• Stránka 1 z 1
Nevzpomenu si na Nickname na kterém mám VIP
Dobrý den, potřeboval bych pomoci... v e-mailu mám X let staré aktivační kody na Zombie Blood 1
kupoval jsem nejdříve VIP a po čase i EVIP...
bohužel v emailech mám jen aktivační kody + postupy jak aktivovat VIP+EVIP...ale nikoliv nickname, na který jsem to před x lety kupoval...
ve hře mi VIP nejde, sice sem ho aktivoval, nicméně si nevzpomenu na nickname...
proto píši sem o radu a pomoc, zda li jde nastavit nový nickname a rovnou na VIP i EVIP ... týká se to jen serveru Zombie Blood 1
ještě jsem měl EVIP na Deathmatch Max a ten bohužel zrušili...nicméně chápu, že jsem na to přišel až teď je můj problém a ani nějak nečekám, že mi EVIP z Deatchmatche Max přehodíte...
budu moc rád když mi tu někdo pomůže alespoň aby mi šlapalo VIP + EVIP na Zombie Blood 1 ....
děkuji a pěkný den.
kupoval jsem nejdříve VIP a po čase i EVIP...
bohužel v emailech mám jen aktivační kody + postupy jak aktivovat VIP+EVIP...ale nikoliv nickname, na který jsem to před x lety kupoval...
ve hře mi VIP nejde, sice sem ho aktivoval, nicméně si nevzpomenu na nickname...
proto píši sem o radu a pomoc, zda li jde nastavit nový nickname a rovnou na VIP i EVIP ... týká se to jen serveru Zombie Blood 1
ještě jsem měl EVIP na Deathmatch Max a ten bohužel zrušili...nicméně chápu, že jsem na to přišel až teď je můj problém a ani nějak nečekám, že mi EVIP z Deatchmatche Max přehodíte...
budu moc rád když mi tu někdo pomůže alespoň aby mi šlapalo VIP + EVIP na Zombie Blood 1 ....
děkuji a pěkný den.
- slepec97
- Kolemjdoucí
Nevzpomenu si na Nickname na kterém mám VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nevzpomenu si na Nickname na kterém mám VIP
Nickname na serveru: Slepec.
Kde mám VIP: Zombie Blood 1
Jak je VIP staré: 4-5 let
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před 4-5 lety...
zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat VIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat. Žádný ban, ani jiné porušení pravidel jsem neudělal, a tak bych rád požádal o pomoc.
Akorát si nepamatuji nickname, který sem zadával při první aktivaci. Přeci jen je to už pár let a tak bych chtěl EVIP aktivovat na jiný nickname.
Děkuji za jakoukoliv pomoc.
Kde mám VIP: Zombie Blood 1
Jak je VIP staré: 4-5 let
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před 4-5 lety...
zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat VIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat. Žádný ban, ani jiné porušení pravidel jsem neudělal, a tak bych rád požádal o pomoc.
Akorát si nepamatuji nickname, který sem zadával při první aktivaci. Přeci jen je to už pár let a tak bych chtěl EVIP aktivovat na jiný nickname.
Děkuji za jakoukoliv pomoc.
- slepec97
- Kolemjdoucí
Na starém VIP/EVIP změnit nick nefunguje, pokud si chceš změnit jméno, kup si nové VIP. Pokud si pamatuješ svou starou SID a +- i nick, který si měl, tak tě požádám o kontaktování lulka-u708.html, a nebo whoik-u12620.html ti to rádi s tebou proberu a pomůžou ti najít řešení.
-
NecroFun - Drbna
Už se to řeší přes meil..
-
Lulka - Šerif
Když bych vám sem, popřípadě na e-mail přeposlal tehdejší e-maily od gamesites.cz, ve kterých mám Aktivační Kody atd (tím bych doložil, že opravdu nelžu a potřebuji pomoct zjistit nickname..)
zjistili by jste mi prosím nickname, na který to EVIP aktivované mám?:(
nevzpomínám si je to už dlouho a nerad bych jen tak vyhodil ty dvě tři stovky co jsem tehdy do toho pomocí sms dal:D:(
děkuji moc. není problém přeposlat aktivační kody jak na VIP, tak na EVIP (klidně komplet e-maily co mi tehdy od gamesites přišli.)
nepíše se v nich nick, na který se mi to VIP + EVIP aktivovalo, jinak by byl problém vyřešen..
děkuji moc
zjistili by jste mi prosím nickname, na který to EVIP aktivované mám?:(
nevzpomínám si je to už dlouho a nerad bych jen tak vyhodil ty dvě tři stovky co jsem tehdy do toho pomocí sms dal:D:(
děkuji moc. není problém přeposlat aktivační kody jak na VIP, tak na EVIP (klidně komplet e-maily co mi tehdy od gamesites přišli.)
nepíše se v nich nick, na který se mi to VIP + EVIP aktivovalo, jinak by byl problém vyřešen..
děkuji moc
- slepec97
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1