni sú vedenie, následne sa odpojil. Neučinil tak prvýkrát, zvyčajne ak zavíta na TTT servery zabíja hráčov len tak. Keby takto TTT hrali všetci, máme z toho deathmatch a mód by stratil akýkoľvek zmysel.

Dôkaz bohužiaľ nemám, nezvyknem točiť demá a nahlasovať hráčov/adminov. Chcela by som však vidieť adminove vyjadrenie k danej situácii. Dúfam, že sa sem vyjadrí osoba, ktorá daný mód aspoň párkrát hrala.

Vďaka za čas,
Seňora
Senorita
Mistr
Mistr

[Vyriešené] Popel / TTT

od Rumcajz » 30 led 2019, 19:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Popel / TTT

Příspěvekod Septon » 30 led 2019, 19:58 VIP

Nechci se sem zase cpát ale budu.
Nebudu se zastávat ani 1 strany. Jen tu zde vyjádřím svůj názor.

Pokud nemáš důkaz, nikdo s tím nic nemůže nic udělat. Takhle už to chodí.
Na každé nahlášení hráče či admina je požadován důkaz. Pokud hráč/admin nadával, stačí screen chatu a screen z konzole + SID.
Pokud hráč/admin dělal bordel, musíš mít demo. Pokud je demo nad 10 Mb, jsi povinná dané úseky vyčasovat.

I kdyby se sem někdo vyjádřil že je to pravda, nebude to bráno v potaz když nebude mít důkaz.

TAHLE STÍŽNOST JE DLE MÉHO ZBYTEČNÁ
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Příspěvekod Septon » 30 led 2019, 20:15 VIP

Menší dodatek.
I když nejsi zvyklá točit demo, tak gamesites má z fóra doslova metropoli.
Jestli se zde dá najít návod na amxmodmenu, tak pevně věřím že najdeš i návod jak někoho nahlásit. Nebo jak natočit demo.

Návod jak někoho nahlásit: https://www.gamesites.cz/forum/nataceni-dema-screenovani-t62215.html

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Příspěvekod Popel » 30 led 2019, 20:25

Ahoj

1.Tak sa ti tu teda vyjadrím. Kde by som mal začať. Držím sa pokynov aké sme dostali ako TTT Admini.

Diaz píše:Na TTT se hráči sami potrestají tím, že zabíjejí vlastní či jen random...

Garlin píše:ludia co tomu aspon trosku rozumeju, a prave randomovat a robit zmetok je zmyslom tej hry. Proste klamat ze nekto je zradca a v skutocnosti neje a podobne. To prave cini ten mod zabavnym. A tresta ta proste karma ak neco poseres. Toto neje kazeni hry toto je samotny zmysel modu.

2. A ako už bolo povedané bez dôkazu je táto stažnosť bezvýznamná.

Prajem pekný zvyšok večera
Dano. / Popel.
Popel
Amatér
Amatér

Příspěvekod Popel » 30 led 2019, 20:34

A ako sa k adminom a hráčom chováš na servery, ani nehovorím.
Popel
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 30 led 2019, 20:37

Všetko dôležité napísal admin :) Nijakým spôsobom nepochybil, ani sa neprevinil voči pravidlám :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Senorita » 30 led 2019, 20:40

Takže mám tomu rozumieť tak, že ak prídeš na server, vyzabíjaš všetkých hráčov, dostaneš karmu 1 a odpojíš sa, tak to je zábava a zmysel módu? Zaujímavé zistenie. Už roky to hrám špatne! :-(

Neuvedomuješ si rozdiel medzi randomovaním a tým čo robíš ty.

Je rozdiel, medzi hráčom, ktorý počas mapy randomuje, čiže občas zabije hráča, ktorý sa mu povedzme nezdá, alebo sa na neho škaredo "pozrel" a medzi hráčom, ktorý príde na server, zabije všetko čo vidí, dostane 1 karmu a odpojí sa. To druhé robia totiž len idioti ako ty.
Senorita
Mistr
Mistr

Re: [Vyriešené] Popel / TTT

Příspěvekod eXtr3mer » 30 led 2019, 20:58

Vzhľadom na to, že tu chýba demo a podľa admina nešlo o jedno kolo, tak verdikt ostáva rovnaký :)
Ak budeš mať nabudúce demo, tak ho prosím dodaj :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Senorita » 30 led 2019, 21:12

Kde admin napísal, že nešlo o 1 kolo? Ak má niekto prístup k logom na TTT je ľahko dohladateľné koľko času admin strávil na servery.
Senorita
Mistr
Mistr

Příspěvekod Popel » 30 led 2019, 21:18

Senorita píše:Kde admin napísal, že nešlo o 1 kolo? Ak má niekto prístup k logom na TTT je ľahko dohladateľné koľko času admin strávil na servery.

Bez dôkazu dokáže fabulovať každý.

Pa
Dano. / Popel.
Popel
Amatér
Amatér

Příspěvekod Septon » 30 led 2019, 21:37 VIP

Vyjádření k neúctyhodné paní.
Mne si několikrát psala že jsem pokrytec.
Sama si tu na něco stěžuješ a nemáš důkazy. Ale proč se tu nepřiznáš že když někoho nahlásím tak ty pak přijdeš na server a zbytečně mne napadáš?
Když jsem nahlásil BVL4CKA že leze na texturu a má ne moc ukázkový slovník, tak jsi přišla na server a furt mi robíš zle. Třeba si napsala Joecy nekempi nebo tě NEWT nahlásí. Ale nemám důkazy. Ale neboj budu si je dělat ;).
Situace se vyvinula tak že COPSLAEER na mapě assault leze do věže. Jelikož musel náhle odejít aby s něčím vypomohl svojí mamce tak zapadl za texturu a byl afk. Mezitím co jsem se k němu dostal jako zrádce tak jsem se ptal jestli tam je ale neodpověděl mi. Tak jsem ho zabil.
Slaeer byl nadále 2 kola afk a TY si mne začala atakovat v chatu proč jsem nenahlásil slaeera že byl za texturou. Že když každého nahlašuji tak proč jsem nenahlásil i jeho. Takže ti zde dávám odpověď. Nenahlásil jsem ho protože za texturu nelezl opakovaně a byl afk. Po 2 kolech co jste mne otravovali společně s BVL4CKEM konečně přišel Slaeer a omluvil se, že musel pomoct mámě s počítačem.
Takže slečinko menší varování. Vůbec si mne nevšímej a nedělej mi zle, nebo si to budu screenovat a vyřešíme to s někým kdo má vyšší post. Takže se uvědom a začni myslet, než někomu napíšeš že je to pokrytec :*

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Příspěvekod eXtr3mer » 30 led 2019, 22:17

Kým hráč nedodá potrebné dôkazy, tak sťažnosť beriem ako vyriešenú a neoprávnenú.

Ďalšie veci si prosím všetci píšte súkromne v PM :) Pre spam, lockujem
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Maxipes » 10 úno 2019, 12:06

Verdikt si dovolim zmenit.

Koupit si za detektiva revolver, vystrilet pulku serveru a pred odchodem ze serveru se pak ohanet zkreslenym vyjadrenim clenu vedeni portalu, ze jsem vlastne konal v souladu s pravidly, je hloupost. Jedna se o kazeni hry, ktere - pokud se bude opakovat - bude potrestano.

Popel píše:Bez dôkazu dokáže fabulovať každý.

Podle vypisu z logu se situace odehrala velice podobne, jako popisuje Senorita. Tak jaka fabulace?
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy