Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 05 úno 2019, 10:45 VIP

Zdravím, mám menší problém se zvukem, včera to ještě jelo normálně

Mám zapojený bedny v NTB přes analog - https://ctrlv.cz/WTB4
U beden mi nefunguje ovládání hlasitosti, mám to úplně na 0, ale stejně to řve jak kráva. Přes ty bedny mi to jede normálně, ale hlasitost musím ovládat přes NTB - konkretně https://ctrlv.cz/KcY6 tímto, nikoliv přes to kolečko volume na bednách. A když to zvednu, tak to řve ještě více.
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod zima » 05 úno 2019, 12:11

Mno ako prvé vidím, že to máš napojené ako slúchadlá. Taktiež by bolo dobré vedieť čo to je za bedne, aké majú vstupy a tiež či sú aktívne atď.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
Uživatelský avatar
zima
PC Support Kapitán
PC Support Kapitán
 
Příspěvky: 1897
Registrován: 24 led 2013, 09:15

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 05 úno 2019, 13:19 VIP

Bedničky mám tyto - https://reprosoustavy-reproduktory.heur ... gK3H_D_BwE

Ale ať tam dám na výběr sluchátka nebo reproduktory, tak to dělá furt to samé. Vstup mají jen ten zelený
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 05 úno 2019, 13:37 VIP

Teď sem zkusil aktualizovat ovladač, ale nepomohlo
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod R4gn4r0K » 05 úno 2019, 14:39

pokial nefunguje kolecko na bednach, tak to bude problem toho "kolecka", resp ovladania vstupnej hlasitosti... pokial mozes, reklamacia...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
Uživatelský avatar
R4gn4r0K
PC Support
PC Support
 
Příspěvky: 2141
Registrován: 23 led 2013, 19:42

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 05 úno 2019, 15:31 VIP

R4gn4r0K píše:pokial nefunguje kolecko na bednach, tak to bude problem toho "kolecka", resp ovladania vstupnej hlasitosti... pokial mozes, reklamacia...


To včera fungovalo, hlasitost v systému sem měl na 100, ale když sem dal volume na bednách na off, tak zvuk nebyl. Teď když to dám úplně na 0, tak to stejně řve jak kráva a když přidám, je to ještě silnější a musím tu hlasitost ovládat v NTB (viz 2 screen z 1 příspěvku). Ty bedny jsou v pohodě, ale něco v NTB se posralo a to mě zajímá, jak to opravit. S kolečkem na bednách není nic. Jinak by mi to nepřidávalo víc na hlasitosti, když stím otočím
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod R4gn4r0K » 05 úno 2019, 16:15

SendyPlankton píše:
R4gn4r0K píše:pokial nefunguje kolecko na bednach, tak to bude problem toho "kolecka", resp ovladania vstupnej hlasitosti... pokial mozes, reklamacia...


To včera fungovalo, hlasitost v systému sem měl na 100, ale když sem dal volume na bednách na off, tak zvuk nebyl. Teď když to dám úplně na 0, tak to stejně řve jak kráva a když přidám, je to ještě silnější a musím tu hlasitost ovládat v NTB (viz 2 screen z 1 příspěvku). Ty bedny jsou v pohodě, ale něco v NTB se posralo a to mě zajímá, jak to opravit. S kolečkem na bednách není nic. Jinak by mi to nepřidávalo víc na hlasitosti, když stím otočím

ehm :D "kolecko" na bednach je potenciometer, ktoru ovlada priepust (pridavanim/uberanim odporu) na zosilovac v bednach... ak tento potenciometer odide, zvuk sa neda regulovat, alebo sa da regulovat len minimalne (moze byt vadny aj nejaky kondik, alebo referencny odpor v bedni)... pre mna za mna si na tie bedne pripoje telefon a ak to bude to tak, ze na bednach mozes dat 0 a aj tak pojdu na full a zvuk sa bude dat ovladat len cez telefon, tak je problem v bednach... ovladac zvukovky a ani ziadne vstupne zariadenie nema absolutne ziadny dopad na kolecko na bedni :) predpokladam, ze repro maju vstup na jack, alebo cinch (analog) takze nic v spojeni so sw v ntb, alebo zvukovkou to nema nic docinenia :)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
Uživatelský avatar
R4gn4r0K
PC Support
PC Support
 
Příspěvky: 2141
Registrován: 23 led 2013, 19:42

Re: Zvuk

Příspěvekod R4gn4r0K » 05 úno 2019, 16:19

a btw ten vypeckovany zvuk v prehravaci + v EQ vsetko naplno tiez nie je koser... pretoze z toho tlacis min. +20dB navyse a prebudzujes vstup na bednach
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
Uživatelský avatar
R4gn4r0K
PC Support
PC Support
 
Příspěvky: 2141
Registrován: 23 led 2013, 19:42

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 05 úno 2019, 21:44 VIP

Dělalo mi to kdysi, stejný problém, už nevím jak sem to vyřešil. Takže v bednách problém 100% není :)
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 05 úno 2019, 21:48 VIP

BTW s tím telefonem to jde úplně normálně, dám to na 0, neslyším nic
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod R4gn4r0K » 06 úno 2019, 09:31

SendyPlankton píše:BTW s tím telefonem to jde úplně normálně, dám to na 0, neslyším nic

robi to aj napr. na youtube, alebo len sa aimp/winamp ?
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
Uživatelský avatar
R4gn4r0K
PC Support
PC Support
 
Příspěvky: 2141
Registrován: 23 led 2013, 19:42

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 07 úno 2019, 15:21 VIP

Když je to zapojený v ntb, tak to blbne. Zítra ty bedny zkusím zapojit do ntb od bráchy a pak dám vědět. Teď sem v práci, takže toho moc nezmůžu
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod R4gn4r0K » 07 úno 2019, 16:12

v kazdom pripade si nezodpovedal moju otazku...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
Uživatelský avatar
R4gn4r0K
PC Support
PC Support
 
Příspěvky: 2141
Registrován: 23 led 2013, 19:42

Re: Zvuk

Příspěvekod SendyPlankton » 07 úno 2019, 17:30 VIP

Odpověď si dostal. Hned první věta :-)
Zbytek si snad domyslíš
EX - CS 1,6 - Admin
EX - Furien CHH
Uživatelský avatar
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1247
Registrován: 05 dub 2015, 17:27
Bydliště: Ostrava

Re: Zvuk

Příspěvekod zima » 11 úno 2019, 08:17

Mno a ovládač od tej zvukovky si stiahol priamo na stránke výrobcu ntb - presne pre tvoj model ?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
Uživatelský avatar
zima
PC Support Kapitán
PC Support Kapitán
 
Příspěvky: 1897
Registrován: 24 led 2013, 09:15




Zpět na Vyriešené topicy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků