I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] BB/Arnost

Příspěvekod eX3mPlary » 03 úno 2019, 13:31

Hrál jsem na serveru BaseBuilder a Arnost mě kickl. Kickl mě za to, že prý "neplním". Pokud vím úkolem ZM není plnit CTčkům a dávat jím killy, ale pokusit se je zabít. Já se pokoušel zabít hráče pomoci fishe, který není zakázaný. Pokaždé, když se mi fish nepodařil vylezl jsme na blok a zkusil to znova, po-té následoval kick. Byl bych rád, kdyby jste adminovi řekli základní věci a pravidla serveru.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

[V] BB/Arnost

od Rumcajz » 03 úno 2019, 13:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB/Arnost

Příspěvekod Arnostek » 03 úno 2019, 13:59

Ahoj,
Na začiatku kola si sa ma snažil zabiť- zistil si že ma nezabiješ, tak si sa na to vykašľal a išiel si si behať po mape - Další admin ťa hned grabol aby si si plnil povinnosti - Zistil si že behať po mape nemôžeš,kedže tam je admin, ktorý na teba dáva bacha, takže si si našiel spôsob ako by si nemusel plniť... Vyliezol si si na blok a nezmyselne si sa snažil skočiť pred kemp CTčka a "fishnuť" ho - čím si blokoval neustále ZM, ktoré sa snažili vliezť do kempy. Jasne si videl že CTčko nefishneš, kedže nieje hlúpe a nepostaví sa na začiatok kempy aj po tom čo ťa tam videlo minútu skákať a snažiť sa fishovať, no aj tak si to ďalej hral a snažil sa "zabiť" CT, len aby si nemusel plniť mne, kedže som ťa kolo predtým zabil.
Vieš si predstaviť ako by vypadal BaseBuilder ak by všetci takto skákali pred kempy a oháňali by sa tým, že sa ho snažia fishnúť?
Koľko krát ťa grabujem aby si plnil lebo beháš po mape a schovávaš sa aby som ťa nenašiel alebo naschvál padáš niekam odkiaľ sa nedá vyskočiť, len aby si nemusel plniť povinnosti mapy.
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: BB/Arnost

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 úno 2019, 14:44

Příště poprosím důkazy o pochybení admina.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy