• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Žádost o unban
Zádost o Unban.
V tomhle příspěvku bych chtěl zažádat o unban, který jsem dostal podlě me dostal nepřiměřeně dlouhý.
V chatu někdo napsal: ''Jak dělá skot?''
Následovala moje odpověď: ''Jako tvoja mater''
Po této odpovědi přišel ban od Gustíka na 12hod za nadávky/velké, s tím že předtím nepřišel ani KICK ani ban za nadávky/malé na 10minut ani žádné upozornění. Gustíka jsem se snažil kontaktovat, ale nechtěl se vyjádřit.
Díky za odpověď
V tomhle příspěvku bych chtěl zažádat o unban, který jsem dostal podlě me dostal nepřiměřeně dlouhý.
V chatu někdo napsal: ''Jak dělá skot?''
Následovala moje odpověď: ''Jako tvoja mater''
Po této odpovědi přišel ban od Gustíka na 12hod za nadávky/velké, s tím že předtím nepřišel ani KICK ani ban za nadávky/malé na 10minut ani žádné upozornění. Gustíka jsem se snažil kontaktovat, ale nechtěl se vyjádřit.
Díky za odpověď
[=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=49491]
- papina08
- Amatér
[Vyřešeno] Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
Když se omluvíš, trest ti zkrátím.
Ty ale moc dobře víš, jak se máš na serveru chovat. A tím, že do toho zatahuješ něčí rodinu, sis nevysloužil ban na 10 minut, ale na 12 hodin.
Ty ale moc dobře víš, jak se máš na serveru chovat. A tím, že do toho zatahuješ něčí rodinu, sis nevysloužil ban na 10 minut, ale na 12 hodin.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Omluva není problém a už se to nebude opakovat.
[=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=49491]
- papina08
- Amatér
Máš unban. 

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1