I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Arogantný admin Kačena

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 21:10

- Arogantný admin - *Underwold*KACENKA / CTF 1

Ma v paži celú hru

1. Hra ju vôbec nezaujíma

Ahoj prišla som sa pošťažovať na túto arogantnú adminku , našu zlatú adminku Kačenku .. už pred cca 3 dňami sme sa sťažovali na spawnill hráči CT nemali šancu proti T , pretože T robili spawnkill. Jednalo sa o mapu Italy , takže môžte mi dať za pravdu že CT na tejto mape nemali žiadnu šancu , ak sa drbú do domu a z domu killuju na spawne. Takže pointa je taká, že Kačena bola u T vedela, že sa jedná o spawnkill niijak tomu nezabránila a ani sa na túto situáciu nepozrela. Nešlo o jednu ale hned dve mapy (už si nevspomínam aká mapa sa pred Italy hrala ) . Ako som jej písala hráč chce pomoc od admina , admin ide proti nemu. Tak ma surovo vysmiala citujem " jj :D :D D:D :D " . Tak sa pozastavím trošku nad tým . Je to vhodné správanie admina ? Tak ja alebo celý team chcem skoncovať zo spawnkillom z druhej strany a ona ma vysmeje tak to je čo akože čo ? . Toto ma mať práva ? Ja do nej rýpem ? Ja ju len upozorňujem ako by sa mala správať ked je už ten " admin " Nesleduje hru áno nehovorím že nemôže si zahrať ale ked je jediný admin na serveri tak do čerta pozriem sa na ten spawnkill a spravím poriadok na serveri .. Napríklad dnes mi dala ban na 10 minút za " nadávky " . Napísala som slušne môj názor a ona mi da ban lebo ju nezaujíma čo ja píšem .. nie je hriech napísať svoj názor a to že je admin mala by zniesť kritiku a nie banovať pre nič za nič nijak som jej navynadala šla som nato slušne .. aj my si chceme zahrať nie žiadny over alebo spawnkill trošku prihliadnem na hru ako admin príde mi to tak ako keby zneužívala svoje práva. Ako admin by sa mala starť o hráčov a nie ísť proti ním ked hľadajú pomoc u admina. Načo je tam admim ked ich vysmeje je to dosť smutná situácia. Dúfam že si to vyriešíte.
sabinka98
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Arogantný admin Kačena

od Rumcajz » 06 úno 2019, 21:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Arogantný admin Kačena

Příspěvekod UnderKACENKA » 06 úno 2019, 21:24 VIP

No Sabinko vůbec bych tady nemusela vyjadřovat jelikož si stěžuješ ty tak bys měla mít důkaz který tu nevidím. Ban si nedostala
za nadávky ale za to rýpaní do mně banování je přednastavené je to deset minut na uklidnění.Několikrát si byla
upozorněna nato aby ses uklidnila,néé jen o de mně,ale i od jiného admina.
To je vše hezký večer Kačka.
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 21:38

Tak to prrr moja zlatá ty si nič proti spawnkillu nespravila a áno môžem ísť do prdele lebo nemám dôkaz čo ti boh chráň že ho nemám. Ale to že si arogantná mám prvdu . Chceli sme pomosť od amina tvoja odpoved bola dosť hnusná " jjj :D :D :D D" to je pomoc od admina ? Dyť adminom sa hanbím za taký výraz a pomôžem ked už sa jedná o spawnkill . Nepíš tu blbosti že ja sa sťažujem , áno sťažujem sa na spawkill a kemp ale ty proti tomu nič nerobíš ked si jedním adminom na serveri .
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 21:45

A od iného admin som nebola upozornená . Ak myslíš effi to je nič stále som bola slušná a písala som svoj názor k dannej situácii asi toľko k tomu ako admin stojíš za prt pretože nepomáhaš a za pomoc sa vysmeješ. Dakujeme Gamesites za takého admina ako si ty. Nečudujem sa prečo hráči opúšťajú tento potrál a server .
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod UnderKACENKA » 06 úno 2019, 22:30 VIP

