• Stránka 1 z 1
[V]JB1 /Awee (cti ejvi) /!_kempa_! lukick *KOHI*
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod lhani, nevhodn chovani, poskozovani gs
Neviem co sa stalo.. proste asi pred 2 dnami som dostal permu ktoru som si vymenil za svoj stary evip kod potom na servery mi moj najnovsi evip kod nesiel tak som napisal do VIP PORADNE co s tym.. ozvala sa mi tam LULKA a potom awee trochu som s nim popisal a teraz ked sa idem napojit na server tak mam perma ban na chat a neviem ani zaco..
bol som EVIP hrac predtym ako som si svoj stary evip kod vymenil za ub tak mi moj najnovsi kod nefunguje (cca 2dni spät)
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod lhani, nevhodn chovani, poskozovani gs
Neviem co sa stalo.. proste asi pred 2 dnami som dostal permu ktoru som si vymenil za svoj stary evip kod potom na servery mi moj najnovsi evip kod nesiel tak som napisal do VIP PORADNE co s tym.. ozvala sa mi tam LULKA a potom awee trochu som s nim popisal a teraz ked sa idem napojit na server tak mam perma ban na chat a neviem ani zaco..
bol som EVIP hrac predtym ako som si svoj stary evip kod vymenil za ub tak mi moj najnovsi kod nefunguje (cca 2dni spät)
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
[V]JB1 /Awee (cti ejvi) /!_kempa_! lukick *KOHI*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 /Awee (cti ejvi) /!_kempa_! lukick *KOHI*
Hráč už několik dní v kuse dělá na serveru bordel.
První den dostal ban za opakované kažení hry.
Druhý den dostal ban za urážky admina.
Tento ban obešel a na NS přišel urážet admina a dávat MFK.
Na steam dostal ban za hrubé urážky admina.
Dnes dostal mute ban, za poškozování GS.
Hráč má stále aktivní perma ban na NS.
Pokud chceš na serveru rozhlašovat, že jsme zloději co okrádají hráče o peníze, že si najmeš právníka, tak se nediv že ti to nedovolíme..
První den dostal ban za opakované kažení hry.
Druhý den dostal ban za urážky admina.
Tento ban obešel a na NS přišel urážet admina a dávat MFK.
Na steam dostal ban za hrubé urážky admina.
Dnes dostal mute ban, za poškozování GS.
Hráč má stále aktivní perma ban na NS.
Pokud chceš na serveru rozhlašovat, že jsme zloději co okrádají hráče o peníze, že si najmeš právníka, tak se nediv že ti to nedovolíme..
2019-02-01 21:23:18 ja nechapem preco mne nejde evip.
2019-02-01 21:23:43 zaujimalo by ma preco mi nejde moje evip ked na vymenu evip za ub som dal iny kod...
2019-02-01 21:24:03 no nic.. vidim to na dalsiu staznost na web.
2019-02-01 21:24:12 ze kradnu evipka.
2019-02-01 21:24:21 extreme ja som si toto evip podctivo ukradol...
2019-02-01 21:25:51 hej asdf? preco mi nejde evip nevies?.
2019-02-01 21:26:15 a kto? ked ochota serifov je taka ze neodpisuju.
2019-02-01 21:26:28 dostal som perma na vymenu evip kod som dal iny a tento mi nejde aky dovod?.
2019-02-01 21:26:35 kradnut peniaze za evipka ludom toto hej odpisat to uz nie.
2019-02-01 21:26:58 pytal som sa 5 serifov.
2019-02-01 21:27:06 len daju videne a neodpisu.
2019-02-01 21:27:23 ten GS pristup sa necudujem ze niekedy boli full servers a teraz to je jedine na jb1.
2019-02-01 21:30:14 ked do zajtra obeda nebudem mat evip tak si zhanam pravnika.
2019-02-01 21:30:29 za tych 18e som mohol mat fajku od stetky kebyze dolozim.
2019-02-01 22:01:54 (Team) ten pristup GS je na hlavu vazne toto robi nervy...
2019-02-01 22:15:50 dal som evip za ub a dalsi kod mi nejde ktory som si kupil tak takto clovek prichadza o peniaze na GS?.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
to ze som dostal predtym bany ktore mi uz uplynulo je jedna vec
to ze som dostal perma ban ktory som si vymenil za UB je uz moja vec a moja strata penazi jasne do PM serifovi som napisal ze chcem vymenit ban za ub a poslal som mu kod za ktory to chcem vymenit a pritom mi nesiel moj najnovsi kod tak neni to zlodejina ze v pravidlach ze vymenis jeden vip kod a mas ub a ja som tym padom prisiel o 2 kody? ked ponukol som na vymenu moj stary kod a nejde mi ani najnovsi?
to co som tam pisal v chate bolo v ramci humoru s asdf kludne sa ho nato spytaj.. ale to som ti uz vsetko napisal momentalne v PM..
to ze som dostal perma ban ktory som si vymenil za UB je uz moja vec a moja strata penazi jasne do PM serifovi som napisal ze chcem vymenit ban za ub a poslal som mu kod za ktory to chcem vymenit a pritom mi nesiel moj najnovsi kod tak neni to zlodejina ze v pravidlach ze vymenis jeden vip kod a mas ub a ja som tym padom prisiel o 2 kody? ked ponukol som na vymenu moj stary kod a nejde mi ani najnovsi?
to co som tam pisal v chate bolo v ramci humoru s asdf kludne sa ho nato spytaj.. ale to som ti uz vsetko napisal momentalne v PM..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
lukick píše:ci veris ci nie vcera som ti chcel napisat ospravedlneniesom mal problemy v realnom zivote ktore ma neskutocne stvali a vyhrotilo sa to aj do hry z mojej strany tak som sa ti chcel zato ospravedlnit kedze ty si za nic nemohol chybu sa viem priznat a ospravedlnit a tebe som to chcel napisat za to minule za ten moj nick a pod picoviny kedze realny zivot nema s hrou nic spolocne ale vyhortilo sa to do hry z mojej strany mojou hlupostou...
Do PM si mi nablil že tě doma šikanujou a nezvládl si nervy. Že to byla jen výjimka tehdy na serveru a blablabla.
A dneska když děláš ramena že moje matka je kurva, za to se budeš omlouvat a svádět na omyl až zítra?
Peto mi dneska zase psal ať se chovám slušně, ale když musím furt řešit tohodle blbečka, tak uznejte sami že to fakt nejde..

