[Zamítnuto]Viktorova žiadosť

Příspěvekod ViktorNGPS » 10 úno 2019, 10:54

Nick na serveru: ViktorNGPS

SID: STEAM_0:0:199366198

odkaz na Steam profil: https://steamcommunity.com/id/VIktor_NGPS_/

Věk:14

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1806

Proč chci akademika: Vzhladom na to že ešte nemám 16 rokov by som si chcel spravit akademika aby som si potom v buducnosti mohol požiadať o práva na JailBreaku.

Něco o mně: Ahoj, moje meno je Viktor a mám 14 rokov. Každý deň hrávam aktívne csgo minimálne 4h z toho cca 2,5h JB.
no celkom by ma bavilo upozornovať ludí na chybi. A niekedy keď sa na nejakom servery davaju mfk alebo fk tak mi kamoši píšu že či nemám online admina... A ja im furt iba smutne odpíšem že bohužial nie , pojdem na ten dany jb server a natocim demo a poslem ho kamošovy a on ho da na forko.... Je mi to veľmi ľúto že nejaký ludia kazia takéto úžastne servery...
A rád by som pomáhal zlepšovať komunitu GAMESITES.CZ SERVEROV...

Moje prohřešky na GS nebo jinde: 1. Raz som dostalo ban na 5 minút za spam.
ViktorNGPS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Viktorova žiadosť

od Rumcajz » 10 úno 2019, 10:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Viktorova žiadosť

Příspěvekod Wurst1 » 13 úno 2019, 23:42

Opět tě zdravím,

v poslední tvé žádosti jsem ti psal, aby si prvně splnil podmínky (nahlásil 3 hráče, kteří budou zabanováni, do PP) a až potom si znovu požádal. Bohužel jsi tak neudělal.
Moc nerozumím tvému tvrzení, že posíláš dema kamarádovi a ten je následně dává na fórum. Chceš se stát akademikem ty nebo kamarád? Přijde mi to jako nesmysl.

Takže pokud o post akademika opravdu stojíš, nahlásíš přes svůj účet na fóru 3 hráče do PP. Teprve až to splníš, budeš si moct znovu zažádat.

V chatu si ten spam taky moc neopravil, i když chápu, že je občas těžké jako hráč prosadit právo na VD, spamováním ,,FK,, si nikdy nepomůžeš.

Pokud nevíš jak nahlašovat, stačí mi napsat zde na fóru soukromou zprávu a já ti rád pomůžu. Můj profil -->Wurst

Prozatím tedy Zamítnuto.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Přihlášky