• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost na Akademii
Nick ve hře: [KaS]* I*m noob sorry
Nick na fóru: maktoumCZ
Odkaz na profil: maktoumcz-u63443.html
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:176255265
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=310248
Proč chci akademika: Chtěl bych být akademikem , protože na Counter Strike 1.6 hraji většinou JailBreak, protože vždy když hraji tak se najde nějaký hráč co potřebuje s něčím pomoc nebo nějaký cheater. Nebo nějaké CT co moc neumí pravidla
Vždy mě fascinovalo mít nebo být větší hodnost než-li jenom hráče a hlavně bych rád pomáhal hráčům. A hlavně si moc nepamatuji nějaké pravidla tak bych si chtěl projít celou akademii
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Counter Strike 1.6 ani někde jinde sem zatím nedostal ban takže nemám
žádné prohřešky
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: bohužel ne a pravě proto jsem se odhodlal to vyzkoušet
Něco o mě: Je mi 13 let 27.2 mi bude 14. Rád hraji CS 1.6 většinou zde hraji Sniper War nebo TTT ale většinou zde hraji JailBreak. Rád pomáhám druhým hračům okolo mě.
Přeji hezký zbytek dne
Nick na fóru: maktoumCZ
Odkaz na profil: maktoumcz-u63443.html
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:176255265
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=310248
Proč chci akademika: Chtěl bych být akademikem , protože na Counter Strike 1.6 hraji většinou JailBreak, protože vždy když hraji tak se najde nějaký hráč co potřebuje s něčím pomoc nebo nějaký cheater. Nebo nějaké CT co moc neumí pravidla
Vždy mě fascinovalo mít nebo být větší hodnost než-li jenom hráče a hlavně bych rád pomáhal hráčům. A hlavně si moc nepamatuji nějaké pravidla tak bych si chtěl projít celou akademii
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na Counter Strike 1.6 ani někde jinde sem zatím nedostal ban takže nemám
žádné prohřešky

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: bohužel ne a pravě proto jsem se odhodlal to vyzkoušet
Něco o mě: Je mi 13 let 27.2 mi bude 14. Rád hraji CS 1.6 většinou zde hraji Sniper War nebo TTT ale většinou zde hraji JailBreak. Rád pomáhám druhým hračům okolo mě.
Přeji hezký zbytek dne

Oblíbené hry ---> Counter strike 1.6, GTA V, Gta san andreas
*Užívej dokud můžeš než-li umřeš
*
*Užívej dokud můžeš než-li umřeš

-
maktoumCZ - Kolemjdoucí
[Zrušen] Žádost na Akademii
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1