Tak ty si nebyla upozorněná jo?
Tady začínáš to svoje:
2019-02-06 20:28:34 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) len si tu niečo dokazuješ cs_italy
2019-02-06 20:28:27 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) a nie neupozornila si ho cs_italy
2019-02-06 20:28:22 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) a kick bol kde ? cs_italy
2019-02-06 20:28:15 Take Me Home bez upozorneni cs_italy
Nato jsem ti napsala: 2019-02-06 20:29:27 *Underwold*KACENKA sabino nerad jak trestat cs_italy
A zase ty: 2019-02-06 20:30:52 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) ako stlále nič nerobíš ako dnim cs_italy
2019-02-06 20:30:45 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) a nie za primitívnu nadávku cs_italy
2019-02-06 20:30:39 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) tak si sfackuj tích čo sú v dome cs_italy
A nasleduje upozornění od elfiho: 2019-02-06 20:32:42 effi Sabčo, nerieš to prosím tě cs_italy
A další: 2019-02-06 20:32:46 effi hraj a buď v klidu cs_italy
A tvá odpověd: 2019-02-06 20:32:56 ~ [GD] ~ Fekisovce _Sabinka :) nebudem! cs_italy
Takže lžeš. Nikdo neříká že si byla vulgární,ale jestli máš problém s tím že dělám něco špatně máš jít na forum a ne to řešit na serveru. Upozornění jsem napsala:2019-02-06 20:27:03 * Underwold * KACENKA TERORISTI NEBUDETE NA TRHU POKUD TAM NENI CT VLAJKA !!!! cs_italy Jeden hráč asi neumí číst a proto dostal pár šlapu a hned nato ban od elfiho za nadávky do rodiny.
Zbytečně nespamuj a počkej na vyjádření vyšších.
Pěkný večer Kačka
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 22:48

Prosím ťa daj tam aj tvoju verziu nie len moju .. hráča V1V si neupozornila a dala si mu ban na chat 12 hodín. Bez upozornenia a kicku čo je dosť od veci. Síce nie som admin ale viem trošku ako tie veci fungujú. Ty si tu prv skopíruj tvoju verziu a potom si niečo dokazuj. Ak nemáš z hry dôkaz toto ti je na nič. Ja si tiež takýto môžem sem poslať sem ale to mi nebude platiť ako tebe . SMUTNE ! .. a Mne si tiež dala kick len tak. Takže nechud tu s tými blosťami ale skopíruj ako to v skutočnosti bolo nekydaj len na mňa :)
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 06 úno 2019, 22:50

Admin ti na serveri nemusí vysvetľovať svoje postupy. Ak nesúhlasíš s tým, čo a ako robí, natoč ho a príď sa sťažovať na fórum :)
Našim adminom dôverujeme, preto v tejto sekcii platí pravidlo, že hráč, ktorý sa sťažuje musí dodať dôkaz.

Dám ti ešte priestor dodať požadovaný dôkaz - demo, screeny, výpis chatu z hlstats :) Bez neho bude táto sťažnosť zamietnutá.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod UnderKACENKA » 06 úno 2019, 22:58 VIP

Sabinkoooo já žádnému hráči nedala ban na 12 hodin. ;) Vyšší si to dohledají. Srovnej si to v hlavě než něco napíšeš přesně jak na serveru.Jedna blbost za druhou. :D
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 22:59

ako ona dodala čať z chatu dodám aj ja :)
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod HuNo » 06 úno 2019, 23:03

Nevidim ze by hrac V1V byl banovan od Kacenky ;) :D :D

http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=783
Hle, zde vidím svého otce.
Hle, zde vidím svou matku, své sestry a své bratry.
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku.
Hle, oni mě volají, vyzívají mě, abych přijal místo v sálech Valhally, kde udatní mohou žít navěky.

ValhallaAwaits!!!
HuNo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 23:24

ako som písala tie dve mapy hrála sa dpl_mill :
tu môžete vidieť to jj k danej veci : ak hráč požiadna admina o pomoc , admin ide proti nemu odpoved bola táto :
2019-02-03 18:49:29 *Underwold*KACENKA . jj:D:D:D. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
nejaký hráč sa sťažoval tiež na spawnkill a jej odpovedať´d bola takáato
2019-02-03 18:51:51 *Underwold*KACENKA tak tu nehraj jezis. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_cpl_mill
SMUTNE !
tiež sa jednalo o spawnkill a to bola mapa ned po cpl_mill to bola Italy a žiadali písali sme o spawnille a upozorňovali sme že nás spawnkilluje
2019-02-03 18:57:58 *Underwold*KACENKA ALE CO NEVIDIM NEMUZU TRESTAT. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy
zabilo by ju ísť na 3 minúty do spectu ? Ako admin mala by sa nato pozrieť. kežde bola jediným adminom na servery ako som písala .
2019-02-03 18:58:10 *Underwold*KACENKA A CO JAKO MAM SNAD BRECET?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy
? toto ? my sme ani zo spawnu nevyšli a jej vyjadrenie bolo takéto !
2019-02-03 18:58:43*Underwold*KACENKA MAM PRAVO SI ZAHRAT :(. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy
súhlasím s tým že má právo si zahrať ale aj my sme si chceli zahrať lenže nedalo sa. Ani chvíľku nešla pozrieť na hru.

