Re: PRVNÍ TÉMA V ROCE 2019
whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
Docela mě udivuje že se do toho zapojují i admini, ale tak tipuju jim na 14-15 let a že práva dostali nějakým nedorozuměním. Ostatně asi budu kontaktovat některé z HLSA a na dotyčné se budu trochu vyptávat. Není divu, že hráči mají adminy na GS za kretény. Ale tak koukám, že někteří už byli zrušení, tak třeba to dotáhneme do konce.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky

-
UnyversaL - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
Docela mě udivuje že se do toho zapojují i admini, ale tak tipuju jim na 14-15 let a že práva dostali nějakým nedorozuměním. Ostatně asi budu kontaktovat některé z HLSA a na dotyčné se budu trochu vyptávat. Není divu, že hráči mají adminy na GS za kretény. Ale tak koukám, že někteří už byli zrušení, tak třeba to dotáhneme do konce.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky
Takyyyyy

9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky
Takyyyyy
+4 příspěvky pod jméno
-
UnyversaL - Mistr
UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky
Takyyyyy
+4 příspěvky pod jméno
Souhlas
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Evis píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky
Takyyyyy
+4 příspěvky pod jméno
Souhlas
Souhlasím!

-
UnyversaL - Mistr
UnyversaL píše:Evis píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky
Takyyyyy
+4 příspěvky pod jméno
Souhlas
Souhlasím!
Na admina velmi nevhodné vyjadřování mimochodem. Myslím, že jsi pobouřil valnou většinu lidí, co píšou do téhle sekce. Evisi, pravděpodobně jsi je naučil nové slovíčka. Měl bys zvážit, co vlastně se svým životem děláš a hlavně jak se vyjadřuješ na veřejných fórech. Aby tě to nestálo tvoje "bcdefghijkmnopqru".
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Evis píše:UnyversaL píše:Evis píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:UnyversaL píše:whiter píše:FocusMight píše:Evis píše:Njn děcka co tu spamují kokotiny a nahánějí příspěvky na fóru. Asi se uklidni ty, se podívej na svoje příspěvky a který z těch 1500 není totální useless hovno. Kdyby bylo na mě, už máš ty a dalších x lidí tady co tu jsou úplně k piči perma ban na fórum. Já mám jako admin povinnost fóro sledovat a když jsem náhodou otevřel tuhle sekci (sekce flame - doporučuji nastudovat, co to vlastně znamená), nestačil jsem se divit levelu autismu zdejších přispěvatelů. Prošel jsem si pár stránek tvých příspěvků a mimo absolutní nesmyslné sračky jsem objevil tuhle žádost o práva: post922400.html#p922400 . Asi bych to shrnul jedním slovem: patetické.Tak si to tady dál huntěte, pánové. Hlavně že vám narůstají číselka u nicků.
pa
Naprostý souhlas
Souhlasím
Též.
Taky
Takyyyyy
Souhlas
Souhlasím!
Na admina velmi nevhodné vyjadřování mimochodem. Myslím, že jsi pobouřil valnou většinu lidí, co píšou do téhle sekce. Evisi, pravděpodobně jsi je naučil nové slovíčka. Měl bys zvážit, co vlastně se svým životem děláš a hlavně jak se vyjadřuješ na veřejných fórech. Aby tě to nestálo tvoje "bcdefghijkmnopqru".
Pravda, omlouvám se všem. Hlavně uživateli whiter. : )
positive
mental
attitude
mental
attitude
-
Evis - Kazatelův učeň
Evis píše:Pravda, omlouvám se všem. Hlavně uživateli whiter. : )
Keď to myslíš vážne, tak ma to pobavilo.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Nekdo ma nudny v tom ze spamuje sekci "flame" a nekdo v tom, ze resi ostatni 

9
-
whiter - Mistr Yoda
Njn kokoti jste všichni curaci Pico ať vás mamka pochválí že máte 1000 příspěvku evisi neomlouvej se těm chujum g
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
- Najn
- Amatér
Najn píše:Njn kokoti jste všichni curaci Pico ať vás mamka pochválí že máte 1000 příspěvku evisi neomlouvej se těm chujum g
Velká slova od malého může.

-
UnyversaL - Mistr
Najn píše:Njn kokoti jste všichni curaci Pico ať vás mamka pochválí že máte 1000 příspěvku evisi neomlouvej se těm chujum g
Tvoja mamka musí mat z teba ťažké depresie.
Ja byt tvoj foter buď odjebem teba alebo seba

-
VoLdEmOrD - Sponzor