• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]žiadost o prava na pokemod/Ulquiorra
čau rád by som požiadal o admin práva na Pokemod
Nick v hre: [ ] Ulquiorra
Nick na fore: Ulquiiora
Vek: 21
Steam nick:[Shaman] Ulquiorra
SteamID: STEAM_0:1:56462520
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=2319#
Nejaké bany alebo prehrešky: myslim že jedine prehrešky čo mam tak je par krat mute za uražky admina/nadavky... možno ešte niečo z dob decka
Niečo o sebe: tak cauko, volam sa michal. Mam skončenu str. školu ako programator pracujem z domu tak mam viac volneho času ktory využivam na pozeranie anime/čitanie mangy v inom pripade travim čas na csku/wowku jednoducho nolifer
Prečo by som chcel na GS adminovať? V momentalnej dobe patrim medzi najaktivnejšie hrače na pokemode a už dost dlho som tam nevidel žiadneho admina (a fakt by sa tam hodil) tak prečo nevyužit prijmne z užitočnym a nepokusit sa pomoc(možno sa potom zmení aj moj postoj k adminom z pohladu respektu
)
tak na zaver vam dakujem za prečitanie žiadosti a uvidime ako to dopadne
Nick v hre: [ ] Ulquiorra
Nick na fore: Ulquiiora
Vek: 21
Steam nick:[Shaman] Ulquiorra
SteamID: STEAM_0:1:56462520
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... ayer=2319#
Nejaké bany alebo prehrešky: myslim že jedine prehrešky čo mam tak je par krat mute za uražky admina/nadavky... možno ešte niečo z dob decka

Niečo o sebe: tak cauko, volam sa michal. Mam skončenu str. školu ako programator pracujem z domu tak mam viac volneho času ktory využivam na pozeranie anime/čitanie mangy v inom pripade travim čas na csku/wowku jednoducho nolifer

Prečo by som chcel na GS adminovať? V momentalnej dobe patrim medzi najaktivnejšie hrače na pokemode a už dost dlho som tam nevidel žiadneho admina (a fakt by sa tam hodil) tak prečo nevyužit prijmne z užitočnym a nepokusit sa pomoc(možno sa potom zmení aj moj postoj k adminom z pohladu respektu

tak na zaver vam dakujem za prečitanie žiadosti a uvidime ako to dopadne

-
Ulquiiora - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]žiadost o prava na pokemod/Ulquiorra
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadost o prava na pokemod/Ulquiorra
Ahoj, no moc dobře to nedopadlo...
1. Na serveru se neumíš chovat, ať již v minulosti, tak nyní.
2. Snaha pomoci hráčům nulová.
3. Nahlašování do PP žádné.
4. Zlepši své chování, nahlašuj do PP a za měsíc to můžeš zkusit znovu.
5. Zamítnuto.
1. Na serveru se neumíš chovat, ať již v minulosti, tak nyní.
2. Snaha pomoci hráčům nulová.
3. Nahlašování do PP žádné.
4. Zlepši své chování, nahlašuj do PP a za měsíc to můžeš zkusit znovu.
5. Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Zamítnuto]žiadost o prava na pokemod/Ulquiorra
Na serveru se neumim chovat ? myslim že som to napsal v žiadosti o tom spravaní..Pomoc hračom nulova ? zaujimavé myslim že im pomaham viac než dost ale ok ono sa asi pomoc myslí že si zoberem knife do ruky a necham sa zabajit to nerobim no... do pp nemam potrebu nahlašovat když mam par adminu na steamu a stačí im vždy napsat aby sa to vyriešilo hned a než až se nekdo na gs zobudí... ale beru tvuj nazor 

-
Ulquiiora - Kolemjdoucí
Víš, že se neumíš chovat, že nadáváš adminům a i přesto si žádáš o práva? Uniká mi smysl tedy. Vše potřebné jsem Ti napsal, pěkný večer.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
No aby sme si boli presnejší tak nadaval som len jednemu "adnimovy" a to bola nataly ktora si zato mohla sama ked bola neschopna potrestat hrača ktory viditelne porušoval pravidla na serveru v jej pritomnosti
ale samozrejme že si nepotresta kamarada že ? No ale to je fuk ja se za tie nadavky omlouvat nemam nikdy v planu a respektovat ju taky ne
A dalšie "neslušne" spravanie hm čo je neslušné natom že niekomu poviem že je hra ako bot ? alebo že je ukempena lowka ? keby je admin na serveru ja nemusim žiadat o prava
Ak by si niekde našiel nadavku na ineho admina tak to ma je jednoduché na pochopenie... ja som zastancom starej školy ked admina nedostala kde jaka random lowka čo nema ani 16... ako s cskom skončil tweety/aeater s gs admin to šlo do piče (miernejšie slovo neni)
tož vše a možeš to locknut

-
Ulquiiora - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1