Dostala som kick pretože som sa sťažovala a písala som svoj názor vraj sa správam ako " fracek " ale chcela som si zahrať
2019-02-03 19:21:00 *Underwold*KACENKA promin ale chovas se jak malej fracek. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy

hráč si nemôže napísať pravdu lebo ju to nezaujíma očom to je ?
2019-02-04 10:26:40 *Underwold*KACENKA mne tvoje pravda nezajima. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2

neviem čím by som váš presvedčila ale nabudúce di spravím demo po prípade screen a dúfam že mi to bude platiť ako jej. Lebo by to bolo dosť nepravodlivé poprípade si prečítajte k tomu aj to HlT čo čotoje kurník.

a tu je ešte z dnes začo som dostala kick napísala som svoj názor SLUŠNE a bez nadávok nečakala som takú reakciu
2019-02-06 20:31:59 *Underwold*KACENKA blbosti nectu promun. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy

2019-02-06 20:34:04 *Underwold*KACENKA mne je to jedno co pises. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 cs_italy
Fakt geniálny admin .
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod sabinka98 » 06 úno 2019, 23:25

Inak sa ospravenľujem bola som natom že je to Kačena moja chyba :) priznávam si chybu a ospravedňujem sa ale za ostatok nie . Síce nemám začo
sabinka98
Amatér
Amatér

Příspěvekod UnderKACENKA » 07 úno 2019, 00:54 VIP

Tak 1. čas jsem se zasmála na to jak si napsala že jsem lenivá pomoct. Zasmát se snad můžu ne?
2.čas byl trochu jiný než uvádíš. Tvůj kamarád cementos ¨revolucionář¨ napsal:2019-02-03 18:51:33 CEmentOS a zase mapa, kde spawnkill bude naprosto bezna vec... de_cpl_mill. Nevidím nic špatného na tom když napíšu tak to nehraj,člověku
který není spokojen na GS a ještě děla reklamu jinému portálu.
3.čas Věř že nemůžu trestat co nevidím
4.čas Ano mohla jsem napsat že ta hra je taky o tom že si musíte poradit.Nemůžu zato že vaše flaga je hned u spawnu a vím že je těžký se probít,ale nebylo to tak vyhrocené abych to musela řešit.Sama jsem si hlídala hráče jestli doprovázejí vlajkonoše.
Kdyby tomu tak nebylo neboj zakročila bych jako vždy.Problém je že nás pro flag chodilo opravdu hodně a vypadá to jako
spawkill,ale věř že to nepřekročilo danou mez.
5.čas Mám právo si zahrát a sama dobře víš že když si mně psala na steam vždy jsem to šla hned řešit(důkaz můžu dodat) a psala jsi že jsem jediná která reaguje ;) A nemusím chodit do spectu abych něco řešila to dělám i ze hry.
6.čas Nediv se,ale takhle se opravdu chová malej fracek.Proč nenapíšeš z jakého důvodu jsem ti to napsala? J to napíšu za tebe. :2019-02-03 19:20:17 ~ [GD] ~ Fekisovce _Sabinka :) Pod kempit Tondrik je povoleno již asi hodinu nebo pol hodinku?
Pořád píšeš smuné,ale tohle je smutné :roll: A tím podrýváš mou autoritu na serveru.
7.čas To jsem nepochopila.V tu dobu si vůbec nebyla na serveru a nevíš o co šlo,ale když si to nahodila tak to vysvětlím.
Jeden hráč napsal: Drž píču už.Zato dostal kick. Hned nato napsal:trapas ty admini tady. Na to dostal kick. Nato napsal: 2019-02-04 10:26:27 KOCIN co me kickujes nesneses pravdu ,?? de_dust4ever2 A moje odpověď :2019-02-04 10:26:40 *Underwold*KACENKA mne tvoje pravda nezajima de_dust4ever2.
Na tom nevidím nic špatnýho. ;)
8.čas To že se mi pleteš do trestání :2019-02-06 20:30:39 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) tak si sfackuj tích čo sú v dome cs_italy /:2019-02-06 20:30:45 ~[GD]~Fekisovce _Sabinka :) a nie za primitívnu nadávku cs_italy A byla si na to
upozorněna a stejně si pořád jela svoje tak zato si dostala kick. Příště čekej tu samou reakci o de mně(kick,ban).
9.čas Ten se vztahuje na čas č.8
Tak to je asi všechno co jsem chtěla dodat.
Kačka
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 úno 2019, 08:19

Hráč očividně nemá v plánu dodat důkaz, proto je stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy