• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Papaye in der Krakenwagen / Jailbreak
Nick na serveru: Papaye in der Krakenwagen
SID: STEAM_0:0:419158382
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=13454
Bany, které jsem dostal: Za celú tú dobu hrania na servery gamesites, som dostal 3 bany, z ktorých som sa poučil a ospravedlnil:
1. Som dostal za MFK, ešte som moc nevedel ako to chodí, alebo či má pre mňa server budúcnosť, časom som zistil, že áno a bol čas uvedomovania si chýb, za tento ban som sa niekoľkokrát ospravedlnil.
2. Ban som dostal za úmyselne kazenie hry, moc si nepamätám konkrétny dôvod banu, ale každopádne ospravedlnenie na mojej strane za možnú neznalosť pravidiel.
3. Ban som dostal neprávom, ktorý mi bol následne zrušený.
Něco o mně: Volám sa Oliver a chodím na strednú školu animovanej tvorby, bývam neďaleko hlavného mesta Slovenska, Bratislavy.
Zaujímam sa o šport, cvičenie, hranie hier, animovanie a grafické úpravy. Čo sa týka športu, tak tam určite patrí futbal a plávanie, rad sledujem hokej, ale neviem ho hrať.
Som spoločenský a komunikatívny človek, mojim snom je uspieť a udržať sa.
Proč právě já: Už určitú dobu hrám na servery Gamesites.cz a myslím, že spĺňam väčšinu podmienok pre prijatie, čo sa týka banov, ako som uviedol vyššie, za všetky bany som sa ospravedlnil a poučil sa z nich, od vtedy išla aktivíta vyššie a uvedomil som si, že Jailbreak ma baví viac ako by mal.
Vadí mi keď niekto či úmyselne, alebo neúmyselne porušuje pravidlá, keď niečo také vidím tak rád poučím hráčov, aj keď možno vedia viac ako ja.
Už som podával žiadosť, no bola zamietnutá, tak som sa rozhodol podať ešte raz. Už viem ako to na serveri chodí, poznám sa s veľa hráčmi a s niektorými adminmi (nie osobne). Myslím, že spolu vychádzame celkom dobre.
Celkovo, keď hráči so mnou nevychádzajú dobre, tak sa snažím byť ústretový a spravodlivý. Moje + je aktivita a skušenosť pravidiel, - by som uviedol tie bany. V chate sa snažím správať slušne a prikladovo.
Zkušenosti s CS:GO: V hre CS:GO mám nahraných cez 800 hodín, môj najvyšší rank bol GN4, čo sa týka aimu, tak žiadna sláva, ale komunikovať mi nerobí problém. Hrával som Counter-Strike (1.6), vtedy som nevedel o servery gamesites. Na CS:GO som prešiel pred Vianocami 2017, na steame som celkovo rok, ale so steamom som mal skúsenosti už predtým. Nebol som admin žiadnom inom servery, nebol som ani vlastník, iba som hrával komunitné servery, hlave a prevažne Gamesites, čo platí až dodnes.
Budem rád za akúkoľvek odpoveď
Případné poznámky: Ďakujem za prečítanie môjho síce krátkeho, ale vytrvalého príbehu až dokonca.
), vlastním VIP.
SID: STEAM_0:0:419158382
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=13454
Bany, které jsem dostal: Za celú tú dobu hrania na servery gamesites, som dostal 3 bany, z ktorých som sa poučil a ospravedlnil:
1. Som dostal za MFK, ešte som moc nevedel ako to chodí, alebo či má pre mňa server budúcnosť, časom som zistil, že áno a bol čas uvedomovania si chýb, za tento ban som sa niekoľkokrát ospravedlnil.
2. Ban som dostal za úmyselne kazenie hry, moc si nepamätám konkrétny dôvod banu, ale každopádne ospravedlnenie na mojej strane za možnú neznalosť pravidiel.
3. Ban som dostal neprávom, ktorý mi bol následne zrušený.
Něco o mně: Volám sa Oliver a chodím na strednú školu animovanej tvorby, bývam neďaleko hlavného mesta Slovenska, Bratislavy.
Zaujímam sa o šport, cvičenie, hranie hier, animovanie a grafické úpravy. Čo sa týka športu, tak tam určite patrí futbal a plávanie, rad sledujem hokej, ale neviem ho hrať.

Proč právě já: Už určitú dobu hrám na servery Gamesites.cz a myslím, že spĺňam väčšinu podmienok pre prijatie, čo sa týka banov, ako som uviedol vyššie, za všetky bany som sa ospravedlnil a poučil sa z nich, od vtedy išla aktivíta vyššie a uvedomil som si, že Jailbreak ma baví viac ako by mal.

Zkušenosti s CS:GO: V hre CS:GO mám nahraných cez 800 hodín, môj najvyšší rank bol GN4, čo sa týka aimu, tak žiadna sláva, ale komunikovať mi nerobí problém. Hrával som Counter-Strike (1.6), vtedy som nevedel o servery gamesites. Na CS:GO som prešiel pred Vianocami 2017, na steame som celkovo rok, ale so steamom som mal skúsenosti už predtým. Nebol som admin žiadnom inom servery, nebol som ani vlastník, iba som hrával komunitné servery, hlave a prevažne Gamesites, čo platí až dodnes.

Budem rád za akúkoľvek odpoveď

Případné poznámky: Ďakujem za prečítanie môjho síce krátkeho, ale vytrvalého príbehu až dokonca.

Najväčší klamár, je ten klamár, ktorý verí svojím klamstvám.
-
Papaja17 - Amatér
[Zamítnuto] Papaye in der Krakenwagen / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Papaye in der Krakenwagen / Jailbreak
-
Papaja17 - Amatér
CSGO SID : STEAM_1:0:419158382

-
Papaja17 - Amatér
Adminy prosím o zaslání referencí na hráče.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] Papaye in der Krakenwagen / Jailbreak
Všechny reference byly ve stylu "už jsem ho někdy na serveru potkal, ale u CT jsem ho neviděl a pořádně nevím, s čím bych si ho spojil".
Takže to prozatím zamítneme. Ukaž snahu, projevuj se více na serveru a za měsíc to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto
Takže to prozatím zamítneme. Ukaž snahu, projevuj se více na serveru a za měsíc to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1