Re: PRVNÍ TÉMA V ROCE 2019
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.
Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
Docela mě udivuje že se do toho zapojují i admini, ale tak tipuju jim na 14-15 let a že práva dostali nějakým nedorozuměním. Ostatně asi budu kontaktovat některé z HLSA a na dotyčné se budu trochu vyptávat. Není divu, že hráči mají adminy na GS za kretény. Ale tak koukám, že někteří už byli zrušení, tak třeba to dotáhneme do konce.
pa

pa
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Tady má někdo zaražené prdíky.
-
UnyversaL - Mistr
Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
Docela mě udivuje že se do toho zapojují i admini, ale tak tipuju jim na 14-15 let a že práva dostali nějakým nedorozuměním. Ostatně asi budu kontaktovat některé z HLSA a na dotyčné se budu trochu vyptávat. Není divu, že hráči mají adminy na GS za kretény. Ale tak koukám, že někteří už byli zrušení, tak třeba to dotáhneme do konce.
pa
Cetl jsem jen to prvni a dal jsem to necetl, uklidni se a nebud vyhroceny, radsi padej na bhop hrat

9
-
whiter - Mistr Yoda
+ 1 příspěvek pod jméno
-
UnyversaL - Mistr
Já bych ty adminy normálně rušil. 

-
UnyversaL - Mistr
UnyversaL píše:Já bych ty adminy normálně rušil.
Tak tak

15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím

-
UnyversaL - Mistr
UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.

9
-
whiter - Mistr Yoda