• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech
Já už tu své stížnosti dal, a adminům hodlám dát nějaký čas, aby se s tím popasovali. Navíc si myslím, že změna pravidel v jistých oblastech by mnohé vyřešila, nebo alespoň zjednodušila. Ale jsou zde další lidé, jako třeba teď PAIN, kteří toho mají dost, a také si žádají, aby se s prací adminů něco změnilo - viz odkaz.
http://leteckaposta.cz/939935038
http://leteckaposta.cz/939935038
- CEmentOS
- Amatér
[Zamítnuto] Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech
A co má logo společného s prací admina na serveru? 

,,Láska obvykle trvá léta, sex minuty."
Evip - [JB8]
Evip - [CTF1]
Evip - [CTF2]
29.1.2019 - Přijat do Admin teamu
Evip - [JB8]
Evip - [CTF1]
Evip - [CTF2]
29.1.2019 - Přijat do Admin teamu

-
Rehy28 - Pokročilý
Re: Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech
Pro absenci důkazů stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech
Logo je jen jedna věc. A Awee to zřejmě nepochopil vůbec, i když na tohle by měl reagovat spíš Pain, a ne já. Jasně, důkazy, důkazy. Důkazů máte všude plno, jak se kdo chová, a jak hraje. Problémoví hráči jsou vesměs stále stejní, a admini či jiní výše postavení lidé se mnohdy tváří, jako by se nic nedělo. A nebo tu jsou noví problémoví hráči, samozřejmě, ale na ty by logicky došlo až po stálicích. Ale ne, admini řeší stále kraviny, s tím plně souhlasím. Jen aby to nevypadalo, že nic nedělají, nebo nedej bože aby neudělali nějaký průser s jejich "mocí". Nikdo nechce upravit mapy, nikdo nechce upravit pravidla, a většina adminů se nechce zamyslet nad tím, že něco nedělá dobře (čest všem výjimkám). A k další ironii je, že posuzování stížností na konkrétní hráče/situace řeší - alespoň u CTF módu - velmi často admini z jiných serverů, kteří na CTF pravděpodobně ani moc nehrají, a tudíž proto potřebují na každé uprdnutí spoustu důkazů, aby si kryli zadek.
Mám-li být upřímný, jsem z fungování celého Gamesites opravdu zklamaný. Tímhle způsobem vám to tu padne, jak psal PAIN, a jak jsem v jiné sekci už předtím psal i já. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam...
Mám-li být upřímný, jsem z fungování celého Gamesites opravdu zklamaný. Tímhle způsobem vám to tu padne, jak psal PAIN, a jak jsem v jiné sekci už předtím psal i já. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam...
- CEmentOS
- Amatér
Re: [Zamítnuto] Vzkaz PAINa na práci adminů na CTF serverech
Nevím kdo je pain ani nevím kdo si ty. Můžu hádat jen podle toho jak se prezentuješ na fóru. A věř mi, že i prvňáček by zvládl přečíst návod jak podat stížnost na admina, protože by nechtěl být za dementního diletanta když by jen tak do větru pouštěl moudra, které nikoho nezajímají..
Tak se nad sebou zamysli, přestaň plkat kraviny a prosím dodej nějaké důkazy o pochybení adminů. Zatím jediný kdo porušuje pravidla seš ty.
Tak se nad sebou zamysli, přestaň plkat kraviny a prosím dodej nějaké důkazy o pochybení adminů. Zatím jediný kdo porušuje pravidla seš ty.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1