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
jasne ze ma sikanuju si nedomyslaj
skor si myslim ze ty dostavas v praci bitku preto si to tu vsetko kompenzujes lebo si serif 
to co pisem na steame je moja vec tak isto co si mozem pisat na skype, fb, icq, ig, atd. to sa do banu do hry na webe ani nikde inde nerata
zmenim si avatar na niekoho aj jeho nick napisem nieco poslem ti ok? a uveris? 
bavime sa tu o inych veciach tak sa o tom bav a nech sa to riesi

to co pisem na steame je moja vec tak isto co si mozem pisat na skype, fb, icq, ig, atd. to sa do banu do hry na webe ani nikde inde nerata

bavime sa tu o inych veciach tak sa o tom bav a nech sa to riesi

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
btw toto je presne dovod preco sa s hracov stavaju dipkari a zacnu poskodzovat GS
cim viac dipkarov tym menej hracov .. cim menej hracov tym menej penazi za vip.. tak si konecne urobte jedno velke zasadnutie abo jaky fras a dohodnite sa tam uz na vasich pristupov k hre k hracom k rieseni problemov na webe 

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Ty si si nevzdal prasky nebo co sa ti stalo ?

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:Ty si si nevzdal prasky nebo co sa ti stalo ?
ale prestan prosim ta ja som uplne zdravy mlady chalan..

btw: uz viem kde nastala chyba vo vsetkom co to spustilo uz som sa o tom bavil s Khretysom.. (locknite to) aweemu napisem potom PM..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
• Stránka 1 z 1