• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o admina
1) Nick na serveru: RetrO632
2) Věk: 17
3) Aktivované VIP: ANO.
4) Denní aktivita: Cca 12 h každý den.
5) Přestupky na Gamesites: Žádné
6) Přestupky mimo Gamesites: Žádné
7) Něco o sobě: Zdravim, mé jméno je Patrik. Právě jsem dostudoval gympl, a konečně jsem si sehnal práci. Má nová práce je, V týmu na youtube. Má práce zpočívá v tom že střihám upravuji a renderuji videa.
8) Proč právě ty: Poslední dobou se mi na vašem portálu začala líbit hra counter-strike 1.6
Ale poslední dobou, je např na jailbreaku zpousta hráčů co např dává fk. Hráč Banned dal každé kolo úplně všem fk, 6x zasebou,bohůžel nemam demo. ale je pravda že na jailbreak moc adminů nechodí, teda alespon nevidím a proto je tam tolik hráčů co věčně porušují vaše pravidla... Děkuji za vaší pozornost, a snad dostanu šanci zatím čau.
2) Věk: 17
3) Aktivované VIP: ANO.
4) Denní aktivita: Cca 12 h každý den.
5) Přestupky na Gamesites: Žádné
6) Přestupky mimo Gamesites: Žádné
7) Něco o sobě: Zdravim, mé jméno je Patrik. Právě jsem dostudoval gympl, a konečně jsem si sehnal práci. Má nová práce je, V týmu na youtube. Má práce zpočívá v tom že střihám upravuji a renderuji videa.
8) Proč právě ty: Poslední dobou se mi na vašem portálu začala líbit hra counter-strike 1.6
Ale poslední dobou, je např na jailbreaku zpousta hráčů co např dává fk. Hráč Banned dal každé kolo úplně všem fk, 6x zasebou,bohůžel nemam demo. ale je pravda že na jailbreak moc adminů nechodí, teda alespon nevidím a proto je tam tolik hráčů co věčně porušují vaše pravidla... Děkuji za vaší pozornost, a snad dostanu šanci zatím čau.
- Patriknovak333
- Kolemjdoucí
[Z]Žádost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina
víš že jsi v Minecraft sekci a ne CS 1.6
-
SenTinelCz - Pokročilý
Aha, moc se omlouvám 

- Patriknovak333
- Kolemjdoucí
A můžu na vás mít ještě jednu otázku ? Vím že to bude znít blbě, Ale jak se mam dostat do té CS 1.6 sekce ?
- Patriknovak333
- Kolemjdoucí
1.6 sekce zde
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Mockrát vám děkuji 

- Patriknovak333
- Kolemjdoucí
Patriknovak333 píše:A můžu na vás mít ještě jednu otázku ? Vím že to bude znít blbě, Ale jak se mam dostat do té CS 1.6 sekce ?
uklikl ses to se stává

-
SenTinelCz - Pokročilý
• Stránka 1 z 1