Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Happyex / JailBreak

Příspěvekod HappyEx » 04 úno 2019, 16:38

[b]Dobrý den,dnes bych chtěl podat žádost o admina na jb serveru,doufám že se vám moje žádost bude líbit. S příjemným pozdravem Happy. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nick na serveru: _HappyEx_ (říkají mi Happy)
SID: STEAM_1:0:424649570
Sekce, na které chci práva: JB-Jailbreak
Věk: 17 let narozeniny: 8.8
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=88645
Bany, které jsem dostal: žádné jsem na CSGO nedostal,pouze na Cs 1.6 Simple,důvod byl - hádka s adminem
Něco o mně: Je mi 17 let,což je už uvedeno. Jsem spíš sportovní typ, ale i přes nějaké výjimky,jsem stále na pc. Můj neoblibenější sport je MMA,fotbal. Fotbal hraju od 6 let takže je to můj přednější sport. Dále hraju jb,což je pochopitelné. Ale jb jsem začal hrát od 13 let což byli ještě takové ty staré. Bydlím u Olomouce (přesně nebudu udávat) je to taková malá vesnička, no i když část Olomouce. Moje osobní jméno je Ondra. Tohle by bylo o mě asi vše, dál nemá cenu zveřejňovat.
Proč právě já: Na tohle bych chtěl znát také odpověď,hodně lidí mi říká ať zkusím na admina,že prej jsem super a znám pravidla.
myslím že bych se jako admin hodil.
Zkušenosti s CS:GO: Byl jsem adminem na Combat Surfu - N3WAGE, a HLSA a portále oldschool.
Případné poznámky: Chtěl bych poděkovat že jste si přečetl tuhle žádost,je to pro mě důležitý.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HappyEx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Happyex / JailBreak

od Rumcajz » 04 úno 2019, 16:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Happyex / JailBreak

Příspěvekod GezZyCZLP » 04 úno 2019, 16:45

Vím, že se jsem asi nemám vyjadřovat ale jen chcu říct že je to schopný i zábavný člověk myslím si že by jsi se na post moc hodil. s pozdravem : GezZy
.-NexTyr-. Přátelský ale i zlý hráč. Pokud mě někdo naštve dostane dělo!
GezZyCZLP
Amatér
Amatér

Příspěvekod eleshamn » 04 úno 2019, 17:13

Good player na JailBreaku!!! <3
eleshamn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Onlyy » 09 úno 2019, 23:16 VIP

Ahoj,

nesplňuješ podmínky pro přijetí. V chatu spam a i nějaké nadávky.

2019-02-06 17:00:33 Jako já bych nechtěl nikoho nahlašovat ale proč to chcou v podmínkách nechápu :(. Gamesites.cz ^JailBreak #9 Mini | !knife !ws jb_summer_jail_v2

Chceme vidět, že má hráč o post admina zájem a dokáže projevit snahu. Navíc, když tě nabereme jako nového admina, tak musíš nějakou dobu také nahlašovat, abychom viděli, že postupuješ správně - proto chceme vědět, že to nový admin zvládne.

Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů