• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Dastan / JB1
1. Popis situace - hrala sa mapa jail_guetta_v1 a po niekolkych kol mi admin dastan povedal ze dalsie kolo si zoberem simona. Momentalne sa hral mod tak som mu odpisal ze dohram mod a po mode idem zavolat mame ze potom az dalsie kolo ho zobere.. dovolal som s mamou pridem spät do hry a uz som bol u T.. spytal som sa ho asi 5x preco ma prehodil a totalny ignor..
kludne ma mohol nechat dokedy si dovolam a dalsie kolo hned berem simona ako som mu to aj napisat ze az potom jak si zavolam a mal tam dalsie XYZ CTcka ktore neboli ani raz simon...
taky ignor ako aj bola mapa jail_snow pisem mu do posty preco uz neprehodi alebo neporiesi hraca nickom focus za neustale nadavky do voice a on nic ani na postu alebo do chatu neodpisal proste totalny ignor ale nato dokazy nemam (skoda)..
2. Důkazy - https://i.nahraj.to/f/2diz.jpg
BTW: vazne skoda ze som presne prestal tocit demo jak neriesil celu mapu focusa za nadavky do voice a ignoroval ked som mu pisal preco to neriesi..
kludne ma mohol nechat dokedy si dovolam a dalsie kolo hned berem simona ako som mu to aj napisat ze az potom jak si zavolam a mal tam dalsie XYZ CTcka ktore neboli ani raz simon...
taky ignor ako aj bola mapa jail_snow pisem mu do posty preco uz neprehodi alebo neporiesi hraca nickom focus za neustale nadavky do voice a on nic ani na postu alebo do chatu neodpisal proste totalny ignor ale nato dokazy nemam (skoda)..
2. Důkazy - https://i.nahraj.to/f/2diz.jpg
BTW: vazne skoda ze som presne prestal tocit demo jak neriesil celu mapu focusa za nadavky do voice a ignoroval ked som mu pisal preco to neriesi..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
[Zamítnuto] Dastan / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dastan / JB1
Admin má právo nařídit hráči aby vzal Simona, zvlášť takovému, kterého Simonovat ještě neviděl.
Admin má právo hráče který neposlechne potrestat přehozením, kickem, či banem.
Admin nemá povinnost odepisovat hráči na jeho stupidní narážky a spamy, které si tam předvedl.
Nikdo není povinen brát ohledy na tvé výmluvy, proč nemůžeš vzít Simona zrovna v době, kdy ti to admin nařídil. To, že si v přítomnosti admina nesimonoval dříve a vyhnul ses tak problémům, je jenom tvůj problém.
Stížnosti zamítnuta.
Pokud dodáš demo na pochybení admina ohledně nadávek nebo údajného nadržování hráči, rád se na něj HLSA koukne.
Admin má právo hráče který neposlechne potrestat přehozením, kickem, či banem.
Admin nemá povinnost odepisovat hráči na jeho stupidní narážky a spamy, které si tam předvedl.
Nikdo není povinen brát ohledy na tvé výmluvy, proč nemůžeš vzít Simona zrovna v době, kdy ti to admin nařídil. To, že si v přítomnosti admina nesimonoval dříve a vyhnul ses tak problémům, je jenom tvůj problém.
Stížnosti zamítnuta.
Pokud dodáš demo na pochybení admina ohledně nadávek nebo údajného nadržování hráči, rád se na něj HLSA koukne.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Dastan / JB1
mapu predtym som skoro kazde kolo bral simona ak som to stihol zobrat ako prvy (a bol tam aj dastan celu mapu) to ze mi nieco do toho necakane narychlo pride sa da este tolerovat a pockat kolo aby som ho potom zobral..
stupidne narazky a spamy lebo ako normalny clovek chce vysvetlenie? nic stupidne a ziadne narazky tam niesu ale kazdy si moze domysliet svoje hejze?
a podla toho co pises ked je niekto momentalne simon nieco mu do toho pride a povie predavam slovo temu a temu tak tiez moze dostat kick ne? sak ma dosimonovat uz ked si zobral simona
ale ouky berem zamietnute tak zamietnute na GS sa uz netreba cudovat nicomu kazdy pozna ake su tu postupy, pravidla a riesenie problemov
pekny zvysok vecera ti prajem.. nech ta sila sprevadza.. dovi..
stupidne narazky a spamy lebo ako normalny clovek chce vysvetlenie? nic stupidne a ziadne narazky tam niesu ale kazdy si moze domysliet svoje hejze?

a podla toho co pises ked je niekto momentalne simon nieco mu do toho pride a povie predavam slovo temu a temu tak tiez moze dostat kick ne? sak ma dosimonovat uz ked si zobral simona

ale ouky berem zamietnute tak zamietnute na GS sa uz netreba cudovat nicomu kazdy pozna ake su tu postupy, pravidla a riesenie problemov

pekny zvysok vecera ti prajem.. nech ta sila sprevadza.. dovi..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Re: [Zamítnuto] Dastan / JB1
lukick píše:nic stupidne a ziadne narazky tam niesu
idem ho dat na web bo takyto admini uz neni rozum co tu robia

serus na webe dastan.
ok uz je na webe pan admin neschopny.
lukick píše:na GS sa uz netreba cudovat nicomu kazdy pozna ake su tu postupy, pravidla a riesenie problemov
Včera si dostal ban na 6 hodin za opakované kažení hry. Dnes si na serveru urážel a ponižoval admina. Za nevhodné chování vůči adminovi jsem tě ocenil mute banem. Hráči, kteří stejně jako ty nejeví zájem o dodržování pravidel a chtějí dělat bordel, bohužel budou trestáni. Chápu že se ti to nelíbí a hněváš se na nás za to, ale děláme to tady především pro ty slušné hráče, kteří si rádi zahrají bez tobě podobných

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1