• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] HideNseek
Jméno: infoanalitikpocitacevychsietiun
Demo & Screen: zde
Prohřešek: Nepovolené programy - LJ hack
Vyjádření: Dle mého názoru tento hráč využívá tzv. "LJ hack", je to vidět ve chvíli kdy se pohybuje po mapě jako normální hráč a ve chvíli, když potřebuje někam skočit tak najednou 10-11 strafů, ale můžu se mýlit, posouzení nechám na Vás.
Steam ID: STEAM_0:0:40521966
Díky.
Demo & Screen: zde
Prohřešek: Nepovolené programy - LJ hack
Vyjádření: Dle mého názoru tento hráč využívá tzv. "LJ hack", je to vidět ve chvíli kdy se pohybuje po mapě jako normální hráč a ve chvíli, když potřebuje někam skočit tak najednou 10-11 strafů, ale můžu se mýlit, posouzení nechám na Vás.
Steam ID: STEAM_0:0:40521966
Díky.
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sigmor1 - Pokročilý
[Vyriešené] HideNseek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HideNseek
zdravím, nedá mi to se nevyjádřit
na demu jsem já a omlouvám se, jestli ti přijde že mám hacky, přecejenom jsem už ne jednou oklamal i hns anticheat, který mi xkrát napsal že mám zaplé viz ZDE screen z roku 2015
Každopádně tě můžu ujistit, že hns jsem začal hrát tak před 8 lety a to je věc která se nezapomíná, tím pádem opravdu zaplý nejsem

Každopádně tě můžu ujistit, že hns jsem začal hrát tak před 8 lety a to je věc která se nezapomíná, tím pádem opravdu zaplý nejsem

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Tak to se omlouvám, nechtěl jsem tě nijak pošpinit
. Jak jsem psal, mohu se mýlit, jen mi to tak přišlo.

“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.
-
sigmor1 - Pokročilý
Né vpohodě
klidně ať se nato podíva chh team

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Demo v CHH sekci.
Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1