• Stránka 1 z 1
Google Adsence - reklama na web
Zdravím, mám svoju web stránku, kde píšem ako sa používajú rôzne programy atď... nedávno ma napadlo, že by som si tím mohol začať trošku zarábať, tak som išiel na google adsence, pridal som tam svoj web a čakal som na schválenie. Kód som samozrejme umiestnil všade, kde som reklamu chcel. Tj. priamo do textu, do bočného menu atď... Stále mi to ale vypisuje že na webe nemám žiadny obsah.
V minulosti som tiež sa snažil veľa-krát pridať na svoj web reklamy, ale skončilo to úplne takto isto. Čo mám teda už pridať na ten web? Mám tam pridaný aj (na webe) kontakt, novinky, a všelijaké rady a návody. Všade som umiestnil ten kód z google adsence, a stále mi to píše že web nemá žiadny obsah. Tak čo mám teda na ten web už pridať?
...Odfotím svoj výkal a ten pridám na web. Možno už potom bude mať obsah.

V minulosti som tiež sa snažil veľa-krát pridať na svoj web reklamy, ale skončilo to úplne takto isto. Čo mám teda už pridať na ten web? Mám tam pridaný aj (na webe) kontakt, novinky, a všelijaké rady a návody. Všade som umiestnil ten kód z google adsence, a stále mi to píše že web nemá žiadny obsah. Tak čo mám teda na ten web už pridať?
...Odfotím svoj výkal a ten pridám na web. Možno už potom bude mať obsah.

-
Darkmin - Amatér
Google Adsence - reklama na web
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Google Adsence - reklama na web
Google má tvrdé pravidlá/podmienky. Ale to si treba naštudovať inde. Stránka musí mať dizajn, riadny obsah, kontakty, právne podmienky, návštevníkov a kikilión ďalších položiek. Malý web bez hodnotného obsahu a dizajnu, ťažko speňažíš.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Ďakujem
. Aspoň viem, že cez internet sa zarábať nedá. Teda dá.. ale to by môj web musel byť populárnejší než google, youtube a facebook.
Môžem sa teda ešte spýtať? Dá sa nejako "zarobiť" cez internet? Ja neviem.. napríklad posielanie e-mailov, skrátka nejaké tie klasické práce, nie klikačky a podobné voloviny. To mi je jasné že je to veľký podvod. Ale skrátka či sa dá nejako zarobiť. Napr. tímy e-mailami.

Môžem sa teda ešte spýtať? Dá sa nejako "zarobiť" cez internet? Ja neviem.. napríklad posielanie e-mailov, skrátka nejaké tie klasické práce, nie klikačky a podobné voloviny. To mi je jasné že je to veľký podvod. Ale skrátka či sa dá nejako zarobiť. Napr. tímy e-mailami.
-
Darkmin - Amatér
Tady si zkus přečíst jestli tě něco zaujme.
https://blog.winnersclub.cz/15-zpusobu- ... republiky/
Nebo můžeš zkusit formu kterou využívám já, dělání design steam profilů/webů apod, samozřejmě to není stálý plat a můžeš během týdne narazit na 5 lidí co ti za to zaplatí nebo taky 2 měsíce nikoho nepotkáš.
https://blog.winnersclub.cz/15-zpusobu- ... republiky/
Nebo můžeš zkusit formu kterou využívám já, dělání design steam profilů/webů apod, samozřejmě to není stálý plat a můžeš během týdne narazit na 5 lidí co ti za to zaplatí nebo taky 2 měsíce nikoho nepotkáš.

-
Taygete - Mistr Yoda
A tie web designy sa ako robia? Je na to nejaký konkrétny program, alebo sa čisto len programujú?
-
Darkmin - Amatér
OnionSVK píše:A tie web designy sa ako robia? Je na to nejaký konkrétny program, alebo sa čisto len programujú?
Tak jednoduché to zrovna není, používám After effects , After illustrator, Photoshop a Zoner.

-
Taygete - Mistr Yoda
Dobre, vďaka.
A môžem sa ešte spýtať? Celkom by ma zaujímalo ako funguje "hra" isotopium: chernobyl. Ako sa programuje taká základná doska jedného RC autíčka, aby sa dalo ovládať klávesnicou? Ale predpokladám, že to nebude nič pre amatérov, kedže sú do toho určite zahrnuté aj nejaké servery.
A môžem sa ešte spýtať? Celkom by ma zaujímalo ako funguje "hra" isotopium: chernobyl. Ako sa programuje taká základná doska jedného RC autíčka, aby sa dalo ovládať klávesnicou? Ale predpokladám, že to nebude nič pre amatérov, kedže sú do toho určite zahrnuté aj nejaké servery.
-
Darkmin - Amatér
Použiješ v autíčku mikrokontrolér na ovládanie ťahu motorčekov. Ten bezdrôtovo (ja by som volil WiFi, ak by to bolo s latenciou v poriadku, ale možností je veľa - Bluetooth, 433 MHz, whatever) pripojíš k nejakému centrálnemu výkonnejšiemu nodu, ktorý monitoruje všetky autíčka a zároveň im preposiela príkazy klientov prichádzajúce z internetu. No a potom len u klienta spravíš pekné rozhranie, ktoré posiela stavy kláves naspäť. Niekde medzi to vložíš ešte prenos videa a hotovo. Nič extrémne zložité ani nákladné. Najnáročnejšie boli na celom projekte určite kulisy, tie sú naozaj špičkové.
EDIT: Niečo viac o projekte: https://www.kickstarter.com/projects/re ... r-internet - Úprimne som nečakal, že je ten svet až taký veľký.
EDIT: Niečo viac o projekte: https://www.kickstarter.com/projects/re ... r-internet - Úprimne som nečakal, že je ten svet až taký veľký.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Fu... takže nič pre mňa
. Aj tak to nie je len o kontroléry, batérií a motorčekov. Ale to musíš aj urobiť ten model. Vyrobiť tam miesto pre kamerku, svetlá a ďalšie veci. Následne to všetko správne zapojiť... no skrátka nič pre mňa, v elektronike sa nevyznám už vôbec
. Zložiť počítač ešte daj daj ale aby som vytvoril autíčko, ktoré sa bude ovládať vzdialene cez klávesnicu... to už nie
. Na to by som musel byť elektrikár xDDD.

-
Darkmin - Amatér
skor elektronik ako elektrikar
v podstate by to nemusel byt problem s pouzitim arduino/raspberry pi

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:skor elektronik ako elektrikarv podstate by to nemusel byt problem s pouzitim arduino/raspberry pi
O tom som tiež uvažoval. Ale ako to naprogramovať... xD
-
Darkmin - Amatér
OnionSVK píše:R4gn4r0K píše:skor elektronik ako elektrikarv podstate by to nemusel byt problem s pouzitim arduino/raspberry pi
O tom som tiež uvažoval. Ale ako to naprogramovať... xD
pokial nemas sajnu o programovani tak to nedas... a pokial mas, tak po webe je hromada clankov okolo arduina aj raspi

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
Arduino (doska) a Raspberry Pi - alebo ako zbytočne predražiť projekt trojnásobne. 

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
-
ericek111 - CS:GO Admin
TU som nasiel snad vsetko, co by mohlo byt potrebne k takemu auticku 

-
R4gn4r0K - PC Support
Vďaka všetkým, môžete lock. Alebo čo robíte s vyriešenými príspevkami... xD
-
Darkmin - Amatér
• Stránka 1 z 1