• Stránka 1 z 1
[Přijat] FurtiveCz/JailBreak
Nick na serveru: FurtiveCz
SID: STEAM_0:1:201223833
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=66093
Bany, které jsem dostal: Mám pouze jeden ban za úmyslný fk, už je to nějakou dobu a poučil jsem se.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Pepa, je mi 16 let a jsem z Pardubického kraje. Druhým rokem chodím na učební obor
„Nástrojař". Většinu volného času trávím buď venku nebo ve hře CS:GO.
Proč právě já: Na JailBreaku trávím dost času, rád pomáhám lidem co jsou ke mě slušní a neznají pravidla tolik jako já.
No, ale také naopak, rád bych trestal hráče kteří dávají úmyslné fk, kazí hru ostatním, nadávají, ... .
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám více jak 1500 hodin, takže nějaké zkušenosti tam mám, ale na žádném CS:GO serveru jsem
neměl práva.
Případné poznámky: Od minulé žádosti jsem se ne serverech začal chovat, na nikoho nejsem
sprostý, respektuji ostatní hráče a oni mi to oplácejí stejně, takže bych rád napomohl, aby na toto přišel každý hráč, co se na serveru neumí chovat a tím aby server nebyl jen skupina lidí co má potřebu si vylévat nervy na cizích lidech přes internet.
SID: STEAM_0:1:201223833
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=66093
Bany, které jsem dostal: Mám pouze jeden ban za úmyslný fk, už je to nějakou dobu a poučil jsem se.

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Pepa, je mi 16 let a jsem z Pardubického kraje. Druhým rokem chodím na učební obor
„Nástrojař". Většinu volného času trávím buď venku nebo ve hře CS:GO.
Proč právě já: Na JailBreaku trávím dost času, rád pomáhám lidem co jsou ke mě slušní a neznají pravidla tolik jako já.
No, ale také naopak, rád bych trestal hráče kteří dávají úmyslné fk, kazí hru ostatním, nadávají, ... .
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám více jak 1500 hodin, takže nějaké zkušenosti tam mám, ale na žádném CS:GO serveru jsem
neměl práva.
Případné poznámky: Od minulé žádosti jsem se ne serverech začal chovat, na nikoho nejsem
sprostý, respektuji ostatní hráče a oni mi to oplácejí stejně, takže bych rád napomohl, aby na toto přišel každý hráč, co se na serveru neumí chovat a tím aby server nebyl jen skupina lidí co má potřebu si vylévat nervy na cizích lidech přes internet.
-
FurtiveCz - Zkušený
[Přijat] FurtiveCz/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FurtiveCz/JailBreak
Adminy prosím o reference.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Reference] FurtiveCz/JailBreak
Najdi si mě nebo Onlyho na TS, tam se domluvíme na dalším postupu.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] FurtiveCz/JailBreak
Po testech přijat jako admin akademik druhého kola.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Přijat] FurtiveCz/JailBreak
Nebudu se vyjadřovat tam kde nemám !!!!
-
GRYYZLY - Amatér
• Stránka 1 z 1