• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Karel / JB1
1. Simon řekl "Do modré místnosti a tam doplňujte dále od zbrojnice". Následně řekl ať doplňujeme k jeho střelám které byly v rohu, odstoupil jsem od stěny a doplnil na zadní stěně protože logicky jsem k nim byl blíž, následně mě Simon zabil že jsem prý měl zůstat na té stěně. Řešil jsem to se Simonem a Adminem v chatu ovšem ani jeden si nedali říct.
2. http://leteckaposta.cz/729353090 45:06 48:40 celá situace i chat.
2. http://leteckaposta.cz/729353090 45:06 48:40 celá situace i chat.
My name is Van. I'm an artist. I'm a performance artist
I'm hired for people to fulfill their fantasies, their DEEP DARK FANTASIES.

I'm hired for people to fulfill their fantasies, their DEEP DARK FANTASIES.

- vykar
- Amatér
[Vyr.]Karel / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Karel / JB1
Na deme je jasne vidieť a počuť, že jediné miesto, ktoré vám Simon dal, bola modrá miestnosť. O žiadnej stene už potom nepadlo ani slovo. Nie od Simona.
To znamená, že prvý príkaz ste všetci splnili správne a v modrej miestnosti ste správne doplnili ďalej od zbrojky tak, že ste šli na stenu, kde je gauč.
Pri ďalšom príkaze vám Simon v tej modrej miestnosti udal iný bod, kam máte doplňovať. Nikde medzitým nepovedal nič o tom, že máte byť na stene. Povedal len "doplňujte". A ty si preto správne v tej modrej miestnosti doplnil čo najbližšie k strelám.
Ja osobne by som na to Simona upozornil do voicu, aby sa predišlo takýmto nejasným situáciám. To sa ale nestalo.
Admina som kontaktoval, počkáme na jeho vyjadrenie.
To znamená, že prvý príkaz ste všetci splnili správne a v modrej miestnosti ste správne doplnili ďalej od zbrojky tak, že ste šli na stenu, kde je gauč.
Pri ďalšom príkaze vám Simon v tej modrej miestnosti udal iný bod, kam máte doplňovať. Nikde medzitým nepovedal nič o tom, že máte byť na stene. Povedal len "doplňujte". A ty si preto správne v tej modrej miestnosti doplnil čo najbližšie k strelám.
Ja osobne by som na to Simona upozornil do voicu, aby sa predišlo takýmto nejasným situáciám. To sa ale nestalo.
Admina som kontaktoval, počkáme na jeho vyjadrenie.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ahoj Vykar, pod níckem Karel hraju na JB já.. V situaci, na kterou si stěžuješ jsem měl mylně za to, že jsme měli zůstat na boční stěně a doplnit blíže ke střele od Simona. Pochybil jsem tedy a tímto bych se rád nejen tobě omluvil. Chyby jsem si plně vědom a již se nebude opakovat.

Hrdý, věrný a aktivní fanoušek hokejového týmu Oceláři Třinec
a fotbalového Baníku Ostrava 

-
BDSMSilesia - Zkušený
Admin sa ospravedlnil a nabudúce bude lepšie počúvať Simona.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1