• Stránka 1 z 1
EVIP CHRONIC
Hezký večer, chci se zeptat jak je to teď s EVIP na CH2... Před pár lety jsem si zde pořídil EVIP a slibovali jste mi, že ho budu mít nafurt. Najednou zrušíte server kvůli nedostatku hráčů a moje peníze jsou fuč? Co takhle sjednotit server a zakoupené EVIP nechat stále funkční? Děkuji za odpověď.
-
Kubaty - Amatér
EVIP CHRONIC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP CHRONIC
Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
Ale aj cez to je GS ochotné ti tvoje VIP prehodiť na iný server danej sekcie, nejakú dobu po zrušený servera na ktorom to VIP máš.
-
Misicu - Profesionál
No údajně jsem na to měl měsíc po zrušení serveru... Nejsem až tak moc aktivní, abych to do této doby stihnul. Nebudu to tady dále rozebírat, jen mi napište jestli se to EVIP dá nějak zachranít nebo ne. Dekuji.
-
Kubaty - Amatér
Pravdepodobne nie.
-
Misicu - Profesionál
Ano, do mesiaca po zrušeni servera ti to EVIP prehodia ked im napišeš. Ja som pisal PEtovy. A prehodil mi ho.
-
Smazacik - Profesionál
Před založením topiku doporučuji přečíst tuhle brožurku... NAJČASTEJŠIE OTÁZKY, kde je napsané a to cituji: "Měl jsi aktivované výhody na serveru, který byl zrušen?
- Pokud se obrátíš na email [email protected] čerstvě po zrušení serveru, tak máš ještě nějakou šanci, že budeme hodní a VIP ti přehodíme, i když nemusíme. Pokud se ozveš týdny po zrušení serveru, tak tvoje šance na přehození padá."
- Pokud se obrátíš na email [email protected] čerstvě po zrušení serveru, tak máš ještě nějakou šanci, že budeme hodní a VIP ti přehodíme, i když nemusíme. Pokud se ozveš týdny po zrušení serveru, tak tvoje šance na přehození padá."
-
NecroFun - Drbna
• Stránka 1 z 1