• Stránka 1 z 1
Gramatika :)
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gramatika :)
Doufám, že to máš už vytištěno a zarámováno 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Teplpoušku to že jsem se spletla to se může stát a na gramatiku je lék, se učit,se učit, se učit.Jenže na tvou demenci
lék bohužel ještě neníííí.
Snad budeš mít štěstí a jednou bude tak si kup celou paletu snad ti pomůže. 
lék bohužel ještě neníííí.

Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Teplousku.. tvoje věta "U mi dej ban at to muu vypnout" taky není úplně jak od gramatického experta, když ani neumíš složit pořádnou větu
D

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
PusinQaMucinQa píše:Teplousku.. tvoje věta "U mi dej ban at to muu vypnout" taky není úplně jak od gramatického experta, když ani neumíš složit pořádnou větuD
V konzoli se háčky nezaznamenávají.

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
PusinQaMucinQa píše:Teplousku.. tvoje věta "U mi dej ban at to muu vypnout" taky není úplně jak od gramatického experta, když ani neumíš složit pořádnou větuD
Nic nevíš a děláš meleš něco o na mojí osobu..
KYS

A k tobě Kačeno, promiň ale slovo vidět se učí už ve 3.třídě... Trošku trapné napsat "vYdět"
Ale chápu lidi s nízkým IQ nemůžou za to

-
Teplousek - Zkušený
To je příšerné napsat vydět místo vidět... Což, všichni jsme lidi a všichni děláme chyby, někdo třeba píše "Nic nevíš a děláš meleš něco o na mojí osobu.. "
Tímto jen chci říct, že si sice furt stěžuješ a uboze hledáš každou jehlu v kupce sena, s nadějí, že "vyroste" v tvůj prospěch, ale sám takovédle věci porušuješ i ty...
PS: Podle mě lepší napsat třeba větu "on tam je čýtr" než "cheater server něm na je" Doufám že se chápeme..

Tímto jen chci říct, že si sice furt stěžuješ a uboze hledáš každou jehlu v kupce sena, s nadějí, že "vyroste" v tvůj prospěch, ale sám takovédle věci porušuješ i ty...
PS: Podle mě lepší napsat třeba větu "on tam je čýtr" než "cheater server něm na je" Doufám že se chápeme..

Huh?
-
kulisek654 - Kazatelův učeň
Však ani ty sám neznáš jedny ze základních termínů týkajících se češtiny.
https://www.rozhlas.cz/cesky/spravne/_zprava/jaky-je-vlastne-rozdil-mezi-gramatikou-a-pravopisem--835798
https://www.ceskepreklady.cz/blog/pravopis-vs-gramatika/

https://www.rozhlas.cz/cesky/spravne/_zprava/jaky-je-vlastne-rozdil-mezi-gramatikou-a-pravopisem--835798
https://www.ceskepreklady.cz/blog/pravopis-vs-gramatika/
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Pište si co chcete
u mě je Kačena hluboko pod moji úrovni a když ona může urážet mě já můžu jí 
Kulisek, chtěl jsem napsat něco ve smyslu Nic nevíš a děláš tady ze sebe picu . Potom jsem si to rozmyslel a chtěl to smazat jenže jsem to nesmazal celé. Kdyby příspěvek šel upravit, upravil bych to..

Kulisek, chtěl jsem napsat něco ve smyslu Nic nevíš a děláš tady ze sebe picu . Potom jsem si to rozmyslel a chtěl to smazat jenže jsem to nesmazal celé. Kdyby příspěvek šel upravit, upravil bych to..
-
Teplousek - Zkušený
To má fakt ten týpek tak ubohý a nudný život, že musel založit topic o tom, jak admin udělal gramatickou chybu? Následné argumenty co tady píše akorát upevňují názor na tohoto člověka.
-
UnyversaL - Profesionál
Jediný kdo má nudnej život si ty, když nemáš ve svém volném čase nic jiného napraci než dělat admina na nějakém webu/serveru
-
Teplousek - Zkušený
Ale Uny on přeci není ubohej a nemá nudnej život
.On je jenom sám. To víš stížnost zase nevyšla tak je smutnej a kope
okolo sebe.
Tak aspoň musel napsat že neumím pravopis i když sám neví jakej je rozdíl mezi gramatikou a pravopisem. 
Třeba si myslí že mi zato vezmou práva když jsem napsala Y ve slově videt.
Já to ale na druhou stranu chápu je mu 17 let.
Je to mladej klučina a ještě neví jak se má zachovat když mu někdo vezme lízátko.A ví že někdo kdysi dávno se snažil
mu poradit a naučit jak se má chovat,ale bohužel si to nevzal k srdci.
On tu maminku neposlechl.Škoda.
Protože: 2019-02-05 17:16:08 Teplousek mám ju vpíči, jak vás tady
Smutný. Víš že to s tebou mamka myslí dobře?
Možná když se jí omluvíš a hezky poprosíš tak by ti mohla dát druhou šanci? Měl bys to udělat a využit té šance ještě není pozdě.
Jednou možná budeš mít taky syna a přeci bys nechtěl aby z něj vyrostl taky dementní kluk.Bacha třeba se to dědí.
No snad si to vezmeš k srdci to co ti tady píšu.
Hezký den ti přeji Kačka

okolo sebe.

Třeba si myslí že mi zato vezmou práva když jsem napsala Y ve slově videt.

Je to mladej klučina a ještě neví jak se má zachovat když mu někdo vezme lízátko.A ví že někdo kdysi dávno se snažil
mu poradit a naučit jak se má chovat,ale bohužel si to nevzal k srdci.

Protože: 2019-02-05 17:16:08 Teplousek mám ju vpíči, jak vás tady

Možná když se jí omluvíš a hezky poprosíš tak by ti mohla dát druhou šanci? Měl bys to udělat a využit té šance ještě není pozdě.
Jednou možná budeš mít taky syna a přeci bys nechtěl aby z něj vyrostl taky dementní kluk.Bacha třeba se to dědí.

No snad si to vezmeš k srdci to co ti tady píšu.
Hezký den ti přeji Kačka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
-
UnderKACENKA - Zkušený
• Stránka 1 z 1