• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Surf combat
Názov topicu: Surf Combat/™Štěpán Hellcase.com™
Vaše SID: STEAM_1:0:459171691
Odkaz/screen banu : Prominte nevím kde ho najít moc se omlouvám
Popíšte čo sa stalo: Zneužíval jsem hacky na jiném učtu a jsem si toho vědom. Moc se omlouvám a slibuji, že už to nikdy neudělám. Byl bych moc rád za částečné zkrácení banu. A nudím se a chtěl bych si zahrát na Surf Combatu jinak Děkuju Štěpán
Odkaz/screen banu : Prominte nevím kde ho najít moc se omlouvám
Popíšte čo sa stalo: Zneužíval jsem hacky na jiném učtu a jsem si toho vědom. Moc se omlouvám a slibuji, že už to nikdy neudělám. Byl bych moc rád za částečné zkrácení banu. A nudím se a chtěl bych si zahrát na Surf Combatu jinak Děkuju Štěpán
- stepass
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Surf combat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Surf combat
Názov topicu: Surf Combat/™Štěpán Hellcase.com™
Odkaz/screen banu : http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Popíšte čo sa stalo: Zneužíval jsem hacky na jiném učtu a jsem si toho vědom. Moc se omlouvám a slibuji, že už to nikdy neudělám. Byl bych moc rád za částečné zkrácení banu. A nudím se a chtěl bych si zahrát na Surf Combatu jinak Děkuju Štěpán[/quote]
Odkaz/screen banu : http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Popíšte čo sa stalo: Zneužíval jsem hacky na jiném učtu a jsem si toho vědom. Moc se omlouvám a slibuji, že už to nikdy neudělám. Byl bych moc rád za částečné zkrácení banu. A nudím se a chtěl bych si zahrát na Surf Combatu jinak Děkuju Štěpán[/quote]
- stepass
- Kolemjdoucí
Re: Surf combat
Pokud si dostal ban za hacky a ještě se ho snažíš obejít, tak unban fakt nedostaneš.
Tu máš návod jak vyměnit Unban za VIP.
Tu máš návod jak vyměnit Unban za VIP.
Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
Re: Surf combat
Ahoj, na tvou IP adresu je registrováno celkem 7 herních banů za cheating nebo obcházení banu.
Pokud chceš unban, musíš si koupit 7x VIP a vyměnit je podle tohoto návodu - chci-vymenit-unban-za-vip-t185980.html.
Ajvej se mi ozve na Steamu.
Vyřešeno.
Pokud chceš unban, musíš si koupit 7x VIP a vyměnit je podle tohoto návodu - chci-vymenit-unban-za-vip-t185980.html.
Ajvej se mi ozve na Steamu.
Vyřešeno.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1