I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Furtive je neschopný

Příspěvekod Fafin3xD » 07 úno 2019, 16:50

zdar forum, Furtive je total. neschopný admin při fotbalu 3vs3 když modrý tým dal gól jeden z modrého týmu vzal balon, Furtive řekl ať nám ho dá místo nevýhody/killů a když jsme to chtěli řešit obrátil se na forum tím že "běžte si to napsat na forum" nebo "existuje forum" požádal bych ještě jednou prověřit zda má vůbec ty práva mít ,protože byl úplně neschopný.
Fafin3xD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Furtive je neschopný

od Rumcajz » 07 úno 2019, 16:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furtive je neschopný

Příspěvekod FurtiveCz » 07 úno 2019, 17:30

Fafin3xD píše:zdar forum, Furtive je total. neschopný admin při fotbalu 3vs3 když modrý tým dal gól jeden z modrého týmu vzal balon, Furtive řekl ať nám ho dá místo nevýhody/killů a když jsme to chtěli řešit obrátil se na forum tím že "běžte si to napsat na forum" nebo "existuje forum" požádal bych ještě jednou prověřit zda má vůbec ty práva mít ,protože byl úplně neschopný.

Ahoj.
Takže, z mého pohledu hráč vzal míč omylem, když se vrace na svou půlku hřiště, tak jsem mu řekl, ať dá míč protějšímu teamu.
Poté nechápu proč tu lžeš, vysvětloval jsem vám co a jak, ale néé, nedaly jste si říct a mě to přestalo bavit, se pořád opakovat, tak jsem vás poslal na forum se slovy: ,,Pokud máte nějaký problém, tak že existuje forum, tam ho můžete řešit.".
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FurtiveCz » 07 úno 2019, 17:48

Fullys píše:Dobrý den, u onen situace jsem byl a myslím, že Furtive opravdu udělal chybu. Člen modrého týmu měl mít buďto nevýhodu, nebo být zabit, jelikož hráč porušil pravidla onen atrakce a Simon nereagoval. Furtiva jsem několikrát upozorňoval, taktéž i hráči v chatu. Poté si hráč požádal o mikrofon a Furtive mi řekl, že mu ho mám vypnout.

Když už jsme u toho, Furtive si vůbec nehlídá chat. Když někdo napíše nějakou nadávku, tak to furtive ignoruje. Dnes jsem ho na to upozornil se slovy "Furtive, nechci ti nic říkat, ale někdo ti nadává v chatu, nechceš ho upozornit?" Furtive mi odpověděl "Tak mi nic neříkej". Myslím si, že když už je to admin, měl by tak i působit. A né, že když si on myslí že dostal FK tak vzít hráče do grabu a následně to s ním řešit. Děkuji, Váš milovaný Bořek Stavitel.

Řekl jsem ti aby si mu ho vypl, protože věc už byla uzavřena, tak nechápu proč to řešit dál.
A ano, s tím chatem máš pravdu, občas si něčeho nevšimnu, když se soustředím na hru samotnou.
Další věc: Ty: Nechci ti to pořad připomínat ale si admin a hlídej si chat.
Jsem si vědom toho že jsem admin, ale prozatím jsem si ještě nezvykl hlídat tolik chat, ale dělám co můžu a
snažím se to každým dnem zlepšovat.
Já: Tak mi to furt nepřipomínej, nemůžu dělat víc věcí na jednou.
Celkem útočné, za to se ti omlouvám.
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Ajvej » 07 úno 2019, 17:54

Fullys píše: "Furtive, nechci ti nic říkat, ale někdo ti nadává v chatu, nechceš ho upozornit?" Furtive mi odpověděl "Tak mi nic neříkej".A né, že když si on myslí že dostal FK tak vzít hráče do grabu a následně to s ním řešit. Děkuji, Váš milovaný Bořek Stavitel.

Tak zaprvé... Na Furtiva si ihned vyjel, že když je admin tak si má hlídat chat. Poté co jsi mi dal FK s tim, že jsem "nemluvil o hře" tak si mlčel a nic neříkal ikdyž se tě ptal. Proto tě vzal do grabu. Začal si tam rýt, jak do mě tak do něj bezdůvodně, tak tu nepiš lži.

Ani jsi mu neřekl kdo co píše. Já se na chat díval a nic hrozného jsem neviděl.

Nevím co se stalo přesně na fotbalu, ale bylo mi řečeno, že hráč vzal míč omylem a hned ho vyhodil.

Tudíž sem tam začal vysvětlovat jak nejen vám 2 ale i ostatním, že nenadržoval. Avšak poté si měl narážky na moji inteligenci a jeho.

Omlouvám se, že se tu vyjadřuji, ale přišlo mi vhodné se k tomu vyjádřit, když sem u toho byl.
Surf <3
Ajvej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trsak » 07 úno 2019, 20:18 VIP

Furtive jednal v dané situaci správně. Hráč stál uprostřed hřiště ve chvíli, kdy padl gól. Míč se tedy objevil uprostřed hřiště a jelikož tam hráč stál, tak míč neúmyslně vzal. Následně míč vrátil soupeřům.
Jelikož tedy vzal míč nešťastnou náhodou a hned jej vrátil, tak opravdu nemusí dostat kill ani nevýhodu.

Pokud si myslíte, že admin chyboval, pak máte jít opravdu na fórum. Rozhodně se nesnažte s adminem dohadovat o dané situaci na serveru.

Co s týče sledování chatu... Pokud je admin na serveru o 20 hráčích sám, je opravdu mnohdy téměř nemožné stíhat sledovat chat, hlídat co CTčka říkají a k tomu ještě si pamatovat, co vše dal simon za příkazy a zákazy. Navíc k tomu Furtive má práva pár dní a tak se teprve učí.

To, že nějakou situaci přehlédne se může stát každému. Samozřejmě pokud admin vidí, že někdo porušuje pravidla, tak má povinnost zasáhnout do hry a zabránit dalšímu porušování pravidel.

Vyřešeno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyřešeno] Furtive je neschopný

Příspěvekod Trsak » 07 úno 2019, 20:36 VIP

Fullys píše:Ahoj, nejde o to že to přehlédl, jde o tu jeho aroganci. Já ho tam slušně upozorním, že tam v chatu někdo nadává a on mi na to odsekne něco ve stylu že ho to nezajímá :x

Ve kterém čase to na tom demu najdu?
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod FurtiveCz » 07 úno 2019, 23:40

Fullys píše:Ahoj, nejde o to že to přehlédl, jde o tu jeho aroganci. Já ho tam slušně upozorním, že tam v chatu někdo nadává a on mi na to odsekne něco ve stylu že ho to nezajímá :x

Ano, pokud se koukneš výše, tak za to jsem se ti omlouval, že jsem na tebe nebyl zrovna příjemný.
A to s tím, že jsem řekl, že jsi těžký, jsem myslel samozřejmě pouze jako vtip.
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Trsak » 08 úno 2019, 20:51 VIP

Furtive už se ti zde omluvil, nevím, co víc bys chtěl. Určitě již příště odpoví normálně a podívá se do chatu, jestli opravdu někdo něco nenapsal.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy