Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Calvin Klein 3.0 / Žádost / JB

Příspěvekod KalvinJB » 02 úno 2019, 16:08 VIP

Nick na serveru: Calvin Klein / [K]alvin

SID: STEAM_0:0:35092372

Sekce, na které chci práva: JB

Věk: 18 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3264

Bany, které jsem dostal: Rok a půl dozadu jsem obdržel Permaban od Aweeho.

Něco o mně: Zdravím všechny administrátory a čtenáře, mé jméno je Leon ale přezdívají mi [K]alvin. Je mi 18 let a bydlím se svými rodiči a mladší sestrou (12) v Praze. Studuji grafický design a internetové média nyní čtvrtého ročníku. Jsem člověk co rád pracuje v týmu a komunikuje. Na JB dohromady účinkuji 5 let, na GS kolem 3 roků. Na Gamesites mám opravdu dlouhou historii co se táhla až na TF2. Avšak aktivně hraji pouze JB na CS:GO, kde hraji od prvního dne spuštění modu. Velice se orientuji v chodu hry a jeho pravidlech.

Proč právě já: Chtěl bych se vrátit do postu admina, abych opět mohl dělat to co mě baví. Chtěl bych sám udržovat klid a chod serveru bez pomoci ostatních, tím myslím abych nemusel spamovat adminy na steamu. Navíc mi chybí kluci z A-Teamu. Naše milované servery miluju a i přes moje zrušení mám zájem se podílet na vývoji portálu a být členem týmu.

Zkušenosti s CS:GO: Velmi vysoké, jak co se týče JB Modu nebo MM, byl jsem tu support.

Případné poznámky: Tento měsíc jsem se snažil hrát co nejvíce jsem mohl, osvojil jsem si paměť na pravidla, a celkově se vrátil do nálady hraní. Odehraný čas je větší než za posledních pár měsíců, a hodlám v tom pokračovat. Nahlásil jsem hráče co kazil hru na serveru svými MFK' s, zbytek jsem řešil na serveru s adminy jako je například Swizzy, Schmett nebo Trsak, kteří byli mnou voláni, kvůli nějakému problému na serveru, díky kluci.

Calvin Klein.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamítnuto] Calvin Klein 3.0 / Žádost / JB

od Rumcajz » 02 úno 2019, 16:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Calvin Klein 3.0 / Žádost / JB

Příspěvekod ElysiumGS » 02 úno 2019, 20:03

I když jsem byl součástí admin týmu, tak stále nevím, že se nemohu vyjadřovat do náborů :(. Už mě prosím někdo naučte se chovat.
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Deluxe391 » 02 úno 2019, 21:04 VIP

Pardon, napsal jsem do špatné sekce.
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Trsak » 03 úno 2019, 12:13 VIP

Ahoj,
moc dobře víš, že u tebe byla problémem aktivita a že po tobě chceme alespoň těch 20 hodin měsíčně.

Bohužel u tebe v hlstats jsem za posledních 30 dní našel opět něco málo přes 11 hodin.
Příště si prosím požádej, až budeš mít naharanou dostatečnou aktivitu na serverech.

Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů